29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj, potrebovala bych poradit, procetla jsem sice starsi temata, ale na odpoved jsem nenarazila. Pokazila se nam mycka, mame sirku 45 cm.Zatim mam dva favority Whirlpool ADG 658/1 IX a Bosch SRI 55M02 EU. Jsou zhruba stejne,akorat z toho duleziteho Bosh ma funkci pro tablety 3v1 a whirpool ne. Tak se chci poradit,jestli je tato funkce potreba. CO davate do mycky? Jen tablety nebo prasek a lestidlo zvlast?
Není tady
Používám 3v1 a žádnou takovou funkci moje myčka nemá.
Mám zrovna Whirpoolku.I když širší,ale v tom bych problém neviděla.
Není tady
Myčku mám již od 98 roku a 3v1 fakt nepoužívám u nás je měkká voda a sůl není potřeba proto používám tablety zrovna podle nabídky obchodu a někdy koupím prášek calgonit když je v akci za super cenu - jen gel jsem ještě nezkoušela
Není tady
Mám Bosh, ale bez funkce 3 v 1. Používala jsem dost dlouho tablety z Makra - dlouho spokojenost, až teď poslední dobou nic moc. Tak jsem koupila prášek Calgonit a zase pohoda. Takže myslím, že to chce občas prostřídat.
Není tady
mám myčku bez 3v1, a tablety klidně dávám
Není tady
ta funkce znamena, ze kdyz pouzivate samostatne lestidlo a prasek a date tam tabletu, tak zmacknete cudl a umyvato jen s tou tabletou, nebere to ani sul ani lestidlo
Není tady
Holky, muzu se jeste zeptat, mate skryty nebo viditelny ovladaci panel? ktery byste doporucily?
Není tady
Já si myslím, že tablety 3v jednom úplně stačí, zrovna včera jsem to "študovala", v té třetí vrstvě je kombinace leštidla a soli. Tak to tam už není potřeba dávat extra.Koupila jsem v Droxi tablety 32 ks za 100Kč, vyzkouším "Intensiv", ještě je dělají s vůní citronu, tak ty vezmu příště. Mám myčku Siemens, starou babičku, ale je fakt dobrá. Vejde se tam spousta nádobí a umyje i pekáče a hrnce, dokonce i můj obří papiňák.
Není tady
Mám skrytý a neměnila bych, vypadá to mnohem lépe... Jediná nevýhoda je, že nevidíš jak jseš daleko s mytím, ale stejně víš, jak je který program dlouhý (manuál), takže to až zas taková nevýhoda není... na konci to zapípe až je hotovo
K těm tabletám, kdysi jsem na jiné diskuzi četla, že je lepší vše dávkovat samostatně... Každá voda z vodovodu má jiné vlastnosti a podle toho se myčka po instalaci nastaví... pokud má vše zvlášť, pak si bere od každého (leštidlo + sůl) kolik potřebuje, zatímco tablety jsou udělané univerzálně na nějaké průměrné hodnoty... Zkušenost mám pak takovou, že je lepší ušetřit třeba na leštidle a soli zatímco prášek je lepší dražší, mě se osvědčil C......t hlavně kvůli korozi skla...
Upravil(a) Andromeda (13. 7. 2007 10:18)
Není tady
Taky používám samostatně, máme hrozně tvrdou vodu, po tabletách bylo nádobí jako zašlé. Proto taky musím používat čistič myčky i pračky. Z té tvrdé vody jsem měla buben pračky jako hliníkový, celý obalený sanitrem a topné těleso v myčce bylo bílé. Je to asi jako se šamponem s kondicionerem, odborníci tvrdí, že je to lépe samostatně.
Není tady
Jeden opravář říkal,že pokud se používají tablety,kde jak říkají je obsažená i sůl stejně by se měla přidávat občas ještě zvlášť,že prý jen v těch tabletách nestačí
Není tady