|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Za tři týdny jedeme i s malou na dovolenou do Chorvatska,chci se zeptat jestli už jí mám pořídit brejličky. Líbí se mi tyto http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=3713708t ,ale nevím jestli mě je malá vydrží mít na očičkách 
Co myslíte,je to už pro tak malý dítě potřeba????
Není tady
To jsou super brýličky, taky je máme. Bohužel Filípek je mít na očích nechce 
Takže doporučuju koupit spíš nějaké obyčejné za stovku a když je bude odmítat, nic se neděje.
Někde jsem četla, že stačí dávat čepičky s kšiltem, aby měly děti očička chráněná.
Není tady

Souris,děkuju
Já si taky myslím,že je nebude chtít na očích a že by mohlo stačit,když bude mít klobouček nebo kšiltovku. Sluníčku jí stejně vystavovat nebudu
Není tady
Tak Matyldě sluneční brýle nevadí, ale zrovna tyhlety, na které dáváte odkaz, Maty moc na očích mít nechce... Buď jí totiž padají a nedrží (chtěli jsme je hlavně do helmy na kolo) a nebo pro změnu tlačí a Maty má pak otlačeniny na nose
Obyčejné dětské brýličky, které jsem koupila snad za 120 Kč a měly taky 400faktor nosí ráda :ráda:
Mimochodem, nedávno jsem viděla Testoviny právě o slubnečních brýlích. Říkali tam, že je výroba brýlí s UV faktorem tak levná, že se výrobcům ani nevyplácí dělat je z obyč plastu. A tenkrát v tom testu co se týče UV faktoru prošly všechny brýle od 39Kč do tisíců 
Není tady