|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky, můžu Vás poprosit o info, kde Vám ji dělali a jaké to tam bylo, myšleno přístup, jak dlouho v nemocnici a tak.
Snad jsem se konečně odhodlala, ale nemocnice je pro mě hrozný strašák, bojím se jako malá holka, tak bych chtěla aspoň nějaké info
. Případně dělá se někde laparka třeba v CARu? Pokud by mě teda mimo Ostravu vzali
. Díky moc
.
Není tady

Vikoušku, názory na nemocnice se různí, to víš. Já bych nad tím moc nespekulovala, zavolala do nejbližší nemocnice a objednala se.
Jsem chytrá, co?
neboj, bude to OK, vem si příklad z Mufííííí, Lenky, Pavky, Račí .....
a ze mě samozřejmě taky, ikdyž jsem na laparce nebyla 

Není tady
Sadí já na laparce ještě nebyla, na něco podobnýho jdu ve středu. A posera jsem taky 
Vikky to je dobře, že ses rozhoupala 
Není tady
Sadí, jseš poklad
já vím, jen se odhodlávám 
Pavíku,
, dneska jsem na dr. vytasila tu Tvoji laparku a že neví co mám na mysli, že laparka se dělá přes pupík a kde jsem to vyčetla
, tak jsem kvikla pravdu, ale pak už z něj nic nevypadlo, tak nevím, ale stejně mám zakloněnou dělohu, tak ta Tvoje pro mě asi nebude - držím Ti palečky
já jsem pos***á strachy a to jsem ještě nic nezačala domlouvat 
Není tady

Pavko, já vím
ale jako vzor tě uvézt můžu, ne? 
Vikkouši - houpy, houpy .... 

Není tady
tady někdo dostane na budku 
Není tady

ne nééé, já se nebojím 

Není tady
hmmm, tak to bys měla
víš, že jsem minulý týden posilovala 
Není tady
Vikky tady v ČR to dělá jen několik CARů, já osobně vím jen o Pronatalu v Teplicích. Je to asi nová a ne moc rozšířená metoda. Ale ta zakloněná je kontrandikace. Ale neboj se i normální laparka určitě nic není 
No uvidíme co se mnou budou vyvádět ve středu. Kupodivu se nějak nebojím (zatím).
Není tady
jsi šikulka
už jsem volala k nám na fakultku a sestra byla velmi vstřícná
, prej se objednám na UTZ, jestli je to nutné
tak nevím, jestli u nich nebo u svého dr .o), tak uvidíme, až budu mít žádanku a Ty se ve středu drž 
Není tady