|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj maminy. moja mala mi uz asi 5 dni odmieta jest.
troska si cucne a potom sa otoci a vopcha si palcek do pusy. tak sa jej to prso snazim vzdicky zas nazvat ale ona ho vzdy vypluje. skusala som jej dat teda moje mliecko aj flaskou ale vysledok bol uplne rovnaky. cim to je? inak vyzera spokojna, neplace usmieva sa. zeby jej prestalo chutit moje mlieko alebo co. bojim sa aby jej nic nebolo. ona nikdy nebola velky jedlik ale teraz je to este horsie. na poslednej kontrole sme ani moc nepribrali tak neviem co bude na dalsej hadam nebude mat este menej ako teraz. prosim nemate podobnu skusenost. 
Není tady
okolo druhého měsíce malej taky odmítal jíst. Vždycky jsem kojila vsedě a najednou ze dne na den prostě nechtěl. Tak jsme změnili polohu, kojím v klidu v leže a jde to. A ze zkušnosti vím, že když nemá hlad, tak do něj nic nedostanu. Tak třeba tvá holčička se napije vydatně, i když krátce a víc nepotřebuje.
Není tady

Ahoj Deni 
A nedostala jsi třeba MS, možná malé právě teď nechutnáš
NEbo nejíš dlouhodobě něco, co by malé mohlo "špatně" ochutit mlíčko? Já nevím, česnek, džus..., kyselé věci...? A zkoušela jsi malé dát mlíčko umělé? Jestli to pije? To pak bude jasné, že malý moc "nechutnáš", ale neboj, to bude dočasný, zkus to a uvidíš 
Hodně štěstí, my taky bojovali a nakonec kojím dosud
Měli jsme zase laktační krizi kolem druhého měsíce 
Jo a ještě mě napadlo, jestli malá nemá citlivé dásničky, třeba jí rostou zoubky, nám se tedy klubaly dlouho a v 5. měsíci už byly dva venku... Zkus jí to osahat, i když to by pro ni byl zase asi spíš libý pocit, že je u maminky...
NO jsou to strasti s těma našema drobkama 
Upravil(a) Marika (8. 7. 2007 11:37)
Není tady
Ahoj holky. dakujem za odpovede. mala sa uz polepsila. predtym sme kojili tak po 1,5 hod teraz je to uz po 3 hodkach. a bohuzial uz musim aj kojit v noci. predtym spinkala celu noc. asi si rormyslela ze jej staci pit len po 3 hodinach. a inak je pravda ze sme boli na slovensku na vikend tak to nechutenstvo mohla sposobit aj zmena prostredia. no a este do toho som mala spinenie ale to mam skoro kazde 2 tyzdne beriem totiz cerazette.
Není tady