|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Neznámá, máš JEDINÉ ŠTĚSTÍ, že se ten Tvůj psychouš projevil ještě předtím, než přišly děti. Až byste měli rodinu, tak bys teprve koukala, co to je, prožít si peklo na zemi. Nerozpakoval by se Tě denně bít třeba i před nimi, děti by možná bil taky, ale hlavně - kdybys jen hlesla slůvko o odchodu, měl by tě v hrsti přes děti a vyhrožoval by Ti, že Tě o ně připraví, což je argument, který psychopati a domácí tyrani s oblibou proti "zlobivé" manželce používají. Přečti si tady, co Ti ostatní přede mnou napsali. To nejsou výmysly, to jsou holá fakta 
Není tady
Elissen napsal(a):
Tvůj příběh,není ojedinělý a je spousta žen,které prochází podobným modelem,jako ty.Je těžké odejít,ze strachu.Co na to řeknou rodiče,přátelé?kteří ho znají jako pana"dokonalého".Myslím,že začínáš mít obrovský problém a již se mu podařilo dostat Tě tam,kam chtěl....ponížil Tě jako ženu.Uspokojuje ho to a cítí se silným.A zatím co ty,ztrácíš postupně sebevědomí,děláš vše,jak Ti "PÁN" poručí,ztrácíš samu sebe.Přestáváš si věřit a začínáš si myslet,že vlastně za vše můžeš ty.Kdyby ses chovala lépe,nedocházelo by k těm střetům.....
Elissen, vystihlas to.
Není tady
Neznámá, a máš vůbec úctu k rodičům? Myslíš si, že Tě chtěli vychovat pro takového psychicky narušeného de.bila? Mně by zničilo, kdyby moje dcera musela (nebo snad chtěla?) prožívat to samé, co Ty. Nejen zničilo, mě by to vlastně URAZILO, že je taková slaboška, která dokáže spát s člověkem, který ji pak zavře kamsi do tmy... Věnovali Ti možná 20 let svého života, dělali pro Tebe, co mohli, a Ty se upneš na takovýho lajdu nemocného? To snad nemůže být pravda.
Ve svém psaní hrubky neděláš, myšlenky máš poskládané, evidentně jsi inteligentní holka, fajn kluků je tolik, prosím Tě, sbal si rychle svoje věci a mazej kamkoliv jinam. My, starší, Ti skutečně potvrdíme, že člověka nezměníš - a příchodem děcek se naopak situace zhorší.
Není tady

Tercilo, nepochybuji o tom, že Tvoje dcera je natolik charakterově silná, že by si IHNED po prvním incidentu sbalila svých pět švestek a psychopata by neprodleně opustila
a nepochybuji o tom, že jako rodiče byste jí UVĚŘILI argumenty, kvůli kterým manžela opouští a okamžitě byste se postavili na její stranu.
Ovšem - ruku na srdce - většinou to bývá tak, že psychopat a násilník si hledá oběť nějakým způsobem OSLABENOU - buďto oběť od začátku vztahu trpí nedostatkem sebedůvěry, nebo nemá dostatečné rodinné zázemí. Na jeden jediný takový faktor je násilnický psychopat natěšen jako hladový pes na kost, nedejbože, dojde-li k jejich souběhu 
Nepřipadá mi správné, Terci, že Neznámou tepeš otázkami, jestli má vůbec úctu k rodičům.
Moje matka si taky nepředstavovala, že mě manžel po třech letech soužití a dvou malých dětech začne bít. Bohužel, jsem sirotek, mám jen ji, rodiče mě měli dost pozdě a moje matka je starší paní, která má v důsledku věku zdravotní problémy-je nechodící. Mně zase nepřipadalo správné ji do svého nepovedeného manželství ji nějakým způsobem zatahovat, jediná věc byla ta, že když už domácí násilí přesáhlo únosnou míru, na tři dny jsem k ní odjela. Po návratu domů neuplynul ani měsíc, manžel mě před dětmi zbil, v noční košili vyhodil z domu a zamkl dveře. Bosá v pantoflích a ve sněhu - byl prosinec - jsem běžela k nejbližší budce a zavolala na něho policajty, ti přijeli, manžel úlisně cvrlikal, já na rovinu zavolala před nimi DONA linku s tím, že mám strach z dalšího napadení a manžel odjel. Věřím tomu, že nezavolat nikam, po odjezdu policajtů bych si to znova vypila. Další den jsem manželovi sbalila jeho 5 švestek do dvou igelitových pytlů, ty jsem postavila na zápraží a tím moje manželství skončilo. Teď si vem, že na VŠECHNO koukaly moje děti a jediné moje štěstí je, že bydlím ve svém - obydlí je psané na mě, jinak bych měla smolíka-pacholíka, Zákon o vykázání agresivního partnera ze společného obydlí tenkrát ještě neplatil, takže v podstatě mi manžel v mém domě mohl rozbít hubu, kdykoliv si vzpomněl.
Vidíš, Neznámá, kam se taky můžeš dopracovat??? První rána znamená ztrátu respektu a ztráta respektu je ztráta lásky. Kdybych Ti měla popsat všechny peripetie, bylo by to na dlouho. Do minulosti se nemá cenu otáčet a hlavně se v tom nechci hrabat. Prožila jsem ještě horší věci, nežli Ty a proto si nech poradit od ženy, která prošla něčím podobným: PRYČ!!!!!
