|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky přesně před měsícem jsem na noc začala dokrmovat. Prvně jsem koupila hypoalergení Nutrilon za víc jak 200Kč, to mi bohužel vůbec nechtěl, tak jsem nasadila slaďoučký Sunar za cca 90kč. Teď bych ho chtěla přeučit na Nutrilon, prý je lepší než Sunar. Nyní mám otevřené obě krabice a je to přesně měsíc. Stane se něco, když mu to budu dávat dýl nebo to mám nekompromisně vyhodit a koupit nové.
Není tady
Oskárko já bych to asi dala, pokud to nebylo někde ve vlhku a nemáš z toho jednu kostku 
Není tady

Oskárko, já tím, že kojím a kojila jsem, ale občas na noc jsme měli "prázdno" - jeden čas byla krize, tak jsem taky dokrmovala, takže se mi párkrát stalo, že jsem to tedy nespotřebovala do měsíce, no a malej je v pořádku, asi jak píše Megg
POkud z toho nemáš kostku, tak dobrý 
Není tady