6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Děti jsou z domu,domácnost zvládám levou zadní,moje stávající profese je fajn ,dobře mě živí ale...chci jinou.Musela bych ovšem znova do školy.Vybraný obor mě hrozitánsky baví,mám v něm ale pouze středoškolské vzdělání.Koukla jsem na studijní plán,všechno je bezva.Za rok budou otevírat distanční studium.Manžel je nadšen (samozřejmě).Kdyby to vyšlo mohla bych se té nové profesi věnovat minimálně 12 let (do důchodu).Mám ovšem zcela iracionální pocit trapnosti.Já pitomá se tam stydím přihlásit.
Není tady
Stydíš se přihlásit proto,aby si "mladší ročníky" nepomyslely "co tahle ještě dělá ve škole"? Jestli jo,tak tě můžu z pozice studenta VŠ ujistit,že z tohohle strach mít nemusíš.U nás na škole jsem dokonce potkala pár žen kolem šedesátky. Myslím,že spíš než aby se ti někdo smál,tě budou v duchu obdivovat,že máš zájem se vzdělávat a že si třeba plníš sen...
Není tady
Hannah, urcite se na skolu prihlas! Jak tady psaly holky, spis Te budou mladsi spoluzaci obdivovat nez se Ti posmivat!!! Taky mam ve skole par "starsich" spoluzaku, co maji uz dospele deti apod. a vsichni je berou v poho
Moc Ti drzim palce a moc Te obdivuju, ze mas tu silu do toho jeste jit
Není tady
Hannah, přihlas se - máš to přece dobře promyšlené, co můžeš pokazit? Maximálně nějakou zkoušku neuděláš napoprvé, no. Jsi asi stejně stará jako já a já dělám po dvou VŠ při práci další dvě školy a fakt mě mlaďoši obdivují - a já je za to mám ráda . A nedávno jsem si našla ještě jeden důvod (kromě kariéry, zajištění peněz a případného požadavku zaměstnavatele), proč (pořád) studuji: zjistila jsem, že jsou tam lidi (jakéhokoli věku) na podobné vlně jako já a to je pro mě asi to nejdůležitější. Hodně štěstí!! Fandím Ti.
Není tady
Děkuji všem za povzbuzení.
Není tady