6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím o radu.
Jsme na UM. Ráda bych slyšela rady zkušenějších.
Verunce ráno dávám mlíčko cca v 5, pak 7,30 opět mlíčko, v 10 přesnídavka, v 1 zelenina s masem, v 4 mlíčko a v 7 mlíčko.
Zkoušela jsem odpoledne dát banána, ale nechce ho a večer jsme měli hysteráky kvůli bolení břicha, je asi moc těžký. Poraďte mi prosím co jiného na odpolední svačinku?
Děkuju.
Není tady
Tak u nás se zase nechytá jablíčko,vždycky ho vyblindí
Malá miluje banán,nektarinky,broskve,jahody,....
Ládi tak zkus fruktapuru,já teda malé dávám odpo přesnídávku a ovoce dopoledne,ale fruktapura ji taky chutná.
A mixuješ ten banán nebo jen mačkáš? Zkus ho třeba umixovat s nektarinkou nebo povařeným jablíčkem
Není tady
Ladi, Myrca mi syrove taky nepapa, domaci nema rada a presnidavky basti s odporem.
Ted jsem ji ale precurala, ovoce ji pripravuju takto
nastrouham sladkou hrusku s jablkem, povarim. Dam do mixeru, rozdrobim detskou susenku a pridam 60ml sunaru. Cele pomixuju a mala basti a ja nestacim nakladat
Není tady
Holky, díky moc za radu, Kukusko to zní velice dobře, to zkusím teda taky, uvidíme jak se na to bude tvářit a odpoledne bych ji to mohla udělat. Akorát nemám hrušku, ale ta se někde sežene.
Luci, to mi taky nejedla, zkoušela jsem.
Asi nezbývá než zkoušet.
Není tady
Ládi,určitě to zkoušej,mě malá taky nejdřív nechtěla moc banány a když tak jedině úplně dohladna umixovaný,kousky ji strašně navalovaly,pořád jsem to zkoušela a jednoho dne jí to nevadilo a dlabala.
Chce to trpělivost
Není tady
Však já Lucko vím, že to chce trpělivost, to samé jsme měli s přesnídavkama, teď je už jíme obstojně, ale začátky byli strašný. Dneska pěkně pila i mlíko, tak ji zatím nechám mlíko a postupně budu přidávat.
Holky moc díky!!!!
Není tady
banán a mrkev mohou zbusobovat zacpu. naopak jablicko by mohlo pomoci naopak... rikaji, ze je dobre opravdu jen sezonni ceske ovoce.. hruska treba... broskev a jahody zalezi, jestli dite neni alergik...
Není tady
ahoj,
u nás se ujalo hruškové pyré a do toho rozdrobenou sušenku a třeba ještě přimíchám trochu rýžové kaše.
taky jsme teď vyzkoušeli 100% ovoce Sunarka jablko+banán - zase smícháno s rýž.kaší a je to výborné, malá papá jak o závod.
Není tady