3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
ahojky na podzim se chystam jit na odstraneni laserove odstraneni dioptrii a nevim jestli mam jit do Zlina nebo do Brna nebyl jste nekdo celkem by bodla osobni zkusenost at vim kam mam jit dik za kazdou radu
Není tady
Já jsem byla asi před dvěma roky ve Zlíně u doc. Smečky. Naprostá spokojenost. Personál, prostředí...prostě vechno. O Brně nic nevím, take porovnat nemůu...
Není tady
to nevadi moc diky ja prave hledala nekoho kdo byl treba v tom Zline protoze to mam rozhodne bliz nez Brno uz se nemuzu dockat az ty brejle sundam a uvidim normalne mam ctyri dioptrie a na koupalisti je to des zvlast kdyz su tam s deckama to je pak uplne na prd takrikajic mam toho proste uz plny brejle
Není tady
moc diky májajájo ty odkazy byly super hned mam jasno jeste jednou diiiiiikyyyy
Není tady
Já byla před asi 8 lety v Ostravě a naprostá spokojenost.
Není tady
Byla jsem ve Zlíně před 13lety.Jela jsem z Prahy a měla jsem 6 dioptrií.
Mám akorát problém,kdy se stmívá,ale na to mě tenkrát upozornili.
Upravil(a) han (16. 7. 2007 22:24)
Není tady
Moje maminka byla na operaci ve Zlíně a byla také hodně spokojená. I prostředí pěkné, čisto, personál ochotný !
Není tady
Taky se zeptám, četla jsem ve slovenském časopisu, e jde korigovat-odstranit i stařeckou vetchozrakost (my po 40, co u nevidíme na čtení). U nás ale píou, e se to neoperuje.
Myslíte, e má smysl se nechat operovat, kdy mám ted na čtení 2?
Není tady