Upravil(a) Kiara (9. 7. 2007 21:28)
Není tady

Milá neznámá - V názvu sevé diskuze se ptáš, jestli toto je domácí násilí. Co by to bylo jiného? Říká se, že jedna facka se dá snést, ale po dvou je dobré spakovat si kufry. Já osobně bych to dnes udělala už po té první. Říkáš, že se bojíš žít sama. Neboj se. Zkus se postavit sama na vlastní nohy a obklop se lidmi, kteří tě mají skutečně rádi - rodina, kamarádi ... Zatím si nevěříš, ale měla bys zapracovat na tom, aby sis věřit začala. Komu jinému věřit víc, než sama sobě?
Určitě ti pomohou na tomto čísle 251 511 313 (linka na pomoc obětem domácího násilí). Zavolej tam co nejdřív. A dej vědět, jak se ti daří.
Ještě přidávám odkaz na jejich stránky: http://www.donalinka.cz/index.php
Upravil(a) Míša Kulička (10. 7. 2007 10:49)
Není tady
Žila jsem v něčem podobném 23 let a dnes se ptám proč? Nízké sebevědomí, žádné rodinné zázemí a navíc jsem si myslela, že mi nikdo neuvěří, protože to nebylo navenek poznat. Já jsem si teda myslela, že to není navenek poznat, ale asi to všichni věděli už dávno. Není krásnější pocit, než se ráno probudit beze strachu, co se zase bude dít a beze strachu o děti, i kdybych už měla být do konce života sama, tenhle pocit to vyváží....
Není tady
Kiaro,
samozřejmě vím, že v životě není nic černobílé a samozřejmě taky není jisté, že zrovna moje dcera takového v.ola nepotká...
A otázkou o úctě k rodičům Neznámou netepu, jen jsem tu otázku položila - k zamyšlení. Víš, jako - jestli ji něco takového vůbec napadlo. Protože ona teď žije v zaujetí tím chlapem. přemýšlením o tom, jak neudělat dalš íchybu, aby nedostala "ceres", a možná zatím nepomyslela na to, jak se na věc dívat ještě z jiné stránky.
Mně ta situace prostě za Neznámou strašně mrzí, nedokážu si tohle týrání doma vůbec představit, a chtěla jsem jen "naťuknout"...
Upravil(a) Tercila (10. 7. 2007 12:06)
Není tady
Milá Neznámá - nechceš se nám zase ozvat? jak to s tebou vypadá? Co si o našich radách myslíš atd.? možná nemáš tak často přístup na internet, možná nesmíš, co my víme, ale takhle to na mě bohužel dělá dojem, že si tu holky plácají játra jaksi nadarmo...
Není tady
Verano
- teda zrovna játra by mě nenapadly (a). 
Není tady
Neznámá, tvůj příspěvek- smutný- je napsán pěkně, srozumitelně, budeš intelegentní žena. O tom, že tvůj muž má evidentní problém - sadistické sklony, psychopatická osobnost - o tom holky psaly, napsaly všechno. Ale asi by bylo dobře si uvědomit, že máš problém i ty. Pokud jsi se takovou dobu (6let?!) účastnila tohoto tristního soužití. Myslím, že bys měla okamžitě zajít do psychologické poradny a svěřit se. Každopádně máš štěstí, že se to stalo nyní (děje nyní), dokud tomu nemusí přihlížet a být účastny i děti. A věřím, že jsi natolik soudná, abys toto nedopustila....
Není tady
Tercila napsal(a):
Verano
- teda zrovna játra by mě nenapadly (a).
Já ti ani nevim, já měla zato, že se to tak řiká ne? Anebo se plácaj plíce?
Není tady
a nerika se nahodou placali slovy???o vnitrnostech jsem jeste nic takoveho neslysela 
Není tady
Kristova noho, tolik vnitřností (játra, plíce)! Na to nemám žaludek.
Tak co třeba - plácat nervy? 
Ale abychom se vrátily k jádru pudla (má pudl vůbec nějaký jádro? anebo to josu zase ty vnitřnosti...?), Neznámá - kde jsi?
Není tady
Jenom doufám, že se Neznámé nic nestalo, panebože - ani si to neumím předtavit, žiju si jak v bavlně. 
Není tady
Nápodobně... vůbec si to nedokážu představit, že by mi novomanžu jednu vrazil nebo mě někam zamykal... A tak doufám, že třeba nás Neznámá čte, ale ještě nesebrala odvahu odpovědět. Tak jestli nás holka čteš, tak se ozvi...
Není tady
Tetamáma napsal(a):
Není krásnější pocit, než se ráno probudit beze strachu, co se zase bude dít a beze strachu o děti, i kdybych už měla být do konce života sama, tenhle pocit to vyváží....
Přesně tak, je to i můj názor.
Není tady
Neznámá,
www.bkb.cz
www.donalinka.cz
Běž a ptej se, oni ti vše vysvětlí. Napíšou ti email, poradí - abys věděla kam jít - podle toho z jakého jsi kraje. Běž a řeš to. Dozvíš se, že tohle chování je standardní začátek. Začátek konce. Evidentní teror. (Vím o čem mluvím, to není že byste se pohádali a trochu přehnali své výrazové prostředky. Tohle není normální. Přeber si to, a jdi a řeš. Řeš svůj život.
Není tady