Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 11. 7. 2007 21:40

Negruska
♥------

pripravil mne o panictvi a teed se mnou chce rozejit

Na prijimackach jsem potkala ajn kluka a skoncili jsme v posteli a on mne orioravil o to nejcennejsi co holka ma.Ted se se mnou chce rozejit,co mam delat???

Není tady

#2 11. 7. 2007 21:53

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: pripravil mne o panictvi a teed se mnou chce rozejit

No teď už nic zvláštního, Negruško.....nech ho běžet, modli se, ať nejsi těhotná a příště to udělej obráceně: napřed všechno to, co žádáš od kluka a pak teprve sex.
Není nutný, abys dlouze a bolestně zjišťovala, že přes sex cesta k mužskýmu srdci opravdu nevede pussa

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#3 11. 7. 2007 21:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Negruska napsal(a):

Na prijimackach jsem potkala ajn kluka a skoncili jsme v posteli a on mne orioravil o to nejcennejsi co holka ma.Ted se se mnou chce rozejit,co mam delat???

roll To najcennejšie? Nemyslím. Aj keď uznávam, že o panenstvo môžeš prísť len raz a je dôležité, ako to nastane... Ale aj ja som sa rozišla s mojím deflorátorom(aj keď skôr som to iniciovala JA - a to bude asi niečo iné), lebo sme sa mali radi, ale nehodili sme sa k sebe. Priprav sa na celoživotné hľadnaie, moja. Dobrodružstvo sa nekončí, dobrodružstvo sa práve začína, vážení...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#4 11. 7. 2007 22:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ale Lupi, nepaušalizuj, ja som sa už k niekoľkým srdciam presexovala... wink Ale záruka neexistuje, to je fuckt. rock

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#5 11. 7. 2007 22:26

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Negruško, hlavně si ujasni pojmy. Při prvním pohlavním styku přichází dívka o [bold] panenství[/bold] a chlapec o [bold] panictví.[/bold] toho, jak jsi pojala název tohoto fóra, každého napadne, že si tady stěžuje odkopnutej teplouš lol
Děvenko, když na přijímačkách potkáš fajn kluka a vzápětí spolu skončíte v posteli, nečekej od toho nic víc, nežli vzájemnou výměnu slasti, kdy se chlapec nasytí a vzápětí půjde dál svou vlastní cestou.
Já Ti poradím, co máš dělat - příště si rozmysli hopnout do postele s klukem, se kterým se sotva znáš. Sex má být vyvrcholením vztahu, a ne jeho začátkem. To jsou vztahy - one-night-stand - tzn. sex na jednu noc a to je přesně to, co jsi udělala ty. Tvůj fajn kluk, který Tě připravil o panenství se s Tebou chce "rozejít"? Proboha, vždyť vy jste spolu nikdy nechodilí, pouze jste se jeden den seznámili a na to konto jste spolu skončili v posteli dumbom

Upravil(a) Kiara (11. 7. 2007 22:29)

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#6 11. 7. 2007 22:38

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Jo, Kiaro, jiná doba, jiné mravy...chi.

Není tady

#7 11. 7. 2007 23:23

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Selima napsal(a):

Ale Lupi, nepaušalizuj, ja som sa už k niekoľkým srdciam presexovala... wink Ale záruka neexistuje, to je fuckt. rock

Tak to si dobrá....mne sa to teda nikdy nepodarilo.
A ako sa to robí? vava

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#8 17. 7. 2007 17:11

Maya.82
Host

Ahoj nemůžeš dělat nic. Mě se stalo něco podobného až na to, že ten kluk se mnou předtím chodil tři měsíce pak se se mnou vyspal a po týdnu odkopl. Je to těžké, ale co se dá dělat časem to přejde.

#9 17. 7. 2007 17:16

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Negruska napsal(a):

On ta pripravil o zivot? yikes lol

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#10 17. 7. 2007 18:09

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Negruska napsal(a):

nic

Strach je malá smrt...

Není tady

#11 3. 9. 2007 14:06

airgosh
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Negruska napsal(a):

Jednou jsem cetla krasnou vec o sexu: " Pri sexu zavri oci a uzivej ho plnymi dousky, je to dar co ted v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Sex je dar ne slib..."

snad to mluvi za vse...hjarta

Co se ma stat stane se a vse je jak ma byt...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí