Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 8. 7. 2007 19:02

oskárka25
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tišnov a okolí
Web

kaše večer před usnutím

Myslíte, že bych už kubíkovi mohla začít dávat nějakou nemléčnou třeba rýžovou kašičku. Večer je strašně hladný a trvá mi hodinu, než ho nasytím. Včera jsem ho kojila, pak dala 90ml Sunaru a potom ještě kojila. Celkem to trvalo víc jak hodinu.

Jakub 16.2.2007
Lucinka 10.6.2010

Není tady

#2 8. 7. 2007 22:17

Venis
♥♥♥♥♥--
Místo: Východní Čechy

Re: kaše večer před usnutím

Oskárko, já jsem zkoušela tu rýžovou kaši od Nutrilonu na noc, ale žádný valný ohlas to u Matýska neměla, ba naopak...vzbudil se mně po třech hodinách a nějak se kroutil...jako by ho trápilo bříško... Vyzkoušela jsem to i další noc a opět se to opakovalo, takže jsme zůstali u mlíčka a v klídku si chrupká i celou noc...  Asi záleží na miminku, známá co kojila do 8měs.tak dětem na noc kašičky dávala od 4.měsíce.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;16;93/st/20070304/n/Nase+zlaticko+Matej/dt/-5/k/b0f0/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;7;95/st/20100702/k/91fb/preg.png

Není tady

#3 8. 7. 2007 22:41

puzzle.girl
♥♥♥♥♥♥-

Oskárko, my začali s kašičkou od 4. měsíce aby začal déle spát. Nic takového se nekonalo, ani když byla řidší z flašky, ani když byla hustá na lžičku. Prostě nic.
Kašičkujeme stále a spinkání se trošku zlepšilo, ale spíš je to tím, že spinká s náma...
Pokud nemáte HA mlíčko, tak bys mohla zkusit i tu Hajaju. Holky od nás (zimních) to dávaly a byli spokojený. Pokud jste potencionální alergici, tak dávej nemléčnou kaši do ní musíš přidat HA mlíčko.
Tak dobrou chuť. smile

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjI0MLMwNFGyBlwwFXcC0Q,,77.png

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjIytDAyM1eyBlwwFZEC1w,,90.png

Není tady

#4 8. 7. 2007 22:50

Marika
♥♥♥♥♥♥-

Oskárko, my měli taky jeden pokus s rýžovou kaší na noc, malej se probudil asi 5x, tak ho bolelo bříško, v půlnoci se totálně poblinkal, chudinka moje, ale pak mu bylo dobře a spal až do rána dumbom
Od tý doby jen mlíčko............................. smile HOlt na toho mýho prďolu musím pomalu big_smile

Není tady

#5 11. 7. 2007 13:16

oskárka25
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tišnov a okolí
Web

no zatím nemám odvahu. S tím HA mlíčkem je to taky těžký, my oba s manžou nějakou tu alergii máme, ale není to nijak hrozný. Když jsem mu večer zkusila dát HA Nutrilon, tak to vůbec nechtěl, tak jsem koupila Sunar plus a ten mu šmakuje. Takže jsem se na potenciální alergii vyprdla. Jen nevím co už mu večer dát. Přes den toho moc nevypije, je hrozně aktivní, ale večer, když se uklidní, tak je to hrůza. Včera opět: vypil obě moje prsa, pak jsem namíchala 60ml Sunaru na dokrmení, po chvíli opět 60ml na dokrmení a asi po 45minutách opět 60ml na dokrmení. To konečně stačilo a malej spokojeně usnul. Bylo 21hodin. Počkám ještě 14dní, pak jdeme do poradny, tak to s MUDr. pořeším.

Jakub 16.2.2007
Lucinka 10.6.2010

Není tady

#6 11. 7. 2007 21:55

Štarmik
♥♥♥♥♥♥-
Místo: západ
Web

tak souhlasím s holkama,kaše u nás vůbec nemá dlouhodobý sytící účinky a navíc pokud dám na noc tak malýho trápí bříško, takže u nás kaše jedině odpoledne jako svačina a dvě hodky na to normál na večer vyžunkne i 240ml mlíčka.... smile jediný co je takový kompromis mezi kaší a mlíčkem je od Nestlé mlíčko-kaše rýžová od uk.4 měsíce a to je dobrý, žádný problémy s bříškem a broučkovi to šmakuje tummenupp ale ty asi ještě kojíš a chceš dát kaši nemléčnou....
jinak HA mlíčka jsou nahořklý proto mímoušům nešmakujou, když jsou zvyklý na mámino sladoučký smile a to že ti toho večer zblajzne hodně není tak nepochopitelný, když píšeš, že za den moc nejí tak musí večer dohnat kalorie co mu chybí, lepší než by se budil po hodině celou noc, zkus mu spíš dát na dopítí toho sunaru třeba 200ml najednou at nemusíš přidělávat po kouskách smile Matýsek v kolem pátýho měsíce taky baštil 240 ml úplně v pohodě.. to až potom se zasekl a skoro dva měsíce jsem ho nutila do čehokoliv z jídla, ted už je to naštěstí v pořádku a zase baští tummenupp

tak hodně zdaru a pevný nervy pussa

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí