|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

K Bráníku to mám trošku od ruky, ja mám takú bačorinu cca 5 minút od domu, chodievam tam s psinou, kŕmim labute a kačky, pozorujem plieskajúce sa ryby a prihováram sa dôchodcom...
Tam sa cítim ako láma... 
Není tady
Selima napsal(a):
K Bráníku to mám trošku od ruky, ja mám takú bačorinu cca 5 minút od domu, chodievam tam s psinou, kŕmim labute a kačky, pozorujem plieskajúce sa ryby a prihováram sa dôchodcom...
Tam sa cítim ako láma...
No, vidíš, že by sme našly stejnou řeč a já si právě myslím, že i s Aischou...
Já chodím do parku k Thomayerový nemocnici...tam sedí ty nemocný babičky, co si chtějí jen tak nezávazně povídat a pohladit mého chlupáče...to mě baví...dáš úsměv, ztratíš slovo, psina olízne tu starou dlaň a nějak to uvnitř hřeje 
)Není tady
Santalo koli tomu aby mi niekto pohladil meho chlupace nemusim do Krce pred nemocnicu 
Ale raz, ked mi zas drbne tam pridem a budem kricat: Santaloooooooooo
Som zvedavy co sa stane 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Oxi napsal(a):
Santalo koli tomu aby mi niekto pohladil meho chlupace nemusim do Krce pred nemocnicu
Ale raz, ked mi zas drbne tam pridem a budem kricat: SantalooooooooooSom zvedavy co sa stane
Tak to já taky

)Není tady
Selima napsal(a):
Neviem, Nety, či najlepšia, ale asi exotická, keď sa tak dívam na mladé ženy v nákupných centrách, ktoré tam trávia zrejme celé dni(už sú prilepené na stoličky), stískajú nákupné taštičky zo značkových obchodov a v očiach majú úplne vyhasnuté....
Tak to už sa mi ten islám pomaly zdá lepší...
Minule som počula duchaplný rozhovor dvoch mladých kočiek v socke a povedala som si, že to už je tuším fuckt lepšie dať sa k Jehovistom... Určite zmysluplnejšie.
Já si také ráda koupím značkové a módní oblečení, ve kterém se cítím hezky. Takže je to rozhodně lepší z mého úhlu pohledu než islám. Ale to je jen můj názor, já nemám ráda náboženství, sekty atd atd atd atd
aaaale proti gustu žádný dišputát. Já tu netrpělivě čekám na ohlášení termínu sňatku a furt nic, a člověk by řekl, že to pomalu hořelo. Už bych to ráda posunula na www.beremese.cz. 

Není tady
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Santalo, však oni ti to ty babky, co tam tajně choděj na babinet pak povyprávěj 
sorry, za to jméno 
Upravil(a) host eska (2. 8. 2007 15:51)

Není tady
Oxi napsal(a):

Není tady
Oxi napsal(a):

Já si furt říkala, že je to hokejka, ale s nějakým kazem 
Upravil(a) Nety (2. 8. 2007 15:54)
Není tady
karaliene napsal(a):
Souhlasím. Přesně to se domnívám i já.
Aischo, můžu přidat vlastní zkušenost. Kdysi jsem si několik měsíců takto chatovala (a skypeovala) s Arabem z Alžírska. Záhy rozhovor taktéž stáčel k hlubokým citům, které ke mně údajně chová, ke společné budoucnosti, životu v Evropě (chtěl přijet do ČR), k tomu, jak je vzorný a věrný islámu a jak je úplně jiný než ostatní, byl přesvědčivý, že bych mu bývala i věřila. Jenže, pak skončily prázdniny, už jsem neměla čas vysedávat denně 3 hodiny před PC, což on velmi nelibě nesl. Pak jsem si našla přítele, kterého on začal hanět (holt, nebyla jsem oddaná ovečka). Tehdy jsem kontakt utla. A dodnes (už jsou to 3 roky) mi píše zamilované maily, i když neodepisuju. Je to normální?
Myslím, že je lehké podlehnout iluzorní jistotě a stabilitě. Je to útěk...
Aischo, zkus si najít více oblastí, kam bys upla svou energii. Vztah (a nejen s cizincem) může být (nezávisle na tom, co ty mu obětuješ) velmi efemérní záležitost. Možná se ti nebude chtít, ale věř, že to je dobrá rada (a měl by ji mít na paměti každý, kdo vztahu nezdravě propadá a stává se závislým).
Teda ještě k těm Arabům,
Myslíte, že je Aisha tak "slepá" a skočila by na tenhle typ keců. Mně taky slibovalo několik Arabů věčnou lásku a měli úplně neuvěřitelný romatický story a o tom, jak bychom spolu žili. Byli to většinou studenti medicíny. Ale na to by jim člověk neskočil, je to způsob, jak říct, chci tě do postele, kočko.. Řeknou jsi tak nádherná, pak vyprávěj, jakej by byl společněj život, pak jak by s tebou nespali, ale až po svatbě a nebo ano, ale milovali by jen tebe a já už si to nepamatuju, co všechno. Takovej postupnej dvořící rituál. Nakonec se většinou zjistí, že mají manželku a několik děcek. Je to i proto, že Češky oproti Arabkám je po pár kecech většinou lehký dostat do postele.
A znám i úplně skvělý Araby, i když kupodivu nemaj povahu jako Češi 

Není tady
Santala napsal(a):
Oxi napsal(a):
Ale raz, ked mi zas drbne tam pridem a budem kricat: SantalooooooooooSom zvedavy co sa stane
Tak to já taky
![]()
Mame tam hned vedla cast firmy, takze tam chodim casto 

Oxi napsal(a):
Pohladkáme tvojho chlpáča... 
Není tady

Santala napsal(a):
Aischa napsal(a):
host eska napsal(a):
No, mně to dává smysl. Ještě si dej pozor, prosím tě, člověka opravdu poznáš až ve skutečným životě a ne podle toho co říká přes skypeA nemáš kamarádky, kterým by ses mohla svěřovat se vším, je to dost důležitej opěrnej pilíř v životě, neměla by ses vázat jenom na budoucího manžela.
Teď jsi uhodila hřebík na hlavičku! Jaký opravdu je? A jak to poznat???
Proč se někdi vdává po dvou měsících a manželství je šťastné a někdo po pěti letech a rozvede se? A jak vlastně poznat charakter člověka? A jaký charakter mají moji přátelé? Na tyto otázky bych chtěla znát odpověď.
Nejlépe by se to dalo nejspíš poznat během nějaké krize. Bohužel nebo bohudík zatím žádná nepřichází
Líbí se mi, jak se chová k lidem, i k těm, co se k němu nechovají zrovna nejlépe. To považuji za důležitý ukazatel, něboť tak se jednou bude zřejmě chovat i ke mně.Líbí se mi, jak se chová k lidem, i k těm, co se k němu nechovají zrovna nejlépe. To považuji za důležitý ukazatel, něboť tak se jednou bude zřejmě chovat i ke mně. Tohle blbost na druhou, Aischo.
Proč myslíš?
Není tady
Že se k tobě bude chovat stejně jako k lidem, kteří se k němu nechovají nejlépe. Ale to, jak se bude chovat k vlastní ženě se podle tohodle opravdu nepozná. To má svoje specifika.
Upravil(a) host eska (2. 8. 2007 22:21)

