18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den prosím o radu...dneska se začal na pes Roky uplně klepat a motal se jakoby se nedokázal udret na nohou trvalo to asi tři minuty nevíte co to bylo??..co bych měla dělat kdyby se to nedej Boe stalo jetě někdy???...prosím poraďte mi někdo!!!mám ho ráda jako člena naí rodiny...uplně mě to dostalo myslela sem e umírá :-( ....není moc starý je mu asi sedm let ...prosím co mám dělaqt co to bylo??
Není tady
To majdiq:
Pokud to byl jednorázový "záchvat" mohla to být slabá mrtvička. Z té se pejsek dostane nejpozději během 48 hodin. Kdy by se to opakovalo, jednoznačně k veterináři.
Nám se stalo to samé, akorát e se pak fenka postavila na nohy a začala chodit kolem bytu dokola, bourala do nábytku, slintala, vypadl jí jazyk. Ná veterinář tvrdil, e je po mrtvici a mohutně do ní píchal kortikoidy a kdejaké svinstvo. Peggy se sice zlepila ale za týden se to opakovalo. Chtěl jí utratit, e u se "nechytne", co jsme odmítli a jeli na veterinární kliniku. Po vyetření neurologa, doli k jednoznačnému závěru, e se nemůe jednat o mrtvici, protoe pohybový aparát je v naprostém pořádku ale e se můe jednat o mozkovou encefalitidu (např. po klítěti) nebo o jaterní kolaps. Po vyetření krve a moči skutečně nali těké pokození jater. Bylo nám vysvětleno, e játra která jsou pokozená, patně filtrují krev. V ní se pak objevují látky, které při silné koncentraci nepříznivě ovlivňují mozek. Můe se to stát patným krmením, virovou infekcí nebo vrozenou vadou.
U naí Peggy se jednalo o vrozenou vadu, kterou chtěli odstranit operací, co jsme odmítli z důvodu slabého srdíčka (dalí vrozená vada). Na tvrdé dietě ila dalího 3/4 roku, ne venku v nestřeeném okamiku zhltla "cosi", po čem se otrávila.
Není tady
Tak přesně takhle jak popisuje začal stonat ná pejsek se srdíčkem. Byly to nějaké záchvaty, pokadé upadl na zem a klepal se pak byl jakoby v křeči. li jsme s ním k lékaři a ten nám řekl, e je to vada na srdíčku, dal mu léky, které mu jen o něco prodlouili ivot....
Není tady