29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Takže vážení přátelé... A ještě mnohem váženější přítelkyně.. Ve Znojmě se opět letos koná vinobraní, tahle záležitost je určená na 14-15 září, termín určil jakýsi úřad a posunout se to nedá..
Takže má-li kdo zájem, hlaste se, sejdeme se v hojném počtu, program snad i vymyslím, možná snad by byla i návštěva pravého vinného sklepa poblíž Znojma. Využijme příležitosti, dokud to jde a jsem prozatím schopen zajistit organizaci, kdo by rád ubytko, prozatím lze rezervovat.. Pište pište, přehánějte a povídejte.. Jo? Co vy na to?
Upravil(a) klokan (15. 7. 2007 0:59)
Není tady
já dorazím na tuty
jako každý rok
Není tady
Beru A chytám za slovo... Jen bych rád, aby to nedopadlo jako loni, kdy se to nakonec muselo nechat být
Není tady
Já taky dorazím na tuty. Ale s doprovodem. Nebo spíš - jako doprovod mé monstrózní nadřízené. Takže budu tak akorát tiše závidět.
Upravil(a) Anda (18. 7. 2007 8:33)
Není tady
Anda napsal(a):
Já taky dorazím na tuty. Ale s doprovodem. Nebo spíš - jako doprovod mé monstrózní nadřízené. Takže budu tak akorát tiše závidět.
Tak se vybodni na monstrózní nadřízenou a pojď s náma
Není tady
klokan napsal(a):
Beru
A chytám za slovo... Jen bych rád, aby to nedopadlo jako loni, kdy se to nakonec muselo nechat být
![]()
Mně zastaví jen smrt já úrčo chybět nebudu
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Mně zastaví jen smrt
já úrčo chybět nebudu
Fajn, tak se potom nějak těsně před akcí domluvíme, jak, kde a kdy... Podívej - přinejhorším půjdeme sami dva
Není tady
klokan napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Mně zastaví jen smrt
já úrčo chybět nebudu
Fajn, tak se potom nějak těsně před akcí domluvíme, jak, kde a kdy... Podívej - přinejhorším půjdeme sami dva
![]()
Když slíbíš, že mně budeš podpírat, kdybych to náhodou s tím burčákem přehnala tak klíďo
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Když slíbíš, že mně budeš podpírat, kdybych to náhodou s tím burčákem přehnala
tak klíďo
Jojo... Tak teda slibuju dnes přede všemi, jako jiskra jasná, že..... Tě klíďo budu i podpírat
Není tady
Ve Znojmě jsem byl dva roky na vojně, sice jen u lopaty, ale byl. Prej jsou ty kasárna už zbouraná, tak bych se tam zase rád podíval. A opic tam bylo taky dost.
Není tady
Tak co, lidi.... ????? Je srpen a nikde nikdo..... ???? Neříkejte mi, že opravdu nakonec půjdeme ve dvou nebo ve třech...
Není tady
Klokane, já ti krucaj nestačím
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Klokane, já ti krucaj nestačím
![]()
V pohodě Pavli, já jen, že nás mohlo jít víc... Ale fakt to neva - vždyť jsem Ti už slíbil, že podpírat Tě budu..
Upravil(a) klokan (5. 8. 2007 20:31)
Není tady
Hmm, Klokane, když u nás, když se někdo pořádně "mázne", tak se říká, že je jak klokan. Tož když přijedu, nebudu pak jak k(K)lokan?
Není tady
Hani napsal(a):
Hmm, Klokane, když u nás, když se někdo pořádně "mázne", tak se říká, že je jak klokan. Tož když přijedu, nebudu pak jak k(K)lokan?
Tak to záleží jenom na Tobě, nedobrovolně to do Tebe nalejvat nebudu, ale chceš-li podpírání, tak jak víš, v tomto ohledu jsem již zadán.. Leda bych podpíral dvě naráz, ale to už by asi bylo dost fyzicky náročný..
Není tady