1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ahoj holky. Stala se mi taková divná věc,dnes celý den jsem měla po celém těle hrozně moc vidět íly. Byla jsem nakupovat a při svlíkání v kabince jsem se úplně lekla. Byly mi vidět snad vechny íly co mám Ne e by byly vystouplé,ale prostě byly vidět.Normálně mám vidět jen jednu ílu na hrudníku a pak takovýty v ohbí ruky,odkud se bere krev. Nevíte co by to mohlo být?
Asi je to pitomost,moná to bylo jen z tepla,e jsem byla uhoněná,nebo tak,ale docela jsem lekla. Vypadala jsem,jak kdy mám pod kůí stromečky
Upravil(a) Luizi (7. 7. 2007 21:08)
Není tady
Moná to bylo spí tím osvětlením v kabince?
Není tady
Nene,měla jsem to pak celý den i doma. Dnes u je to dobrý,tak jsem třeba fakt byla jen přehřátá a tím pádem měla roztaený cévy. Jen jsem se lekla,protoe to byl fakt ílenej pohled
Není tady