Není tady
host eska napsal(a):
Že se k tobě bude chovat stejně jako k lidem, kteří se k němu nechovají nejlépe. Ale to, jak se bude chovat k vlastní ženě se podle tohodle opravdu nepozná. To má svoje specifika.
Přibližně se to poznat dá. Diametrálně odlišně se chovat nebude.
Není tady
Aischa napsal(a):
host eska napsal(a):
Aischo, bohuzel se chovani k partnerce a k okoli muze diametralne odlisovat. Mam vlastni zkusenost s BM. Na verejnosti uzasny, spolecensky, sarmantni muz, v praci ochotny, obetavy, kazdemu pomuze, poradi, u klientu oblibeny, ti by na nej nedali dopustit......proste nej nej vlastnosti, uplny poklad. Ale doma, za zavrenymi dvermi - to bys jej nepoznala. Projevil se "v plne sve krase" az po svatbe. Kdyz jsem podavala zadost o rozvod, nikdo nechapal, vyjma mych nejblizsich pratel, jak se muzu rozvadet s tak uzasnym, hodnym a obetavym muzem.....
Olympia napsal(a):
Aischa napsal(a):
host eska napsal(a):
Aischo, bohuzel se chovani k partnerce a k okoli muze diametralne odlisovat. Mam vlastni zkusenost s BM. Na verejnosti uzasny, spolecensky, sarmantni muz, v praci ochotny, obetavy, kazdemu pomuze, poradi, u klientu oblibeny, ti by na nej nedali dopustit......proste nej nej vlastnosti, uplny poklad. Ale doma, za zavrenymi dvermi - to bys jej nepoznala. Projevil se "v plne sve krase" az po svatbe. Kdyz jsem podavala zadost o rozvod, nikdo nechapal, vyjma mych nejblizsich pratel, jak se muzu rozvadet s tak uzasnym, hodnym a obetavym muzem.....
Aischo, ptala ses, proč jsi myslím, že je to blbost - Olympia odpověděla za mne .Takových případů znám spousty
Podle toho,prdlajs poznáš !
Abych si dovolila tvrdit, že někoho znám.Se s ním musím tak rok občas vídat, 3 roky žít a stejně se můžu pěkně splést

Upravil(a) Santala (3. 8. 2007 9:07)
)Není tady

Nikoho nepoznáš ani za celej život, páč ten dotyčnej pořádně nezná ani sám sebe, tak jak můžeš ty?
Není tady
KALIK napsal(a):
Nikoho nepoznáš ani za celej život, páč ten dotyčnej pořádně nezná ani sám sebe, tak jak můžeš ty?
No, moje řeč 
)Není tady

Nety napsal(a):
Já si také ráda koupím značkové a módní oblečení, ve kterém se cítím hezky. Takže je to rozhodně lepší z mého úhlu pohledu než islám. Ale to je jen můj názor, já nemám ráda náboženství, sekty atd atd atd atd
aaaale proti gustu žádný dišputát. Já tu netrpělivě čekám na ohlášení termínu sňatku a furt nic, a člověk by řekl, že to pomalu hořelo. Už bych to ráda posunula na www.beremese.cz.
Nety, ani ja nechodím vo vreci a mám dokonca obľúbené podniky a obchodíky v nákupnom centre(aj keď skôr kníhkupectvo, CD-shop, etno-shop, fotolab, atď.), ale nerobím si z toho zmysel života. Na jednej strane vidím ako extrém sektu alebo život v ašrame či niekde na púšti a na druhej život založený na tom, či dostanem modrý metalízový lak na nechty a či sa mi Swarowski krištáľ v pupku hodí k opasku... Medzi tým je ešte celá škála postojov a životných štýlov a mám dojem, že Aischa celkom dobre zapadne niekam bližšie k stredu. Chce mať muža a deti a k tomu ešte inú vieru, než je tuná bežná... Toť vše. Ja by som si napr. asi nemohla vziať prísneho a bigotného katolíka, ale nebudem sa čudovať žene, ktorá sníva o manželstve s niekým takýmto. A Aischa mi dokonca pripadá o dačo informovanejšia(aj keď možno jednostranne) ako tie návštevníčky nákupných centier. Inak, myslím že aj dievčatá a ženy, ktoré sa chystajpú vziať si zarytých českých ateistických Pepíkov, občas zapochybujú o svojej voľbe a pocítia "paniku zatvárajúcich sa dverí"...
Není tady
Na všech vašich posledních názorech něco je. Zapřemýšlím o tom. 
Není tady
Olympia napsal(a):
Aischa napsal(a):
host eska napsal(a):
Jo, to je smutný Olympia, přesně tohle jsme měla taky na mysli.
Velká chyba i když si třeba někdo chce vybrat manžela podle toho, jak se chová k mamince a podobně. To jsou většinou největší přehmaty.
Upravil(a) host eska (5. 8. 2007 21:32)

Není tady
Jo a Aisho, mě příjdeš jako moc šikovná sympatická holka. Jen to jse chtěla říct.

Není tady