Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 6. 7. 2007 9:27

Aknella
♥♥♥----

Česká zemědělská univerzita v Praze...

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda některá nechodíte na ČZU obor Institut tropů a subtropů. Jsem tam přijatá a zajímala by mě náročnost studia a jestli je to zajímavý obor. Díky moc:)

Není tady

#2 13. 10. 2007 14:13

klariss
♥------

Re: Česká zemědělská univerzita v Praze...

Ahojky Aknello, tak co, chodíš nakonec na ITS? Já totiž také uvažuji, že bych se chtěla hlásit na tenhle obor CZU,ale nevím,jak moc je to náročné a jaké má potom člověk uplatnění. Můžeš mi poradit? Díky a měj se!

Není tady

#3 4. 11. 2007 17:21

Aknella
♥♥♥----

Ahoj,
jj chodím. A zatím je to mooc super..fatk mě to moc baví... v prváku se bude vyhazovat na chemii je to dost náročný ael pokud jsi z gymplu tak by neměl být problém...jinak máme jeden předmět v aj...a fakt moc zajímavý..doporučujuu:-)

Není tady

#4 6. 11. 2007 12:39

klariss
♥------

wow,no tak to díky za into:-) a co teda máte všechno za předměty??a učitelé v poho?dá se to v pohodě zlvádat?

Není tady

#5 8. 11. 2007 20:12

Aknella
♥♥♥----

no nepoužila bych zrovna slovo "v pohodě zvládat". to určitě ne...na matiku musíš zabrat...a hlavně teda ta chemie..to bude děs...blíží se zkouškový takže to nebude nic lehkýho...ale uvidím no..jinak v prvním semestru máme mat, chemii, geografii světovýho zemědělství, pedologii(vaříme hlínu):-)) a anatomii hospodářských zvířat..je to fakt dobrý mě to baví...no a na chemii máme takovýho sexy učitele:-)

Není tady

#6 9. 11. 2007 17:36

klariss
♥------

sexy učitele?Tak to je pohoda:-) Cože na ITS je taky matika? Hm..tak to ovšem vůbec neni moje silná stránka:D Hele máš třeba icq nebo mail? Se dá líp komunikovat než tady:-) Kdyžtak: kbrady@centrum.cz

Není tady

#7 8. 2. 2008 20:51

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Aknella:......no a na chemii máme takovýho sexy učitele:-)

:-)))tosetopak hned  studuje  s   radostí:-)))
Takdržímpalce!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí