|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Na prijimackach jsem potkala ajn kluka a skoncili jsme v posteli a on mne orioravil o to nejcennejsi co holka ma.Ted se se mnou chce rozejit,co mam delat???
Není tady
No teď už nic zvláštního, Negruško.....nech ho běžet, modli se, ať nejsi těhotná a příště to udělej obráceně: napřed všechno to, co žádáš od kluka a pak teprve sex.
Není nutný, abys dlouze a bolestně zjišťovala, že přes sex cesta k mužskýmu srdci opravdu nevede 
Není tady

Negruska napsal(a):
Na prijimackach jsem potkala ajn kluka a skoncili jsme v posteli a on mne orioravil o to nejcennejsi co holka ma.Ted se se mnou chce rozejit,co mam delat???
To najcennejšie? Nemyslím. Aj keď uznávam, že o panenstvo môžeš prísť len raz a je dôležité, ako to nastane... Ale aj ja som sa rozišla s mojím deflorátorom(aj keď skôr som to iniciovala JA - a to bude asi niečo iné), lebo sme sa mali radi, ale nehodili sme sa k sebe. Priprav sa na celoživotné hľadnaie, moja. Dobrodružstvo sa nekončí, dobrodružstvo sa práve začína, vážení...
Není tady

Ale Lupi, nepaušalizuj, ja som sa už k niekoľkým srdciam presexovala...
Ale záruka neexistuje, to je fuckt. 
Není tady

Negruško, hlavně si ujasni pojmy. Při prvním pohlavním styku přichází dívka o [bold] panenství[/bold] a chlapec o [bold] panictví.[/bold] toho, jak jsi pojala název tohoto fóra, každého napadne, že si tady stěžuje odkopnutej teplouš 
Děvenko, když na přijímačkách potkáš fajn kluka a vzápětí spolu skončíte v posteli, nečekej od toho nic víc, nežli vzájemnou výměnu slasti, kdy se chlapec nasytí a vzápětí půjde dál svou vlastní cestou.
Já Ti poradím, co máš dělat - příště si rozmysli hopnout do postele s klukem, se kterým se sotva znáš. Sex má být vyvrcholením vztahu, a ne jeho začátkem. To jsou vztahy - one-night-stand - tzn. sex na jednu noc a to je přesně to, co jsi udělala ty. Tvůj fajn kluk, který Tě připravil o panenství se s Tebou chce "rozejít"? Proboha, vždyť vy jste spolu nikdy nechodilí, pouze jste se jeden den seznámili a na to konto jste spolu skončili v posteli 
Upravil(a) Kiara (11. 7. 2007 22:29)
Není tady

Jo, Kiaro, jiná doba, jiné mravy...chi.
Není tady
Selima napsal(a):
Ale Lupi, nepaušalizuj, ja som sa už k niekoľkým srdciam presexovala...
Ale záruka neexistuje, to je fuckt.
Tak to si dobrá....mne sa to teda nikdy nepodarilo.
A ako sa to robí? 

Není tady
Ahoj nemůžeš dělat nic. Mě se stalo něco podobného až na to, že ten kluk se mnou předtím chodil tři měsíce pak se se mnou vyspal a po týdnu odkopl. Je to těžké, ale co se dá dělat časem to přejde.
Negruska napsal(a):
On ta pripravil o zivot?

... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Negruska napsal(a):
nic
Není tady
Negruska napsal(a):
Jednou jsem cetla krasnou vec o sexu: " Pri sexu zavri oci a uzivej ho plnymi dousky, je to dar co ted v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Sex je dar ne slib..."
snad to mluvi za vse...
Není tady