29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
KALIK napsal(a):
Nikoho nepoznáš ani za celej život, páč ten dotyčnej pořádně nezná ani sám sebe, tak jak můžeš ty?
No, ty brďo, tady začínají lítat ale moudra !
Není tady
Selima napsal(a):
Nety, ani ja nechodím vo vreci a mám dokonca obľúbené podniky a obchodíky v nákupnom centre(aj keď skôr kníhkupectvo, CD-shop, etno-shop, fotolab, atď.), ale nerobím si z toho zmysel života. Na jednej strane vidím ako extrém sektu alebo život v ašrame či niekde na púšti a na druhej život založený na tom, či dostanem modrý metalízový lak na nechty a či sa mi Swarowski krištáľ v pupku hodí k opasku... Medzi tým je ešte celá škála postojov a životných štýlov a mám dojem, že Aischa celkom dobre zapadne niekam bližšie k stredu. Chce mať muža a deti a k tomu ešte inú vieru, než je tuná bežná... Toť vše. Ja by som si napr. asi nemohla vziať prísneho a bigotného katolíka, ale nebudem sa čudovať žene, ktorá sníva o manželstve s niekým takýmto. A Aischa mi dokonca pripadá o dačo informovanejšia(aj keď možno jednostranne) ako tie návštevníčky nákupných centier. Inak, myslím že aj dievčatá a ženy, ktoré sa chystajpú vziať si zarytých českých ateistických Pepíkov, občas zapochybujú o svojej voľbe a pocítia "paniku zatvárajúcich sa dverí"...
No, a já se jí čudovať budem jako zarytá česká ateistická Pepča
Nicméééně to nebudu rozmlouvat a su zvědavá, co bude dál
Upravil(a) Nety (5. 8. 2007 22:17)
Není tady
host eska napsal(a):
Jo a Aisho, mě příjdeš jako moc šikovná sympatická holka. Jen to jse chtěla říct.
Děkuji. Ty jsi mi taky sympatická.
Měj se hezky
Není tady
Aischa napsal(a):
Na všech vašich posledních názorech něco je. Zapřemýšlím o tom.
Prosím....
Času mááááš ! Jsi mládě a celej život před sebou !
Není tady
Téééda, já vím, že už je tohle téma asi trochu pasé a AdelkaVelka už je možná vdaná, ale přesto mi to nedalo, abych se nevyjádřila... Děvče nešťasný, kam se to ženeš? Je fakt, že v tvém věku (jsem jen zhruba o 9 let starší) jsem byla taky taková praštěná romantička a nechala bych se omámit pěknýma řečičkama a na první pohled ideálním klukem pro mě, ale je fakt, že v 16 (či 17) a pak ve 23 má člověk na všechno o tolik jiný náhled, že tomu ani nemůže sám uvěřit. Vztah prověří až čas, pokud jste spolu krátce, tak se v podstatě ještě vůbec neznáte. Já jsem měla 3 roky vážný vztah a až po těch třech letech jsem pochopila pravdu - jak to s mým ideálním princem je. Teď mám také vážnou známost, trvá rok. A vdávání? Kdepak :-) Ani mě nehne :-) Snad jedině v případě těhotenství. Člověk musí nejdříve toho druhého poznat, prokouknout. Musíte se naučit překonávat neshody, třeba spolu i žít. A co je důležité: taky se spolu milovat! Někdy si s někým sedneš hned napoprvé, většinou se ale musí k vzájemné souhře v sexu dojít opakováním ;-) :-) A řečem, že na sexu ve vztahu nezáleží, tomu už nevěřím... Sex je velká a důležitá část sexu, stejně důležitá jako vzájemná láska, úcta, přátelství apod. Takže si myslím, že ani tak nejde o to, že je ti 16, ale o to, že v šestnácti tvůj vztah asi netrvá tak dlouho (hlavně když píšeš, že v 15ti jsi přivedla domů jiného chlapce), aby byl prověřený tak, aby mohl vyústit ve svatbu.
No a to, že mladej kluk je ochoten na sex čekat (v letech svojí největší sexuální svěžesti) třeba i několik let, to mi taky dost nesedí. Jako by si ho do sytosti zatím dopřával někde jinde...
Není tady
Bedrunko, myslíš, že mladý muž nemůže čekat? Já myslím, že může - pokud chce. A pokud nechce, má buď příliš silný sexuální pud a nebo mu na děvčeti zas až tak moc nezáleží.
Není tady