Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 10. 7. 2007 20:50

trala
♥------

spojení plátíček HA

Dobrý den. Jaké máte zkušenosti se spojováním plátíček jednofázové hormonální antikoncepce bez pauzy? Chtěla bych vynechat pauzu, abych nedostala menstruaci a spojit dvě plátíčka dohromady, tak by mě zajímaly vaše zkušenosti. Měly jste při tom (nebo potom) nějaké problémy? Díky za odpovědi.

Není tady

#2 10. 7. 2007 21:20

Britney
♥♥♥----

Re: spojení plátíček HA

Ahoj já už několikrát spojila platíčka a nikdy jsem problémy neměla. Doporučil mi to i gynekolog a bylo vše OK.

Život není to co chceme, ale to co máme.

Není tady

#3 10. 7. 2007 21:59

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem taky několikrát spojovala a bez nejmenšího problému.

Není tady

#4 12. 7. 2007 17:51

host5522
Host

Já jsem taky občas spojovala, ale na konci druhého platíčka už to ty hormony "neutáhly" a špinila jsem. Byla to taková dvoutýdenní slabá menstruace.

#5 12. 7. 2007 19:53

x256987
Host

Dřív s Mercilonem jsem měla ke konci dojem, že jsem jak tlakový hrnec - fyzicky i psychicky. Teď jsem to poprvé zkusila s Yasminelle a dobrý, dokonce následná MS proběhla skoro nepozorovaně během nějakých tří dnů... Myslím, že nic vyloženě dramatického ani nebezpečného se stát nemůže. Spojit dvě nebo tři balení není o moc nepřirozenější než samotné užívání HA, a když má člověk důvod, výhody určitě převáží nad nevýhodami.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí