Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 23. 7. 2007 13:07

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jak se zbavit závislosti na nevěrném manželovi?

NABUKO :

- fotka nebyla úplně aktuální, že? já vím .... něco takového najít, srdce se rozbuší leknutím, udělá se ti úplně špatně, šok, taky znám - můj ex si je v pc neschovával, prostě tam měl na ně složku na ploše a neustále přidával - z jejich společných akcí, ale i ona se probouzející apod. a já se časem naučila se nedívat a neničit se tím. Nevědět, nevidět.

- jeho reakce byla normální, cos čekala jiného? To nebyl vůbec chytrý nápad mu to volat, i když zase pochopitelný. Když už chceš číst v mobilu, v mailu atd., musíš mít sílu to unést a před ním ani nepípnout (a nebo si dělat kopie jako důkazy až pro případ rozvodu).

- důležitá informace z toho všeho - on se bojí, on se velmi bojí, aby se to nedozvěděl její přítel .... hmmmmmmm, tak to by bylo to hlavní pro mě. Já už bych se postarala, aby se dozvěděl! Samozřejmě tak, abych to nebyla já. A že to není ode mě pěkné? To není, ale tomu se srdečně směju - ve srovnání s tím, co udělal on

- jinak si taky myslím, že tenhle chlap nestojí za námahu, ale rozumím tomu, že ho chceš zpátky

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#102 23. 7. 2007 14:14

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Tak já bych na něj už hodila bobek...ani bych to neříkala tomu příteli té milenky. Nač? Aby byl další člověk nešťastnej? Vždyť ten chlap s tím nemá nic společnýho....

Manžílek se pěkně shazuje ... pamatuju si, jak jsem byla rozčarovaná, když jsem zjistila, že fakt v tom vztahu jsem silnější já....asi jako ty jsi musela koukat, co ze sebe dokázal vyplodit a jak dokázal trapně vyhrožovat .... to pak člověku dojde, že fakt je snad lepší bejt sám, než s takovým ... dítětem. Jinak to říct neumím. Udělal chyby, to určo (kdo nedělá?), ale on už se neumí podívat do tváře těm následkům...on ti bude radši vyhrožovat, že nebudou peníze....on se bojí...opravdu se bojí...jako kluk, co kouřil tajně za školou a bojí se, že ho táta ztříská ... panebože!!!... někdy jsou fakt nemožní ... já si jen pamatuju, že můj bejvalej se takhle shodil ještě párkrát...tím, jak neuměl říkat věci na rovinu, jak mlžil, jak přikyvoval a přitom jednal právě naopak .... tfuj....no, jak dítě, opravdu .... Nabuko, třeba nemáš co ztratit.... Já jsem teď s někým, s kým si rozumím o moc líp než s BM. A to jsem se kdysi bála se rozvést, že bez BM umřu, že už nebudu... já žila jeho život, podle jeho pravidel, já se bála dělat, co sama chci...já ani snad nevěděla, co bych vlastně sama chtěla, já se podřizovala.... a teď? ... Ta volnost je tak krásná.....žít svůj život...najít, co to je, ten můj život, zjistit, co mě baví, co chci já....to je bezvadná věc. A jak říkám - čím víc se bojíš, že něco přijde nebo o něco/někoho přijdeš, tím spíš se to stane...bohužel, promiň....ale ber to jako ponaučení...víš ty, holka, co je chlapů? pche....jen si dobře vybrat....

Není tady

#103 23. 7. 2007 15:29

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Nabuko, tak to je fakt idiot ....s prominutím. Tak takový chlap ti už snad nestojí ani ze jedinou slzičku. Dělalo by se mi z něj špatně. A ty s ním chceš bydlet až do ledna? Vždyť takhle se budeš jenom trápit. Pořád na něj koukat a vědět, že odchází za ní. Myslíš, že to zvládneš? Nebylo by ti líp samotné s malým?

Na mě by to bylo opravdu tak moc, že bych mu naházela věci do tašky a ať se sebere a jde. Když je takový frajer, tak si určitě poradí.

Vím, že samotná to budeš mít o dost těžší, ale ty to určitě zvládneš a bude ti lépe. Drž se pussa

Není tady

#104 23. 7. 2007 15:38

AnnaP.
♥------

Nabuko , nečekej na nějakej brzkej happyend , když už tak milenku před tebou brání , je v tom až po uši !

Není tady

#105 23. 7. 2007 18:46

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Nabuko, holčičko zlatá....
v jednom ze svých příspěvků jsi použila slovo iluze... troufám si tvrdit, že to je alfa a omega vašeho společného života.
Tvůj manžel žije v iluzi, že je po vztahové stránce dospělý muž. Bohužel,  n i k o l i v ..... jeho zdravá vztahová potence je na nule.
Jeho přítelkyně na tom není o moc líp. Ani jeden z nich nemá na to, aby sám za sebe a bez manipulace ustál, do čeho se pustil... a navíc - z pýchy a z ješitnosti, možná i z nudy, vsadili do svých hrátek úplný domov dětí.

Ve vašem manželství máš ty dost lásky za vás za oba a svůj cit, odražený od jeho ega, považuješ za jeho lásku k tobě. Myslím, že to je tvoje iluze - dlouhodobá.... a bolestná.

Řekla bych, že jediná cesta pro vás oba je v tom, že svého muže psychicky a citově opustíš a svou lásku si necháš jako energii pro sebe a syna. (Pořadí je správně smile - potřebuješ ji, aby ses zklidnila, zařídila si život po svém a pro sebe a svého syna udělala všechno, co je třeba.) S klidnou myslí buď tak "sobecká". Všechno tvé dávání jako ženy je totiž marné, pokud tvůj manžel doteď v sobě nemá mužský protipól láskyplného ochránce. Absolutně nevěřím, že bys mohla svému muži pomoci tím, že ho budeš milovat ještě víc. Naopak - myslím, že jeho uzdravování začíná od samoty a uvědomění si vlastní citové a vztahové prázdnoty.

Nutně potřebuješ oporu, neodkládej odbornou pomoc, potřebuješ "přítele". V pomstě milence úlevu nehledej - zaplatíš pošpiněnou sebeúctou a to je nadlouho.
Zdravím tě. hjarta

P.S. Vzpomínáš na svůj pocit z nabídky pomoci toho právníka při nehodě? smile

Upravil(a) Largo (24. 7. 2007 11:30)

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#106 23. 7. 2007 20:36

x21365
Host

Milá Nabuco , holka zlatá hjartahjartahjarta
Tvůj manžel je především slaboch a ne chlap. Vyprávět tohle manželce ....... no, měla jsem bohužel něco podobného doma, nevěřila bych mu ani slovo . A přestan se koukat na to , co by řekl ona nebo milenka - udělej to jak to cítíš. Tak dostal pěstí , není to sice nej řešení ,ale hlavně se tím netrap. Každému občas ujedou nervy , a on evidentně neví  , co se s ním děje a já bych mu jí asi napálila už dávno. Soustřed se na sebe a na miminko, a neboj, zvládneš to i sama. To co se ti zdá nemožné bude za půl roku naprostá maličkost. Hodně z nás to má za sebou.
Přijd za náma , jak tě zvala FFly, a pokud budeš potřebovat pomoc jsme tu.
pussahjartapussahjartapussahjarta

#107 23. 7. 2007 20:54

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Já se ještě připojím k tomu, že se určitě nemusíš bát, že bys to všechno nezvládla i sama. Už jsi ve svém životě předvedla, že zvládneš hodně moc, kam se na tebe mnohé hrabeme. Toho se opravdu bát nemusíš. Zvlášť, máš-li po ruce někde babičku, sestru nebo kamarádku, které by v případě nouze pomohly.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#108 24. 7. 2007 11:23

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nabuko, jak je? Jsi v pořádku?

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#109 24. 7. 2007 13:56

lindaB
♥♥♥♥♥♥-

AnnaP. napsal(a):

Nabuko , nečekej na nějakej brzkej happyend , když už tak milenku před tebou brání , je v tom až po uši !

dost možná, že má jen strach aby mu přítel nerozbil ciferník, a nebo se taky bojí aby mu milenka neskončila na krku i s dítětem. Starat se o manželku, milenku a dvě děti musí být docela náročné jak po stránce finanční, tak psychické.

Není tady

#110 24. 7. 2007 17:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nabuko, tvoj muž podľa mňa povedal a urobil veci, ktoré vás odlúčia definitívne a ktoré sa ti budú (chvalabohu) mlieť hlavou, keby sa chcel vrátiť... Vŕši chybu na chybu a chybu prebíja chybou... dumbom hmm Ja by som sa naňho vykašlala, aby som sa nestala rukojemníčkou jeho a milenky.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#111 25. 7. 2007 19:34

skudibilek
♥------

ahoj všichni, ráda bych se také podělila s někým podělila o svůj příběh. Je mi 30 let a jsem devět let vdaná. Máme s manželem osmiletého syna Martina. Do letošního února jsme měli skvělé a harmonické manželství, alespoň já jsem si to myslela. V té době jsem z chování manžela začala mít pocit, že je tu ještě někdo další než já a mé podezření se potvrdilo. Manžel sice nejprve tvrdil, že je to jen kamarádka, která má problémy a potřebuje pomoc. Později se ukázalo,že spolu mají něco víc než jen kamarádství. Ta žena je vdaná a má dvě děti. Pokoušela jsem se z manželem nějak situaci řešit, dokonce jsem navštívila manželskou poradnu. Dle rad z poradny jsem se snažila zachránit vztah i rodinu. Dokonce už chvilku začalo vypadat, že i manžel se začíná snažit. S ženou se přestal stýkat, netelefonovali si, začal se mnou předělávat byt a znovu plánovat budoucnost. Jenže tento týden za onou ženou jel, protože prý má problémy a potřebuje si popovídat. Bohužel u povídání nezůstalo. Ráda bych mu dala ještě šanci, ale nevím jestli to není naivní. V poradně mi radí ještě setrvat, ale jak dlouho to má člověk vydržet. Ráda bych znala i názory ostatních, kteří mají s nevěrou manžela nebo partnera zkušenosti a jestli to vůbec je možné dát znovu dohromady.

Není tady

#112 25. 7. 2007 19:52

janap
♥♥-----

Ahoj Skudibílku, přeju pevné nervy, budeš je potřebovat.Myslím, že skoro všichni co jsme si prošli nevěrou známe hodně podobný scénář.Slibujou, že to ukončí/ovšem skutek utek/,lžou, hledají chyby hlavně na nás/aby se zdůvodnili proč někoho mají/,neustálé návraty a odchody k milence,málo času pro rodinu.Bohužel co jsem tu četla, tak v málo případech to dopadlo dobře.Nechci tě strašit, záleží na různých okolnostech.A nejvíc záleží na těch dvou, jestli to vůbec ukončit chtějí...

Když jsi se narodila,pršelo...Ale nebyl to obyčejný déšť, to nebe plakalo, že ztratilo jednu z nejkrásnějších hvězd...

Není tady

#113 25. 7. 2007 20:01

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj.Nejdůležitější je asi otázka "A co chceš ty?" Jaké máš ty z toho všeho pocity, jak se k tomu všemu staví tvůj M a jak se k tobě chová?

Tvůj M má asi pro tu ženu slabost a tahle situace se může klidně opakovat. Jak jste to vlastně řešili poprvé? Dostal nůž na krk nebo to ukončil sám od sebe?

Není tady

#114 27. 7. 2007 10:52

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Nabuko, jak se ti daří? A malému? Zvládáš to nějak....určitě, jsi silná žena a tvé mimi ti v tom pomáhá. Drž se...všechno bude zase dobré. I když to třeba nevyjde přesně podle tvých představ pussa  hjarta hjarta hjarta

Není tady

#115 27. 7. 2007 13:14

selaviii
♥♥♥----

Nabuko, myslím na tebe, jak je?

Není tady

#116 27. 7. 2007 13:14

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Ahoj holky,

nebyla jsem tu, jelikož nám na sídlišti vypínali teplou vodu, takže se celý týden binkám s malým po příbuzenstvu. No, dnes už jsme konečně doma, i když voda poteče až od zítra.

Shrnu stav za poslední týden - v pondělí ráno manžel odcházel do práce, standardně mi dal pusu jako obvykle, já mu řekla, že už se nemusí přemáhat, že už si nemusíme na nic hrát a nemusíme dělat, co nechceme, oba. Koukal jak kdyby ho přejel vlak. Vypadal hooodně smutně. Cca za dvě hodiny mi přišla sms "Už jí psát nebudu, žádný kontakt, ani brusle :-(. Nám už to sice nepomůže.". Napsala jsem mu na to cca "Nevím, co Ti na to mám napsat. Snad jen, že zase bude dobře. Škoda jen, že nemůžeme být šťastni spolu. Tedy alespoň ne teď". Ozval se pak asi za další dvě hodiny, jestli mi může přivést k příbuzným čokoládu na nervy. Přijel a dával mi to s tím, že se mi omlouvá za včerejšek. Řekla jsem mu, že se má omlouvat za jiné věci a že to čokoláda nespraví a že už to nechci řešit, protože už máme vyřešeno.
Pak odjel na služební cestu do Rakouska (vrací se dnes). Každý den několik sms, jak se máme a co Vašík atd. atd. Ozývám se mu pouze v odpovědích a pouze o dítěti, nepíšu mu iniciativně sama. Včera jsme si napsali něco ráno a pak už celý den nic. Asi v šest mi přišla sms "Hmm... Jak se máte?". Předpokládám, že to hmm... mělo znamenat "tak vidím, že sama od sebe se mi neozveš" nebo něco v tom smyslu. Dneska přejížděl ráno z Rak. do ČR a hned volal, ale já neměla mobil u sebe. Tak jsem mu pak volala zpět a telefonoval. Předpokládám, že s ní (půl devátá je jejich komunikační hodinka). Zavolal mi a říkal "já jsem volal jen kolegům, protože jsem nevěděl, kam přesně jet". Prostě hned vysvětloval.

No, zkrátka nechápu, o co mu jde. Zase se mě snaží dostat tam, kde jsem byla. Ale já už se nedám. POkud mě (myslím tím mě - ženskou, manželku, milenku, přítelkyni, kamarádku) bude chtít, bude muset začít bojovat. Doteď jsem byla já ten, kdo se plazil, ale to už nedovolím. Získám zase sebevědomí a nebudu ho potřebovat.

Mimo jiné - od příštíhoměsíce by měl trávit polovinu týdne v RAkousku, takže odnaučování závislosti bude o něco jednodušší - stejně budeme žít prakticky sami (až na víkendy).

Není tady

#117 27. 7. 2007 13:27

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Nabuko, zvládáš to hezky  godlike  godlike

Držím moc palce, ať je zase dobře.

Není tady

#118 27. 7. 2007 13:36

skudibilek
♥------

Nabuko, děláš to skvěle. Já jsem začala s tím samým přístupem. Pokud o mě stojí tak ať se taky snaží. Tak se drž. Odjíždím teď na čtrnáctdní na chaloupku s mrňosem a už se těším, protože přítomnost Martínka mi moc pomáhá. Až se vrátím ráda si přečtu co se u tebe děje nového a ozvu se. Tak hodně štěstí.

Není tady

#119 27. 7. 2007 14:16

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Nabuko napsal(a):

Ahoj holky,

nebyla jsem tu, jelikož nám na sídlišti vypínali teplou vodu, takže se celý týden binkám s malým po příbuzenstvu. No, dnes už jsme konečně doma, i když voda poteče až od zítra.

Shrnu stav za poslední týden - v pondělí ráno manžel odcházel do práce, standardně mi dal pusu jako obvykle, já mu řekla, že už se nemusí přemáhat, že už si nemusíme na nic hrát a nemusíme dělat, co nechceme, oba. Koukal jak kdyby ho přejel vlak. Vypadal hooodně smutně. Cca za dvě hodiny mi přišla sms "Už jí psát nebudu, žádný kontakt, ani brusle :-(. Nám už to sice nepomůže.". Napsala jsem mu na to cca "Nevím, co Ti na to mám napsat. Snad jen, že zase bude dobře. Škoda jen, že nemůžeme být šťastni spolu. Tedy alespoň ne teď". Ozval se pak asi za další dvě hodiny, jestli mi může přivést k příbuzným čokoládu na nervy. Přijel a dával mi to s tím, že se mi omlouvá za včerejšek. Řekla jsem mu, že se má omlouvat za jiné věci a že to čokoláda nespraví a že už to nechci řešit, protože už máme vyřešeno.
Pak odjel na služební cestu do Rakouska (vrací se dnes). Každý den několik sms, jak se máme a co Vašík atd. atd. Ozývám se mu pouze v odpovědích a pouze o dítěti, nepíšu mu iniciativně sama. Včera jsme si napsali něco ráno a pak už celý den nic. Asi v šest mi přišla sms "Hmm... Jak se máte?". Předpokládám, že to hmm... mělo znamenat "tak vidím, že sama od sebe se mi neozveš" nebo něco v tom smyslu. Dneska přejížděl ráno z Rak. do ČR a hned volal, ale já neměla mobil u sebe. Tak jsem mu pak volala zpět a telefonoval. Předpokládám, že s ní (půl devátá je jejich komunikační hodinka). Zavolal mi a říkal "já jsem volal jen kolegům, protože jsem nevěděl, kam přesně jet". Prostě hned vysvětloval.

