29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Človíčku hluboce se skláním před tím co si zvládla
Nabuko napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Nabuko a co si takhle domluvit, aby na víkend přijela třeba kamarádka nebo maminka, pomoct s miminkem, pokecat o všem možném (jen ne o tvé drahé polovičce, to by asi moc dobroty nenadělalo), prostě sdílet s někým radost nad miminkem a neřešit - má mě rád, nemá mě rád...
A taky bych asi souhlasila s vyhledáním odborníka, jak ti radí Eva. Miminko ti taťka tu hoďku, dvě pohlídá a tobě to pomůže.My jsme skoro každý víkend někde pryč, spolu. Jenomže v neděli večer/odpo dorazíme domů a na mě to nějak padne a je to. Nejvíc mi vadí ta nejistota. Tak sakra, proč pořád lže, když ví, že stejně skoro všechno vím. Když o mě nestojí a nemiluje mě, proč mi tedy nevpálí pravdu, že nic ukončit nehodlá. Pravdu mi říká jen v tom, že na mě kašle (ne tedy takhle doslova ...).
Jenže já myslela trávit ten čas občas i s někým jiným, než s tvým manželem, chápeš?
Není tady
Nabuko napsal(a):
Ty mě trápíš :-) Dobře tak
- udělala jsem státnice velmi dobře (i jako těhotná - budeme mít geniální dítě :-), zítra mám promoci s červeným diplomem
- porodila jsem nádherného syna za 2,5 hod.
- vážím stejně jako před těhotenstvím (no, ještě míň :-)
- zvládám i v 6nedělí vše, co jsem zvládala předtím (myslím úklid, vaření, flákání se po netu :-)
- rozhodla jsem se, že budu pokračovat v dalším studiu.
Ať přemýšlím, jak přemýšlím, nenapadá mě, co jsem ještě udělala dobře. To je hrozný, co?
A co bys asi ještě chtěla psát, ty šíšo? Vždyť si toho zvládla daleko víc, než většina jiných ženských.
V tomto kontextu mě napadá, jestli vedle tebe ten tvůj netrpí určitými komplexy ... a jestli si je na tobě tak trochu neléčí (což by bylo vcelku dost ubohé). Nám to s BM taky začalo skřípat, když jeho vyrazili od zkoušky z matiky a já ji vzápětí dostala za 1 - on tu školu nedokončil, já až po našem rozvodu.
Jestli je to tak (ale to můžeš zhodnotit jen ty), začala bych spíš přemýšlet o tom, jestli má cenu dál se trápit s někým takovým. Otec zůstává otcem i po rozvodu, pokud chce ... Ale ty máš nárok na šťastnější život a tvůj chlapeček na šťastnější maminku. Aspoň v tomto kontextu jsem kdysi uvažovala já a vyplatilo se mi to .
Drž se. Přeji ti hodně štěstí
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Nabuko napsal(a):
- udělala jsem státnice velmi dobře (i jako těhotná - budeme mít geniální dítě :-), zítra mám promoci s červeným diplomem
- zvládám i v 6nedělí vše, co jsem zvládala předtím (myslím úklid, vaření, flákání se po netu :-)
Ať přemýšlím, jak přemýšlím, nenapadá mě, co jsem ještě udělala dobře. To je hrozný, co?A co bys asi ještě chtěla psát, ty šíšo? Vždyť si toho zvládla daleko víc, než většina jiných ženských.
V tomto kontextu mě napadá, jestli vedle tebe ten tvůj netrpí určitými komplexy ... a jestli si je na tobě tak trochu neléčí (což by bylo vcelku dost ubohé). Nám to s BM taky začalo skřípat, když jeho vyrazili od zkoušky z matiky a já ji vzápětí dostala za 1 - on tu školu nedokončil, já až po našem rozvodu.
Jestli je to tak (ale to můžeš zhodnotit jen ty), začala bych spíš přemýšlet o tom, jestli má cenu dál se trápit s někým takovým. Otec zůstává otcem i po rozvodu, pokud chce ... Ale ty máš nárok na šťastnější život a tvůj chlapeček na šťastnější maminku. Aspoň v tomto kontextu jsem kdysi uvažovala já a vyplatilo se mi to.
