|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Není tady
Ahoj Hejčo já tento kočárek mám už půl roku a moc si ho chválím. Hodně přejíždíme třeba i krátké trasy do 15km a sama si kočár složím i rozložím, není těžký ani ho vyzvednout do kufru. Je taky hodně prostorný, malému se tam moc dobře leží i spinká. Má taky velký košík. Má ale malé kolečka a nepruží, předtím jsem měla klasický hluboký kočár,tak to byla velká změna. Ale zvykla jsem si rychle a jezdím s ním ráda. Taky je nevýhoda, že na prcka nevidím. Kdyby jsi chtěla vědět něco konkrétního tak se klidně zeptej.
Není tady
Parmenko a jak je to s jízdou v přírodě? Myslím polní cesta, travnatá plocha. Nemyslím les apod., to máme koupenou krosničku na záda. Zatím máme také hluboký kočárek a sporťák chceme koupit teď, protože v zimě se nám nebude chtít někde v tom počasí lítat a schánět kočárek.
Ještě se zeptám na brzdy,fungují dobře?
Není tady
Hejčo brzdy jsou dobré, myslím si, že drží dost pevně.
Ale ta jízda v terénu ( tráva, polní cesta ) nic moc.... Když nejedu moc velký kus tak se to dá, vždycky si zaaretuji kolečka. Když jdeme větší kus po polní cestě tak si beru hluboký kočár, mám naněho sportovní nástavec nevypadá to sice nic moc, ale na poli parádu dělat nemusím.
Dej pak vědět jaký kočárek sis koupila.
Není tady
Není tady