27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Take váení přátelé... A jetě mnohem váenějí přítelkyně.. Ve Znojmě se opět letos koná vinobraní, tahle záleitost je určená na 14-15 září, termín určil jakýsi úřad a posunout se to nedá..
Take má-li kdo zájem, hlaste se, sejdeme se v hojném počtu, program snad i vymyslím, moná snad by byla i návtěva pravého vinného sklepa poblí Znojma. Vyuijme příleitosti, dokud to jde a jsem prozatím schopen zajistit organizaci, kdo by rád ubytko, prozatím lze rezervovat.. Pite pite, přehánějte a povídejte.. Jo? Co vy na to?
Upravil(a) klokan (15. 7. 2007 0:59)
Není tady
já dorazím na tuty
jako kadý rok
Není tady
Beru A chytám za slovo... Jen bych rád, aby to nedopadlo jako loni, kdy se to nakonec muselo nechat být
Není tady
Já taky dorazím na tuty. Ale s doprovodem. Nebo spí - jako doprovod mé monstrózní nadřízené. Take budu tak akorát tie závidět.
Upravil(a) Anda (18. 7. 2007 8:33)
Není tady
Anda napsal(a):
Já taky dorazím na tuty. Ale s doprovodem. Nebo spí - jako doprovod mé monstrózní nadřízené. Take budu tak akorát tie závidět.
Tak se vybodni na monstrózní nadřízenou a pojď s náma
Není tady
klokan napsal(a):
Beru
A chytám za slovo... Jen bych rád, aby to nedopadlo jako loni, kdy se to nakonec muselo nechat být
![]()
Mně zastaví jen smrt já úrčo chybět nebudu
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Mně zastaví jen smrt
já úrčo chybět nebudu
Fajn, tak se potom nějak těsně před akcí domluvíme, jak, kde a kdy... Podívej - přinejhorím půjdeme sami dva
Není tady
klokan napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Mně zastaví jen smrt
já úrčo chybět nebudu
Fajn, tak se potom nějak těsně před akcí domluvíme, jak, kde a kdy... Podívej - přinejhorím půjdeme sami dva
![]()
Kdy slíbí, e mně bude podpírat, kdybych to náhodou s tím burčákem přehnala tak klíďo
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Kdy slíbí, e mně bude podpírat, kdybych to náhodou s tím burčákem přehnala
tak klíďo
Jojo... Tak teda slibuju dnes přede vemi, jako jiskra jasná, e..... Tě klíďo budu i podpírat
Není tady
Ve Znojmě jsem byl dva roky na vojně, sice jen u lopaty, ale byl. Prej jsou ty kasárna u zbouraná, tak bych se tam zase rád podíval. A opic tam bylo taky dost.
Není tady
Tak co, lidi.... ????? Je srpen a nikde nikdo..... ???? Neříkejte mi, e opravdu nakonec půjdeme ve dvou nebo ve třech...
Není tady
Klokane, já ti krucaj nestačím
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Klokane, já ti krucaj nestačím
![]()
V pohodě Pavli, já jen, e nás mohlo jít víc... Ale fakt to neva - vdy jsem Ti u slíbil, e podpírat Tě budu..
Upravil(a) klokan (5. 8. 2007 20:31)
Není tady
Hmm, Klokane, kdy u nás, kdy se někdo pořádně "mázne", tak se říká, e je jak klokan. To kdy přijedu, nebudu pak jak k(K)lokan?
Není tady
Hani napsal(a):
Hmm, Klokane, kdy u nás, kdy se někdo pořádně "mázne", tak se říká, e je jak klokan. To kdy přijedu, nebudu pak jak k(K)lokan?
Tak to záleí jenom na Tobě, nedobrovolně to do Tebe nalejvat nebudu, ale chce-li podpírání, tak jak ví, v tomto ohledu jsem ji zadán.. Leda bych podpíral dvě naráz, ale to u by asi bylo dost fyzicky náročný..
Není tady