|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky,
vím, že tohle téma sem nepatří a moc se za to omlouvám. Potřebuju ale odpověď co nejdřív 
Posledních pár nocí vůbec nekojím. Malá se budí až o půl šesté. Dneska ráno jsem už neměla prsa tak nalité, jako před tím.
V těch půl šesté jsem kojila z pravého. O půl deváté z levého. Při tom jsem měla křeče v pravém. Před chvílí jsem kojila zase z pravého a pekelně to bolelo
Terka vypila celé prso, i přesto se ho nemůžu ani dotknout.
Dneska je to pátý den, co jsem nemocná..
Není tady
Zrejme mas v tom prsu zanet.Taky jsem to tak mela se zatnutyma zubama jsem kojila jak strasne to bolelo.Dostala jsem od lekare na to antibiotika.Pak bylo vse OK.
Není tady
Máš teplotu?? Asi by bylo lepší si zajít k lékaři. Ať to brzo přejde.
Není tady
take jsem dostala antibiotika na zanet v prsu,mela jsem ho hned 10 dni po porodu....
Není tady
Teplotu jsem měla ráno 37,6. Mám ji ale už páru dní, protože jsem nemocná.
Doktorka má bohužel dovolenou...ráno jsem tam byla. Zástup má za ní takový blbeček, který by mě spíše poslal hrobníkovi než vyléčil.
Tušila jsem, že je to zánět. Vzalala jsem si paralen a pošlu si pro tvaroh...
Díky za odpovědi... 
Není tady
Zuzi, vim jaký to je...prodělala jsem dva s čtyřicítkama a fakt šílenou bolestí prsu. Sice jsem se musela zakousnout, ale vydržela jsem a za pár dní to pomalu odeznívalo. Nezapomeň po nakojení odstříkat zbytek mlíka a pak hned zatvarohovat. Mně pomohl tvaroh až když jsem do něj cákla trochu slivovice. Držim palečky
Není tady
Tak tohle znám - zažila jsem to už dvakrát, takže po čtyřech hodinách paralen a po kojení tvaroh na postižené místo a taky koj, tak aby pusinka miminka směřovala k postiženému místu /já kojila v tak zvané fotbalové pozici/ a vždycky po dvou dnech jsem měla pokoj, tak ti přeju ať to máte brzo za sebou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Zuzi, tak si zajeď na pohotovost. Taky jsem tam byla, dostala antibiotika a doktorka mi doporučila ledovat. Držím palce, ať je ti brzy faj, vím, jaká je to děsná bolest... i přes to jsem vydržela kojit, jen se mi zdá, že teď v tom "postiženém" prsu se mi tvoří míň mlíka.
Není tady
habe,neboj to se zase rozkoji....ja tam taky mela mene a ted uz je to v pohode..
Není tady