19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
doufám,e nebudu přesunuta,ale nevím do jakého jiného odd. bych to napsala....
chtěla jsem se zeptat,jak dlouho je nutné převařovat kupovanou kojeneckou vodu...vím e voda fromin se převařovat nemusí,ale u nás jí nemůu nikde sehnat..
Není tady
já myslím, e po prvním roce se u převařovat nemusí? dokonce bych řekla, e ani není třeba pouívat jen kojeneckou, ale i vodu z vodovodu....je podle testů lepí, ne větina vod balených...
Není tady
Mělo by se 5 minut.ale já to nechávám jen přejít varem a vypínám. Převařuju i tu fromin a mají jí v Makru.
Není tady
já taky nechám jen přejít varem. Dokonce jí převařuju v rychlovarce. a mám koupený takový třílitrový barely z Makra, ale není to fromin, ale nějake horskej pramen nebo tak něco...
Není tady
ahoj,ja ze zacatku prevarovala taky 5 min,potom jsem ji jen nechala projit varem a pak v rychlovarce, koupili jsme specialne jednu pro tyhle ucely, ale ted kupuju fromin...maji ji v hypernove.
Není tady
Sudi ja prevarovali i Fromin do 6m ted uz to neprevaruji ale mas pravdu sehnat ho je desne mivaji ho v Tescu dneska jsem ho jeli koupit a meli posledni 3 flasky tak jsem byly nasrani a pristi tyden tam musim znovu:(
Není tady
tak my pouíváme Aquillu a převařovala jsem ji asi tak prvních čtrnáct dní teď nepřevařuji a je to v pohodě
Není tady
Holky, co jste z Prahy, mě moje mudra řekla, e praská voda je moooc dobrá, můe se převařit a dávat mímu, take já dávala asi od 3.měsíce, kdy jsem náhodou občas udělala dokrm nebo čajdu praskou převařenou vodu a dávám do teď, nechám 10 min vařit. Kojeneckou vodu jsem koupila jen párkrát ze začátku...
Upravil(a) Marika (7. 7. 2007 22:13)
Není tady
Mě se Dr ptala při průjmu Leničky v 6 měsících e doufá e pouívám kojeneckou převařenou vodu. Jsme z Prahy.
Po roce jsem pouívala na vaření příkrmů vodu z vodovodu, ale na pití kojeneckou vodu.
Sudi, kupujeme Fromin v 5 l barelech v Kauflandu. Ode dneka zdraenou na 20 kč.
Mariko, moná je kvalita vody odchozí z vodárny pro Prahu dobrá ( i kdy ne celá Praha jde z jednoho zdroje) ale také záleí jaké máte trubky........
Není tady
A ty si myslí, punte, e kdyby měl malej problémy, e mu budu pořád dávat převařenou vodu z vodovodu? NEjsem blázen
Malej ji pije dlouho a nikdy ádný problem neměl. Kvalita praské vody je nyní dobrá, A zřejmě i naich trubek
.Taky jsem tomu nevěřila dlouho.. Bratranec pracuje přímo ve vodárnách
Myslím, e člověk by se občas divil i těm baleným vodám, kdy jsou třeba tak dlouho na krámě...
Upravil(a) Marika (8. 7. 2007 11:25)
Není tady
Já taky dávám vodu z vodovodu. Teď u ji ani nepřevařuju. Převařovala jsem ji jen v rychlovarné konvici.
Jen na první čajíky, asi do 3. měsíců jsem dávala převařenou dobrou vodu.
Na Praze 7 je voda dobrá
Není tady
Gia - má pravdu, na Praze 7 je voda z kohoutku dobrá co vím, tak nae mamka nás s ní napájela celý dětství a prd se nám stalo
Já vzhledem k tomu e musím přikrmovat, tak zatím jetě kupuju kojeneckou balenou, Kája je přeci jen jetě malinká, ale počítám e tak po tom třetím měsíci zkusím dávat nepřevařenou kojeneckou a pak po tom půl roce najedem na normální vodu z kohoutku. U nás na Praze 2 je taky fajn voda :-)
Není tady
Dobrý den, kojeneckou vodu Fromin (1,5l i 18,9l) si můete nepovolená reklama, odkaz smazán. V případě, e máte zájem umístit zde reklamu, obrate se na majitele Babinetu. Díky za pochopení. AndreaP.
Není tady