|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
...jsi chlap, nikdy nemůžeš rozumět, pochopit...
Není tady
ale můžu, ale až se postavíš na své vlastní nohy bez těch emocí co tě teď ovlivňují ...
Není tady
jo, tak to se dočkáš fakt až v tom důchodu...
Není tady
tak čekám :-)
Není tady
no, však jsme domluvení, že budem chodit v důchodu na pivko...tak já ti pak poreferuju, jestli to teda nezapomenu...to už mít žádný emoce určitě nebudu, možná tak nějákou tu nemoc, ale ráda se s tebou podělím...o zážitky i o nemoc 
Není tady
tak ti dík :-)))
Není tady
rádo se stalo, pro tebe všechno 
Není tady

čím jsem si to zasloužil ? 
Není tady
Vašíku, to tady nemůžu přece takhle veřejně napsat 

Není tady
PPavlaa napsal(a):
Vašíku, to tady nemůžu přece takhle veřejně napsat

no jo na velikosti záleží 

Není tady
počkej, ale já ti ho neměřila...tak teda příště, no 
Není tady

jsem ale viděl ten výraz v očích 

Není tady
a jsi si jistý, že ten výraz v mých očích nebylo zděšení 
Není tady
to by jsi neříkala ještě, ještě, ještě 

Není tady
tak teď jsi mě dostal no...
Není tady

Není tady
Milá Britney,
zvysoka se vykašli na to, jak těžký to v minulosti měl on, nebo to do budoucna budeš mít těžký Ty.
To, co Ti teď vadí třeba ve 20 letech, bude pak ve 40 nepřekonatelný problém.
Není problém jen to, že je bordelář, větší problém je ten, že nechce "problémy" řešit. No, proč by měl, když jejich vyřešení by mu asi nevyhovovalo, že?.....
Vypadá to, že jsi rozumná holka, zkus se na toho kluka nevázat příliš... Zkus se raději poohlídnout po stejné "krevní skupině". Jinak tu budeš za 10 let psát příběh o tom, jak si Tě partner neváží, protože s ničím nepomůže a Ty za ním pořád pobíháš a sbíráš jeho ponožky ze země..... (100x nic umořilo osla.)
Není tady