19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahoj holky,
za celého půl roku se mi nestalo to co teď. Malou ráno rozbalím a ejhle, celá buchtička je rudá, opruzená. Zadeček vůbec, jen předek. Umyla jsem ji vlanou vodou, osuila a namazala avirilem a nechala hrát bez plenky, aby jí to větralo. Nemáte nějaký tip, jak se toho co nejdříve zbavit?
Díky za kadou reakci.
Není tady
Petrelko, rybilka je super... Pouíváme ji a nemůu si ji vynachválit
Není tady
oskárka25 napsal(a):
na jakýkoliv pupínek nebo opruzeninu dávám Bepanten mast.
A ten Bepanten dává jen kdy se něco vyskytne, nebo preventivně? Já ho dávám pořád a občas střídám s Rybilkou. Jinak na tělíčko dávám po koupeli Bepanten mlíko. Ale nevím co na obličej, máme pupínky u týden a nemůeme se toho zbavit.
Není tady
taky dávám bepanthen,prdku s ním mau pořád a někdy se mi stane e ve chvatu zapomenu a malej má pak trochu červenej zadeček a kdy ho namau tak do dalího přebalování je po vem take taky můu vřele doporučit
jinak s ním mau jakýkoliv pupínek nebo krábanec broučka na celém tělíčku a takté je za pár hodin ve vyléčeno
na rybilku měl malej reakci bohuel..
Zlatynko zkus na ten obličej tu mast bepanthen, ne to mlíčko, třeba to pomůe
Není tady
My maeme při kadém přebalování Rybilkou a kdy je nejhůř tak máznu Imazolem a účinek je téměř okamitý...
Není tady
Bepanthen je skvělý na běné uívání...kdy se opruzeninky víc "rozjedou", pomůe Imazol. Nevím, jestli je i volně prodejný, my ho měli na předpis.
Není tady
Já mám výbornou zkuenost s Infadolanem, je to mastička a stojí v lékárně asi 30 korun!!!
Není tady
Gabčulka napsal(a):
Bepanthen je skvělý na běné uívání...kdy se opruzeninky víc "rozjedou", pomůe Imazol. Nevím, jestli je i volně prodejný, my ho měli na předpis.
Já ho kupovala bez předpisu
Není tady
Holky, díky za tipy.
Bepanthen mám, vidíte, ten mě honem nenapadl. Tak snad se to brzy srovná....
Není tady
My maeme u od porodnice rybilkou a jsme bez opruzenin - zatím :-) V podstatě je rybilka to to jediný z kosmetiky co pouíváme - teda kromě večer po koupání jetě namáznu celý tělíčko olejem od Bubchenu.
Joo a pupínky na tvářiče se nám taky objevily a sestřička říkala e ideálně přikládat vychladlý pytlíky od černýho čaje :-)
Není tady
Mně dali v porodnici Pityol a jakmile se vyskytl nějaký náznak opruzeniny, hlavně ve vedrech, tak to tam plácnu a ráno ani památky :-)) Myslím, e Pityol je bezva
Upravil(a) Megg (12. 7. 2007 14:21)
Není tady
nam okamzite zabira pityol, da se to koupit bez predpisu, ale nemelo by se to pouzivat moc casto, na pribalovem letaku je ze je to od vice let, ale davaji to i v porodnicich a fakt je to okamzita pomoc...
ani bubchen, bepanthen nebo jine veci nezabiraji tak rychle
Není tady
Ahojík my pouíváme běně aviril krém, ale patně zkuenosti nemáme ani s Niveou a Rybilkou, kdy je hůř, tak buď infadolan nebo kalciová mastička a větrání je taky dobré
Není tady
Ahojda, taky jsme měli Imazol. Ale nemůu si vynachválit Rybilku. Kdy se něco objeví, tak to namau a do dalího přebalení je to pryč!!
Není tady
Petrzelko nechci te strasit, ale kamaradky mela takto opruzenou holcicku jen na pipce a vyklubal se z toho zanet mocaku pry to takto zacalo nemela zadne jine priznaky jen tu opruzeninu a pak az za mesic horecky tak mozna pokud se to nebude zpravovat tak si nechte vysetrit moc.
A jeste tip jak zachytit moc polevkovy talir vylit horkou vodou a dat do lednicky v sacku jak se mimi probudi tak ho na ten studeny talir posadit a ono se na to vycura a pak to sebrat injekcni strikackou.
Není tady
Tak nás taky začly trápit opruzeniny,dneska u je měla i na pipce,chudinka a asi jí to bolí Pouíváme Tesco plíny,ale zkusila jsem koupit Babylove a malá se mě fakt dost oprudila
Dneska jsme koupali v heřmánku a koupila jsem ten Imazol,tak snad to pomůe. Jinak běně pouíváme Rybilku
Není tady
Mě se malá teď íleně zaprudila, zadeček vůbec, ale paní mámu hrozně. Ani jeriská voda nepomohla. Zkusím ten imazol. Ach jo, nevím, jestli je to počasím.......
Není tady
Holky, tak jsem se na to u nemohla dívat a vyrazila v pátek k doktorce. Prý je dobře, e jsme přily, e prý jsou to kvasinky....!!!! Prý je to z kakání, jak to působí na tu kůi. Ale já byla v oku, přebaluju hned jak zjistím, e kaká. Nikdy ji v tom nenechávám. Holt, prý se stane.
Dostaly jsme Pevaryl pastu a hodně se to po tom zlepilo. Druhý den o 80 procent lepí. Taky mám koupat v hypermanganu, jen slabounce růovou vodičku. Jo a dostala Lactobacil do papání, aby měla v bříku a střevech dobré ivé bakterie.
Eri, má pravdu, bude to taky souviset s tím počasím. My byly včera u naich na zahradě a malá se cachtala v bazénku, byla na vzduchu a "větrala se" a stejně má dnes pod krčkem a na ručkách potničky :-(
Není tady
Tak jsme dostali imazol a je to daleko lepí. U to má jen začervenalé a je vidět, e se hojí.
Prý má přecitlivělou pokoku - bohuel po mně, mě se i ze silonek dělají puchýře, po krajkovém prádle vyráka....... - a měla to odřené z pleny. Dostali jsme i obrovskou tubu krému, kterého musíme nanáet půl centimetru silnou vrstvu při kadém přebalování.
Není tady
Ahoj, doteď nic a posledních 14 dní je malej opruzenje na zadečku, zkusila jsem pytiol, rybilku, teď Imazol...zatím nic nezabralo. Evidentně ho to bolí, jetě jsem dnes koupila místo oblíbených Pampers Huggies....mám jít radi k dr?
Mám zkusit vykoupat v řepíku nebo v čem? Mám doma i ten hypermangan... ale nevím.... díky za rady!!!
Není tady
Andri a zkouela jsi Bepanthen? nám teda na velký opruzeniny zabírá.
Není tady
Kdy se mi malý jednou oprudil opravdu karedě a do hnisavých pupínků, tak mi poradili koupat v černém čaji (vysuuje). Večer jsem napustila trochu vody a přilila silný čaj. Natírali jsme Imazolem, do 4 dnů byla opruzenina pryč, a to jsme se jí nemohli zbavit skoro 3 týdny A doma chodil co nejvíce nahatý.
Není tady