Drž se. Přeji ti hodně štěstí
No, on mi už před časem (shodou náhod zřejmě v době, kdy se zamiloval do naší Zuzanky :-)) říkal, že si proti mě začíná připadat blbě. Že jemu už se v práci tolik nedaří, nepracuje na sobě tak jako dřív, nějak ho už nebaví dělat kariéru (byl vždy ve všem jednička), že mě obdivuje, jak na sobě pracuju, v práci, že mi vše vychází, škola atd. Bavili jsme se tenkrát o tom, že začne znovu studovat, třeba blbé MBA. Ale nakonec se na to vybodl. RAdši si našel obdivovatelku. Nemyslím si však, že bych ho nepodporovala já. Když se nevěra proflákla, na tenhle rozhovor jsem si vzpomněla. Přiznal, že by to mohlo mít leccos společného, když chybí sebevědomí tady, naženu si ho onde. Ale stejně pokračuje dál :-)
Dneska v noci jsem zase cítila jeho pusinky a objímání. Nevím, proč to dělá, když mě vlastně nemiluje, neváží si mě atd. jak tvrdí. Myslím, že jsou to hlavně kecy.
Těmi víkendy jsem myslela to, že máme většinou všechno dlouhodobě naplánováno. Jsme celkem společenští a máme hodně kamarádů :-) Takže proto je trávíme spolu. Málokdy se stane, že by byl prázdný víkend.
Není tady
Nabuko,podla toho čo som si tu prečítala, tak si silná žena, len o tom nevieš, si silnejšia ako tvoj muž, ty nemusíš mať strach - uži si svojho maleho chlapa, ten velky asi za to nestoji. A cim vacsie su tvoje obavy , tym sa on citi viac na koni, mozno by mu mal niekto naznacit ze dojazdil.
Není tady
Nabuko napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Nabuko napsal(a):
Ať přemýšlím, jak přemýšlím, nenapadá mě, co jsem ještě udělala dobře. To je hrozný, co?A co bys asi ještě chtěla psát, ty šíšo? Vždyť si toho zvládla daleko víc, než většina jiných ženských.
Jestli je to tak (ale to můžeš zhodnotit jen ty), začala bych spíš přemýšlet o tom, jestli má cenu dál se trápit s někým takovým. Otec zůstává otcem i po rozvodu, pokud chce ... Ale ty máš nárok na šťastnější život a tvůj chlapeček na šťastnější maminku. Aspoň v tomto kontextu jsem kdysi uvažovala já a vyplatilo se mi to.
Drž se. Přeji ti hodně štěstíNo, on mi už před časem (shodou náhod zřejmě v době, kdy se zamiloval do naší Zuzanky :-)) říkal, že si proti mě začíná připadat blbě. Že jemu už se v práci tolik nedaří, nepracuje na sobě tak jako dřív, nějak ho už nebaví dělat kariéru (byl vždy ve všem jednička), že mě obdivuje, jak na sobě pracuju, v práci, že mi vše vychází, škola atd. Bavili jsme se tenkrát o tom, že začne znovu studovat, třeba blbé MBA. Ale nakonec se na to vybodl. RAdši si našel obdivovatelku. Nemyslím si však, že bych ho nepodporovala já. Když se nevěra proflákla, na tenhle rozhovor jsem si vzpomněla. Přiznal, že by to mohlo mít leccos společného, když chybí sebevědomí tady, naženu si ho onde. Ale stejně pokračuje dál :-)
Dneska v noci jsem zase cítila jeho pusinky a objímání. Nevím, proč to dělá, když mě vlastně nemiluje, neváží si mě atd. jak tvrdí. Myslím, že jsou to hlavně kecy.
Těmi víkendy jsem myslela to, že máme většinou všechno dlouhodobě naplánováno. Jsme celkem společenští a máme hodně kamarádů :-) Takže proto je trávíme spolu. Málokdy se stane, že by byl prázdný víkend.
A proč se jednou nevykašlat na plány a nezačít myslet na sebe?
Takže si asi léčí pocity méněcennosti tím, že tě sráží ke dnu..... To si vybral opravdu příhodné období. Nemám k němu slov.
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Nabuko napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
A co bys asi ještě chtěla psát, ty šíšo? Vždyť si toho zvládla daleko víc, než většina jiných ženských.
Drž se. Přeji ti hodně štěstíNo, on mi už před časem (shodou náhod zřejmě v době, kdy se zamiloval do naší Zuzanky :-)) říkal, že si proti mě začíná připadat blbě. Že jemu už se v práci tolik nedaří, nepracuje na sobě tak jako dřív, nějak ho už nebaví dělat kariéru (byl vždy ve všem jednička), že mě obdivuje, jak na sobě pracuju, v práci, že mi vše vychází, škola atd. Bavili jsme se tenkrát o tom, že začne znovu studovat, třeba blbé MBA. Ale nakonec se na to vybodl. RAdši si našel obdivovatelku. Nemyslím si však, že bych ho nepodporovala já. Když se nevěra proflákla, na tenhle rozhovor jsem si vzpomněla. Přiznal, že by to mohlo mít leccos společného, když chybí sebevědomí tady, naženu si ho onde. Ale stejně pokračuje dál :-)
Těmi víkendy jsem myslela to, že máme většinou všechno dlouhodobě naplánováno. Jsme celkem společenští a máme hodně kamarádů :-) Takže proto je trávíme spolu. Málokdy se stane, že by byl prázdný víkend.A proč se jednou nevykašlat na plány a nezačít myslet na sebe?
Takže si asi léčí pocity méněcennosti tím, že tě sráží ke dnu..... To si vybral opravdu příhodné období. Nemám k němu slov.
Jenomže ty plány jsou moje plány. Nechci se vzdát společností lidí, které mám ráda. A přeci mu neřeknu, aby nejezdil se mnou. Jsou to i jeho přátelé.
Není tady
Nabuko napsal(a):
Jenomže ty plány jsou moje plány. Nechci se vzdát společností lidí, které mám ráda. A přeci mu neřeknu, aby nejezdil se mnou. Jsou to i jeho přátelé.
Hm ... přemýšlím o tom, kdo je u vás vlastně na kom závislý
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Nabuko napsal(a):
:-) Já myslím, že svým způsobem oba navzájem. Proto stále neodešel. Je závislý na mě, na rodině, kterou vytvářím. Myslím, že ve skutečnosti se zatraceně bojí, aby o mě, resp. to, co mu dávám, nepřišel.
Není tady
Nabuko napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Nabuko napsal(a):
:-) Já myslím, že svým způsobem oba navzájem. Proto stále neodešel. Je závislý na mě, na rodině, kterou vytvářím. Myslím, že ve skutečnosti se zatraceně bojí, aby o mě, resp. to, co mu dávám, nepřišel.
No - a co třeba mu dát najevo, že pokud míní pokračovat v tomto stylu, přestaneš mít o udržení rodiny zájem ty?
Ale to je těžké s miminkem, to chápu.
Není tady
Nabuko: Chválím tě, zvládlas napsat pět věcí, který´s udělala dobře!
těch padesát, co bylo špatně, mě nezajímá
Ale musím ti teda říct, že klobouk dolů
ty věci, cos psala, nejsou jen tak levou zadní (a když ještě přičtu to těhotenství a tu tvoji situaci - píšu ti jedničku s hvězdičkou, Hvězdičko
Jseš fakt dobrá!
Ptala ses na mého manžela. Ne, já s ním nejsem. Ale nerozvedla jsem se hlavně kvůli nevěře. Někde tu někdo, myslím Axi, napsal, že je vlastně s podivem, co si partneři provádějí, jak se k sobě chovají a žijou spolu a nestěžujou si. Ale přijde nevěra a je konec světa.... tak takhle nějak to vidím taky....já než přišla na to, že má babu, tak jsem taky přišla na to, že se ke mně jako partner chová prostě nemožně a že jsem byla trdlo, když jsem poslouchala ty jeho manipulativní řečičky a žila podle nich.... ale nelituju. Musela jsem si to prožít, pomohlo mi to najít si dobrou psycholožku, pomohla mi najít příčinu toho, proč jsem se dala ponižovat, proč jsem se neměla ráda, naučila jsem se mít se ráda (i když někdy taky zahapruju, co si budem´povídat) ... prostě i to moje pokakaný manželství svůj smysl mělo. A dneska (po odvanutí těch velkých předrozvodových, rozvodových a porozvodových emocích) už umím i vzpomínat na to, co bylo pěkný. A že on měl i svý světlý chvilky, to měl. (Jen bohužel převažovaly pak ty "temný chvilky".) .... Axi měl svatou pravdu - proč řešit nevěru, když stejně žiju s chlapem, který mě využívá, zneužívá, ponižuje atd.? Ta nevěra, to není to nejhorší....pro mě bylo třeba hrozně po*ný zjištění, jak obelhal bejvalej takovýho starýho pána, od kterýho měl pronajatej krámek....úplně sprostě ho podvedl, chudák děda....tak to jsem si nad tehdy ještě mužem uplivla a ten odpor k němu se mi ve mně násobil .... on hraje vždycky jen tak, aby z toho hlavně měl prospěch on a klidně jde přes mrtvoly .... (když jsem ještě kdysi nadhodila toho dědouše, tak mi bývalý opáčil, jestli tedy bych byla ráda, kdyby se s ním dohodl čestně a on musel platit ještě další 3 měsíce nájem za výpovědní dobu....takhle mu děda nájem odpustil, protože mu slíbil splatit předchozí dluh...no a co já vím, tak ještě po třičtvrtě roce svých 60 tisíc ten pán neviděl...pak už jsem mu do účta neviděla...ale tipuju, že mu to nezaplatil dodnes....a je šťastnej, že nemusel platit ty další tři měsíce, kdyby chlapa nepodvedl.....no hnus....) ... Já zjistila, že nemám proč si ho vážit. Že jsem na něm závislá, psychicky závislá....to jsem vyřešila s tou psycholožkou a pak vlastně nebylo tak těžký ho opustit.... Nevěra nebylo to hlavní...
Upravil(a) Eva36 (17. 7. 2007 16:06)
Není tady
Jen dodám, že eset má pravdu. Nabuko, ty jsi hodně silná žena a jsi silnější než tvůj muž. Tohle když mně řekla psycholožka, divila jsem se, a to moc. Cože? Já, ta nicka, co si bez něj neporadí? Co uléhá s pocitem, že je ta nejmrzčejší z mrzkých, protože mu přečetla email? Ta, co si podle manžela pořád jen stěžuje a nemá nač? Ta, která se prý má dobře a přitom jí dobře není? .... Jo a časem jsem jí musela dát zapravdu. Ale nejdřív mi to přišlo jako utopie, jako takový chlácholení, abych se tam nerozsypala...jenže časem jsem si toho začala všímat i já sama. Ano, byla jsem a jsem silnější, než byl můj bývalý muž. A velmi pravděpodobně jsi silnější i ty než ten tvůj.... přeju ti, ať na to taky přijdeš
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Nabuko napsal(a):
Jeden každý na tom druhém .... tak to vidím já - "bývalá závislačka na bývalém závislákovi na té závislačce"
Není tady
Tak mám po promoci. Byla to legrace :-) Byli jsme jak Hujerovi - naši, tchýně, manželova babička, manžel, teta, strejda, švagr a jeho přítelkyně a můj synátor :-) Celou dobu byl hodňoučký. Ale ... cestou domů do mě nabourala nějaká ženská. Naštěstí se nic nestalo - já stála a ona to kolem mě šmrncla. Takže mám jen odřené auto. Synovi se nic nestalo. Ale ... byl tam svědek, který se nabídl, že kdyby byl problém, tak mi to dosvědčí, že byla vina na její straně. Byl to nádherný kluk, právník (kdybych prý potřebovala pomoct), sympatický. No úžasný. Dal mi na sebe mobil, kdyby něco. Poslala jsem mu před chvílí sms, že jeho svědectví nebudu potřebovat, ale že ho za jeho ochotu na oplátku někdy pozvu na kafe. No a on mi napsal, že v okolí je moc hezkých kaváren a až pojedu kolem, mám mu dát vědět. Byl fakt úžasný. A mně se zvedlo sebevědomí, páč ještě třeba dokážu sbalit chlapa a to jsem měla v náručí svého synka :-) Nechci to samozřejmě nikam dál vést, ale už jen to pomyšlení, že to ještě jde, je báječné. :-)
Není tady
Nabuko
, zasloužíš si to...
Není tady
Jééé, Nabuko, vidíš, a já to říkám furt a furt, že vždycky se někdo odněkud nečekaně vynoří
I kdyby Ti nezměnil život v základu, stačí, že Ti zlepší náladu. Měj se moc krásně.
Není tady
Nabuko vidis treba te ten muz zmeni zivot nikdy nevis.Moc bych te to prala.Zivot se nekdy zamota ani nevis jak.
Není tady
Tercila napsal(a):
Jééé, Nabuko, vidíš, a já to říkám furt a furt, že vždycky se někdo odněkud nečekaně vynoří
![]()
I kdyby Ti nezměnil život v základu, stačí, že Ti zlepší náladu. Měj se moc krásně.
Nic z toho nebude, ani od toho nic nečekám. Ale jak píšeš, jen mi to zvedlo náladu a i to je úžasný.
Není tady
A teď, jak z toho ven? Jak si zase začít věřit, jak přestat být závislá na člověku, který mi tolikrát ublížil? Potřebuji zase začít myslet na sebe a svého syna. Jakým způsobem jste to řešily Vy? Problém je teď i to, že jsem v 6nedělí a tudíž jsem pořád ještě dost hormonálně rozkolísaná, každou chvíli bulím, jsem unavená atd.
Vždyť Ty sis odpověděla sama...Mysli hlavně na sebe a svého syna
Není tady
Nabuko napsal(a):
Tercila napsal(a):
![]()
I kdyby Ti nezměnil život v základu, stačí, že Ti zlepší náladu. Měj se moc krásně.Nic z toho nebude, ani od toho nic nečekám. Ale jak píšeš, jen mi to zvedlo náladu a i to je úžasný.
Není tady
Nabuko: Tak to musela bejt paráda ... Hujerovi ... A ta nehoda byla nakonec docela fajn, jak koukám.
Jo ona taková nějaká poklona od sympaťáka potěší vždy. ... to mě napadá - kdo to tu má ten podpis, že žena je jako obraz? Hlupák nikdy nepozná jeho cenu, dokud nezjistí, kolik je za něj ochoten druhý dát....myslím, že Marie N ... tak vidíš, Nabuko... tak si klidně můžeš zvedat náladu dál, ono stačí se hezky upravit a vyrazit s kočárkem a muži se na ženu usmívají a nálada je hned lepší. Aspoň si člověk uvědomí, že je fakt normální ženská a kus k tomu. A ne kus hadru, co je "po*ný, protože četl smsku"
Není tady
Holky, dnes jsem byla u kadeřnice. Vašíka mi hlídala kamarádka. Docela mi to sluší :-)
Opět jsem zjistila, že manžel svůj vztah neukončil (jak jinak - asi podesáté). Ráno jsem mu poslala odkaz z s byty k pronájmu v našem okolí. Jelikož včera pařil, probudil se až dopoledne. Tvářil se zase jako že pohodička. TAk jsem mu řekla, že jsem mu poslala ten odkaz, jak jsme se domluvili. On samozřejmě vůbec netušil. Tak jsem mu vysvětlila, že jsme se před 14 dny domluvili, že pokud svůj vztah neukončí, do měsíce se odstěhuje, takže mu pomáhám s plněním naší dohody. Zase tvrdil, že je konec a bla bla bla. V jednu mi napsal sms, jestli jsem to myslela vážně. Odpověděla jsem mu, že pokud neukončí svůj vztah, nepřestane mi lhát a podvádět mě, pak ano. Že je to pouze v jeho rukách.
Od té doby se mi neozval. Myslím, že dnes příjde a oznámí mi, že se tedy stěhuje. V tuhle chvíli je pravděpodobně s kamarádkou svojí milenky na spinningu.
Cítím v sobě takovou prázdnotu. Mám pocit, jako by se moje tělo připravovalo na pořádnou ránu. NO, v každém případě se to možná už konečně nějak vyřeší. Buď zjistí, že bez nás nechce být a vrátí se a začne sekat latinu. Nebo zjistí, že mu je bez nás docela dobře (styk s dítětem mu nechci upírat, bude ho moci vidět kdykoliv se MNĚ bude hodit - myslím, že budeme doma a nebudeme mít jiné plány) a já budu moct začít žít nový život. Snad jednou i s někým, kdo o mě bude stát a bude mě milovat takovým tím normálním způsobem.
