Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#501 5. 8. 2007 22:12

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Svatba v sestnácti

KALIK napsal(a):

Nikoho nepoznáš ani za celej život, páč ten dotyčnej pořádně nezná ani sám sebe, tak jak můžeš ty?

No, ty brďo, tady začínají lítat ale moudra ! lol

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#502 5. 8. 2007 22:15

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Nety, ani ja nechodím vo vreci a mám dokonca obľúbené podniky a obchodíky v nákupnom centre(aj keď skôr kníhkupectvo, CD-shop, etno-shop, fotolab, atď.), ale nerobím si z toho zmysel života. Na jednej strane vidím ako extrém sektu alebo život v ašrame či niekde na púšti a na druhej život založený na tom, či dostanem modrý metalízový lak na nechty a či sa mi Swarowski krištáľ v pupku hodí k opasku... Medzi tým je ešte celá škála postojov a životných štýlov a mám dojem, že Aischa celkom dobre zapadne niekam bližšie k stredu. Chce mať muža a deti a k tomu ešte inú vieru, než je tuná bežná... Toť vše. Ja by som si napr. asi nemohla vziať prísneho a bigotného katolíka, ale nebudem sa čudovať žene, ktorá sníva o manželstve s niekým takýmto. A Aischa mi dokonca pripadá o dačo informovanejšia(aj keď možno jednostranne) ako tie návštevníčky nákupných centier. Inak, myslím že aj dievčatá a ženy, ktoré sa chystajpú vziať si zarytých českých ateistických Pepíkov, občas zapochybujú o svojej voľbe a pocítia "paniku zatvárajúcich sa dverí"...

No, a já se jí čudovať budem winkbig_smile jako zarytá česká ateistická Pepča big_smile
Nicméééně to nebudu rozmlouvat a su zvědavá, co bude dál cool

Upravil(a) Nety (5. 8. 2007 22:17)

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#503 6. 8. 2007 7:19

Aischa
♥♥♥----

host eska napsal(a):

Jo a Aisho, mě příjdeš jako moc šikovná sympatická holka. Jen to jse chtěla říct.

Děkuji. smile Ty jsi mi taky sympatická.
Měj se hezky

Není tady

#504 6. 8. 2007 8:10

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Aischa napsal(a):

Na všech vašich posledních názorech něco je. Zapřemýšlím o tom.  kapitulation

Prosím.... hjarta pussa

Času mááááš ! Jsi mládě smile a celej život před sebou !

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#505 3. 9. 2007 13:22

Bedrunkaaa
♥------

Téééda, já vím, že už je tohle téma asi trochu pasé a AdelkaVelka už je možná vdaná, ale přesto mi to nedalo, abych se nevyjádřila... Děvče nešťasný, kam se to ženeš? Je fakt, že v tvém věku (jsem jen zhruba o 9 let starší) jsem byla taky taková praštěná romantička a nechala bych se omámit pěknýma řečičkama a na první pohled ideálním klukem pro mě, ale je fakt, že v 16 (či 17) a pak ve 23 má člověk na všechno o tolik jiný náhled, že tomu ani nemůže sám uvěřit. Vztah prověří až čas, pokud jste spolu krátce, tak se v podstatě ještě vůbec neznáte. Já jsem měla 3 roky vážný vztah a až po těch třech letech jsem pochopila pravdu - jak to s mým ideálním princem je. Teď mám také vážnou známost, trvá rok. A vdávání? Kdepak :-) Ani mě nehne :-) Snad jedině v případě těhotenství. Člověk musí nejdříve toho druhého poznat, prokouknout. Musíte se naučit překonávat neshody, třeba spolu i žít. A co je důležité: taky se spolu milovat! Někdy si s někým sedneš hned napoprvé, většinou se ale musí k vzájemné souhře v sexu dojít opakováním ;-) :-) A řečem, že na sexu ve vztahu nezáleží, tomu už nevěřím... Sex je velká a důležitá část sexu, stejně důležitá jako vzájemná láska, úcta, přátelství apod. Takže si myslím, že ani tak nejde o to, že je ti 16, ale o to, že v šestnácti tvůj vztah asi netrvá tak dlouho (hlavně když píšeš, že v 15ti jsi přivedla domů jiného chlapce), aby byl prověřený tak, aby mohl vyústit ve svatbu.

No a to, že mladej kluk je ochoten na sex čekat (v letech svojí největší sexuální svěžesti) třeba i několik let, to mi taky dost nesedí. Jako by si ho do sytosti zatím dopřával někde jinde...

Není tady

#506 20. 9. 2007 16:13

Aischa
♥♥♥----

Bedrunko, myslíš, že mladý muž nemůže čekat? Já myslím, že může - pokud chce. A pokud nechce, má buď  příliš silný sexuální pud a nebo mu na děvčeti zas až tak moc nezáleží.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí