Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#1 7. 7. 2007 21:08

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

"Vylezlé" žíly

Ahoj holky. Stala se mi taková divná věc,dnes celý den jsem měla po celém těle hrozně moc vidět žíly. Byla jsem nakupovat a při svlíkání v kabince jsem se úplně lekla. Byly mi vidět snad všechny žíly co mám va Ne že by byly vystouplé,ale prostě byly vidět.Normálně mám vidět jen jednu žílu na hrudníku a pak takovýty v ohbí ruky,odkud se bere krev. Nevíte co by to mohlo být?
Asi je to pitomost,možná to bylo jen z tepla,že jsem byla uhoněná,nebo tak,ale docela jsem lekla. Vypadala jsem,jak když mám pod kůží stromečky usch

Upravil(a) Luizi (7. 7. 2007 21:08)

Není tady

#2 8. 7. 2007 11:54

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: "Vylezlé" žíly

Možná to bylo spíš tím osvětlením v kabince?

Strach je malá smrt...

Není tady

#3 8. 7. 2007 14:23

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

Re: "Vylezlé" žíly

Nene,měla jsem to pak celý den i doma. Dnes už je to dobrý,tak jsem třeba fakt byla jen přehřátá a tím pádem měla roztažený cévy. Jen jsem se lekla,protože to byl fakt šílenej pohled dumbom

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí