|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jaké jsou vaše dojmy? Pro mne nádherný a smutný, nutící k zamyšlení. Doufám, že vydržím u TV až do rána. Přidá se někdo? 
Od 12.00 na ČT2 do zítřejšího rána 8.00 - světový megakoncert, výzva k tomu, abychom zabránili globálnímu oteplování. 

Taky se dívám...Odpoledne jsme koukaly i s dcerou,,Do rána ,ale určitě nevydržím,,Jinak dost zajímavý.......člověk by se měl asi trochu už zamyslet!!!!!!!!!
Není tady
taky jsem včera sledovala
jen teda musím přiznat, že mě hrozně štve ta překladatelka - teda ne jenom tady, ale je mi hrozně nesympatický ten její hlas 
ale myslím, že je to výborný způsob, jak dostat do podvědomí lidí, jak se začít chovat "ekologicky" - a každý musí uznat, že ty způsoby šetření, co tam nabízeli, nebyly nijak agresivní a nikomu se nic nestane, kdyby se aspoň některými body začal řídit 
Není tady
Ano, hodně mě to přinutilo k zamyšlení. A nejenom k zamyšlení. Taky mě potěšilo, že se v mnoha drobnostech "chovám ekologicky". Aniž jsem o tom věděla. 

lenkaB- máš pravdu ta překladatelka je divná,taky mě nesedí její hlas..Je divnej,...ale vypádá to,že prostě jinou asi nemáme.
Není tady