No, zkrátka nechápu, o co mu jde. Zase se mě snaží dostat tam, kde jsem byla. Ale já už se nedám. POkud mě (myslím tím mě - ženskou, manželku, milenku, přítelkyni, kamarádku) bude chtít, bude muset začít bojovat. Doteď jsem byla já ten, kdo se plazil, ale to už nedovolím. Získám zase sebevědomí a nebudu ho potřebovat.

Mimo jiné - od příštíhoměsíce by měl trávit polovinu týdne v RAkousku, takže odnaučování závislosti bude o něco jednodušší - stejně budeme žít prakticky sami (až na víkendy).

Nabuko, super. Držím palce hjarta

Není tady

#120 27. 7. 2007 15:14

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Nejsem si tak úplně jistá, že to Nabuko zvládá skvěle.......plácá se v tom ode zdi ke zdi. A dokud se nevzpamatuje, bude hůř.

Někde dříve jsi Nabuko psala, že si ty věčné rány asi zasloužíš, že si připadáš jako otloukánek. A je to pravda. Přesně tak. Je to smutné. A myslím, že o tom co bude dál s tvým životem bys měla rozhodovat ty, ne tvůj muž.

Nezlob se na mě - a nebo se zlob - to bude možná nejlepší. Nechci ti ublížit. Naopak.

Není tady

#121 27. 7. 2007 15:18

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Wiki napsal(a):

Nejsem si tak úplně jistá, že to Nabuko zvládá skvěle.......plácá se v tom ode zdi ke zdi. A dokud se nevzpamatuje, bude hůř.

Někde dříve jsi Nabuko psala, že si ty věčné rány asi zasloužíš, že si připadáš jako otloukánek. A je to pravda. Přesně tak. Je to smutné. A myslím, že o tom co bude dál s tvým životem bys měla rozhodovat ty, ne tvůj muž.

Nezlob se na mě - a nebo se zlob - to bude možná nejlepší. Nechci ti ublížit. Naopak.

Wiki, mně to nepřijde, viz příspěvek od Nabuko: "No, zkrátka nechápu, o co mu jde. Zase se mě snaží dostat tam, kde jsem byla. Ale já už se nedám. POkud mě (myslím tím mě - ženskou, manželku, milenku, přítelkyni, kamarádku) bude chtít, bude muset začít bojovat. Doteď jsem byla já ten, kdo se plazil, ale to už nedovolím. Získám zase sebevědomí a nebudu ho potřebovat."

Není tady

#122 27. 7. 2007 15:28

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Nabuko: No konečně Ti to docvaklo, že je to na tobě, jak se k tobě okolí, tedy i manžel, chová smile Drž se a až ti bude ouvej, tak si vzpomeň, cos tu napsala - už nechceš být tím otloukánkem, nechceš být tam, kde jsi byla ... Drž se. Pa pussa

Není tady

#123 27. 7. 2007 16:44

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Díky holky, budu informovat. Ale v kostech a srdci cítím, že krize ještě příjde. :-) No, v každém případě si domluvím toho psychologa a ten mě snad pomůže, abych do toho zase nesklouzla po hlavě. Uvidíme, uvidíme, uvidíme.

PS: Ani nevím, co budu dělat o víkendu. Nejradši bych, aby zase někam odjel. Já jsem byla vyjetá celý týden, takže bych ráda pobyla doma.V klidu

Není tady

#124 27. 7. 2007 16:46

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Nabuko napsal(a):

Díky holky, budu informovat. Ale v kostech a srdci cítím, že krize ještě příjde. :-) No, v každém případě si domluvím toho psychologa a ten mě snad pomůže, abych do toho zase nesklouzla po hlavě. Uvidíme, uvidíme, uvidíme.

PS: Ani nevím, co budu dělat o víkendu. Nejradši bych, aby zase někam odjel. Já jsem byla vyjetá celý týden, takže bych ráda pobyla doma.V klidu

Sorry, mně pomůže. Ne mě. Už jsem jak ta naše prerijní růže. Manžela hrozně baví opravovat její pravopisné chyby v mailech a sms (říkal, že prý je takový plašan, že nedokáže napsat nic bez chyb, ha ha hi hi). Na to, že je to původem slečna se střední pedagogickou školou ....  Ne, ale chybu může udělat samozřejmě každý. Já jsem jen zaujatá ;-)

Není tady

#125 27. 7. 2007 16:55

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Nabuko smile ,
hlavně se zabývej tím, co posiluje a je k radosti tobě. Svého muže neřeš. Nijak. hjarta

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí