18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj dneska chci dělat plněný papriky,tak nejak vím co do nich ale jak poznam ze jsou hotový atd.prosím poraďte
Není tady
Tady si snad vybere
http://www.zoohoo.cz/index.php?q=pln%EC … ky&c=2
Není tady
Papriky plním mletým masem (balíček vepřového, vajíčko, trochu vař. rýe, nasek. cibuli, strouky česneku, majoránka, sůl, pepř, zahustit strouhankou), ze zbytku udělám masové koule, hodím to do rajské a vařím zvolna tak 10 minut.
Není tady
já mám recept na dobré plněné papriky
mleté maso - ne moc tučné - okořením, smíchám s cibulí a nacpu do zelených paprik
ty pomau máslem
v pekáčku s olejem troku osmahnu - jen do sklovata - slpoustu cibule nekrájené na kolečka, přidám rajský protlak nebo nakrájená rajčata,případně obojí
na to vloím papriky a pomalu peču, nejdřív přikryté, pak na chvilku odkreju
před odkrytím podleju horkou vodou
Není tady
plněné papriky..dělám podobně jako holky,ale bez rýe..a dávám je zapéct do trouby...pak vloím do hotové omajdy...
Není tady
Já taky nedávám rýi - mám k tomu odpor jetě za koly.
Není tady
Nedávám rýi, ale housku namočenou v mléce - jsou pak jemnějí. A hotové jsou v okamiku, kdy (při pečení v troubě) jsou zlatohnědé ze vech stran. Prostě nechá opéct z jedné strany, otočí a dopeče.
Není tady
Houska namočená v mléce je fajn, ale na to jsem já straně líná - radi tam nasypu strouhanku...
Není tady
Kdy nemám housku,taky dávám strouhanku.
Kdy se mi nechce dělat rajská,tak je jen upeču na másle a k tomu brambory.
Není tady
Já kdy nemám mléko, tak housku namočím i do vody a vymačkám ,ale i tak je to mnohem lepí ne strouhanka.
Není tady
ahoj moc vem děkuji za rady,od kazdyho jsem si vzala neco teda krome tý rýe tu jen jako přílohu k tomu.Uz jsem je udelala a přítel si je chvalil,tak snad dobry jeste jednou díky:godlike:
Není tady