6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak zase čtu o nebezpečných hračkách a nejen hračkách.Jsou tam i značky Beninny a G mini.Koukněte www.mzcr.cz.
Není tady
Jo, jo skvělý!!! Máme doma plátěnku od fy Viola, ale má jinou barvu a vypadá jinak, ne ty, co tam jsou vypsaný, můe mi někdo říct, jestli se mohu spolehnout, e je v pořádku?
Díky
Není tady
My máme doma taky tu plátěnku Syn jí normálně pouíval! Mám jí snad vyhodit?
Není tady
No a my máme zas tu kačenku s káčátkama, dokonce dvakrát, Maty si s nimi u několik měsíců hraje ve vaně... to aby člověk ty gumové hračky nekupoval vůbec... i kdy, já jí jetě ádné gumové nekoupila, vechny, co má, odod někoho dostala...
Není tady
No my taky měly oba dva druhy těch kachniček. A Kačka si s nimi také kadý den hrála ve vaně a samozřejmě je oulávala..
Není tady
I my máme kačenky ach jo holt poletí do koe , jetě,e si Anička s nima zatím nehrála
Není tady
I my jsme meli 2 druhy kacenek od babicek.....Ale prekvapilo me, ze jsou i bryndacky vadne..
Není tady
nám dovezla kačenky babička z Chorvatska. Jsou teda jiné ne na obrázku a jsou naprosto úasné. jak tak koukám, dá se v dnení době vůbec něčemu věřit???
Není tady
Novy blog o nebezpecnych hrackach
http://nebezpecnehracky.blogspot.com/
Upravil(a) Karlos (7. 12. 2011 18:22)
Není tady