29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všechny maminky,
ráda bych vás poprosila o radu.Je mi 24 let a příteli 41.Rozhodla jsem se,že budu při zaměstnání od příštího září studovat dálkově VŠ.Přítel ale přišel s tím,že už by chtěl miminko.Já bych chtěla také,ale nechci školu odkládat o další 3 roky.Myslíte,že je možné zvládat obojí?Samozřejmě je na prvním místě rodina,ale školu bych chtěla také.
Moc děkuji za radu.
Není tady
Eli, nezkousela jsem to,ale videla jsem hodne maminek u sebe v kruhu i svych kamaradek a myslim si,ze se to da zvladnout pri materske,asi ne ten prvni pul rok,ale pak pry se hlava celkem procisti,miminko ma rezim,tak hodne mych znamych takto vystudovalo . Takze drzim pesticky at to vsechno zvladnes.
A jeste jedna rada, to je hezke, ze pritel miminko chce, ale je take dulezite,co opravdu chces Ty, jsi mladinka, jeste mas na miminko cas, nemyslim si,ze i on by ten rok dva nemohl pockat. Bud sva a naslouchej co chces i Ty, nejen pritel a to myslim v dobrem. Jestli Te tak moc miluje, najdete urcite vhodny kompromis pro oba. Muzi byvaji hodne sobci,tak bud take na chvilku sobecka Ty.
Upravil(a) Slniečko (12. 7. 2007 9:56)
Není tady
Slniečko moc děkuju za krásnou a povzbuzující odpověď!! Popřemýšlím nad tím.
Není tady
Ahojky,
já studuji taky VŠ a mám 6 měsíční dceru. Dobře si to promysly lze to zvládnout v pohodě, ale musíš mít dobré zázemí. Teda hlavně lidi, kteří když se budeš učit nebo budeš ve škole budou se schopný postarat o miminko. Naše holčička byla neplánovaná, ale jsem ráda, protože ted je to naše sluníčko
Není tady
Bez zázemí do toho vůbec nechoď. Končím magistra s batoletem a je to fakt záhul! Máme neposedu!
Není tady