29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den. Jaké máte zkušenosti se spojováním plátíček jednofázové hormonální antikoncepce bez pauzy? Chtěla bych vynechat pauzu, abych nedostala menstruaci a spojit dvě plátíčka dohromady, tak by mě zajímaly vaše zkušenosti. Měly jste při tom (nebo potom) nějaké problémy? Díky za odpovědi.
Není tady
Ahoj já už několikrát spojila platíčka a nikdy jsem problémy neměla. Doporučil mi to i gynekolog a bylo vše OK.
Není tady
Já jsem taky několikrát spojovala a bez nejmenšího problému.
Není tady
Já jsem taky občas spojovala, ale na konci druhého platíčka už to ty hormony "neutáhly" a špinila jsem. Byla to taková dvoutýdenní slabá menstruace.
Dřív s Mercilonem jsem měla ke konci dojem, že jsem jak tlakový hrnec - fyzicky i psychicky. Teď jsem to poprvé zkusila s Yasminelle a dobrý, dokonce následná MS proběhla skoro nepozorovaně během nějakých tří dnů... Myslím, že nic vyloženě dramatického ani nebezpečného se stát nemůže. Spojit dvě nebo tři balení není o moc nepřirozenější než samotné užívání HA, a když má člověk důvod, výhody určitě převáží nad nevýhodami.