Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 5. 7. 2007 10:16

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

IKEA - pro děti do pokojíčku?

Ahoj maminy. Dnes je ošklivo, tak si asi uděláme výlet do Ikey? (doufám, že mají teda otevřeno lol)
Nemáte nějaké dobré tipy na šikovné věci do dětského pokoje? Dekorace, věšáčky, krabice na hračky, světla....????
To abych věděla, po čem mám koukat. Už brzo chci Lukáškovi pomalu zařizovat dětský pokoj, tak abysme postupně začali nakupovat. Nábytek zatím kupovat nechceme, ale jestli máte v Ikey nějaký tip, šup sem s ním.
Děkujúúúú stolt

Není tady

#2 5. 7. 2007 19:53

zuzanka
♥♥♥♥♥--

Re: IKEA - pro děti do pokojíčku?

hani, tak co jste koupili? Já mám dětí pět, takže jsme docela zabarikádovaní hračkama z Ikey!!! smile Nejvíce u nás frčí jejich dřevěné hračky!!! tummenupp A plyšáky mají taky bezvadné, vhodné pro děti od narození! tummenupp

Není tady

#3 6. 7. 2007 16:20

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Re: IKEA - pro děti do pokojíčku?

zuzanka napsal(a):

hani, tak co jste koupili? Já mám dětí pět, takže jsme docela zabarikádovaní hračkama z Ikey!!! smile Nejvíce u nás frčí jejich dřevěné hračky!!! tummenupp A plyšáky mají taky bezvadné, vhodné pro děti od narození! tummenupp

No nakonec jsme Lukáškovi nekoupili vůbec nic. Nejdřív jsem mu hodila do kočáru takového plyšového zajíce s mrkví, ale ušli jsme pár metrů a on málem zbaštil tu cedulku, už nebyl ani vidět čárkovej kód, tak jsme si to drze dovolili vrátit. Já jsem mu nic takového kupovat nechtěla. Spíš jsem chtěla něco do pokojíčku, ale zatím jsme nic nevybrali. Mají to tam pořád nastejno, tak tam můžeme kdykoliv zajet.stolt

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí