|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
jaký máte fusak? matovi bude v listopadu 8 měsíců takže už bude veliký, aby mi do fusaku vlezl :-) nemám vůbec představu kolik takové dítě může měřit cm.
mátě nějaký typ na zimní fusak do kočárku, jen bych podotkla za přijatelnou cenu, ne 2500kč.
díky
Není tady
ahojky mýmu klukovi byl v zimě rok a měl necelých 80cm, koupila jsem šusťákový s flaušovou podšívkou za 700,- značky T&GO v klasickém obchůdku s kojeneckými potřebami. tento je jenom do -5 stupnů, ale když byla větší zima dala jsem mu do vnitř ještě deku. posloužil nám dobře, teď ho bude mít na dovolený jako spacák. Lepší než s kožíškem( ten jsem používala jenom když byl miminko a stojí kolem 1000,-)
Není tady

my měli značku Nicol a stál asi 1200kč a jezdil v něm Tedík ještě tuto zimu a měl 2 roky a čtvrt
Není tady