Není tady
Nabuko - podle toho, co píšeš, to stěhování až tak horké nebude ... Copak milenky manžel už ví? Copak ona chce toho tvého nastálo? Copak on chce odejít od maminky svého syna? ... Kdepak, jemu (oběma) to vyhovuje přesně tak, jak to je.
Asi jsi mu trochu zamotala závity jeho nezralého mozečku, tak mu teď dopřej den dva čas na přemýšlení.
Drž se. Bude líp.
Upravil(a) Míša Kulička (19. 7. 2007 10:03)
Není tady
Ahoj, Nabuko. Jen nedělej nic, co bys sama vážně nechtěla. Znám jednoho, co ho manželka vyhodila (měla vcelku pravdivé podezření na nevěru) a on tedy šel. Za 14 dní si to rozmyslela (jinak to je totiž celkem fajn chlap), jenže on už se nevrátil ... má přece svoji hrdost, že? ... Když jsem se ho ptala, jestli by tehdy, tj. asi před 15 lety, nebylo lepší, kdyby se vrátil, řekl mi nepřímo, že nejspíš jo, ale že on nikdy nevrací nic zpátky....ale vlastně uznal, že by mu s ní bylo dobře, i ji měl rád, rozuměl si s ní, měl s ní dvě dospělý holky...no jenže kvůli jeho vlastní ješitnosti nebo hrdosti nebo čemu už to nešlo... Dneska se u ní občas stavuje na kafi, to taky vypovídá, že byli asi celkem dobrej pár, společný názory apod... Uff....no držím ti palce.
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Nabuko - podle toho, co píšeš, to stěhování až tak horké nebude ... Copak milenky manžel už ví? Copak ona chce toho tvého nastálo? Copak on chce odejít od maminky svého syna? ... Kdepak, jemu (oběma) to vyhovuje přesně tak, jak to je.
Asi jsi mu trochu zamotala závity jeho nezralého mozečku, tak mu teď dopřej den dva čas na přemýšlení.
Drž se. Bude líp.
No, tak jsme se zase posunuli dál :-(
Ráno mi manžel řekl, že jde dnes do hospody. S ní a jejími kamarádkami. Vždycky tvrdil, že se s ní nikdy nestýká a nebude stýkat na veřejnosti. Řekla jsem mu, ať si to užije. No, ale pak jsem mu napsala sms: "Pochopila jsem správne, že už jsi si vybral co a koho chceš? Beru to na vědomí, ale konkrétní kroky ohledně stěhování udělej prosím Ty. Já s tím nechci mít nic společného. Je to Tvé rozhodnutí, tak to zařiď Ty. Je mi to moc líto".
Na to mi on asi za hodinu napsal sms: "Ja nechci nikoho opustit. Ze s ni nic nemam, nevěříš. Pak musím zvolit druhou Tebou nabízenou variantu. Zit dal v tomhle statu quo uz nemuzeme ani jeden z nas. Vycerpava nas to oba. Nebo ja proste nevim"
Napsala jsem mu na to dlouhatansky mail. O tom, že kdyby s ní nic neměl, nepotřebuje ji k životu jako vodu - denně. Smazal by ji z našeho života a uchoval by si to jako hezkou vzpomínku v srdci. Že jsem bojovala tak dlouho, až jsem prohrála sama sebe. Že teď prostě musí začít bojovat on, o to, na čem mu opravdu záleží. Že mi rozbil za poslední měsíce srdce na tisíc kousků a já se ho teď musím pokus slepit. Že bych byla ráda, kdyby mi v tom pomáhal on, ale že on má svoje srdce teď momentálně někde jinde. Že každý konec je začátek něčeho nového - ať on vybere, čeho konec zvolí.
Teď mi volal. Myslela jsem, že kvůli tomu. Zeptal se jen jak se má syn. Ptala jsem se, jestli mi k tomu něco řekne. Odpověděl, že si myslí, že s ní už nebudu šťastná. A že je mu BLBÝ odcházet teď, v tom 6nedělí, že je to nepraktický. A nic víc. Ježiši, to je ale vůl.
Milenky přítel nic neví. Ale asi musí být úplně hloupý, protože jsou fakt v denním kontaktu a nechápu, že on si toho nevšiml.
Není tady