6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak jsme zašli za babičky doktorem a on napsal úžasnou zprávu o babičky zdravotním stavu (vůbec nevidí, tudíž neschopna čtení a dále o vlivu stáří na babičky duševno), tak jsme to Beckovi poslali s tím, že z tohoto důvodu žádáme o odstoupení ze smlouvy a oni nám hned volali, ať jim to zboží teda hned vrátíme (máme to kousek), když je babi tak nemocná :-) a ať už proboha nikdy nic nepodepisuje (a nikde nejezdí, jsem zvědavá, jestli jí ještě pošlou letáček). Hlavně abysme to odstoupení měli od nich písemně.
Akorát je mi líto, že je babi smutná, páč nám chtěla udělat radost. Taky moc nepobrala, co jsou zač. Říkala:"Oni nám dali kafíčko a snídani zadarmo ... pak nám řekli, kdo si chce koupit voňavku za 50 korun a když jsme se přihlásili, tak nám ji dali zadarmo ... oběd byl zadarmo ... pak jsem objednala ty vysavače, když byly zlevněný, on mi ten hoch smlouvu četl, musel mi ukázat, kde se mám podepsat, říkala jsem mu, že vůbec nic nevidím ... a pak mě najednou vylosovali, že jsem vyhrála nějaké speciální nádobí a ruční vysavač a další věci ... ale já jsem říkala, že už mám krámů dost, tak že to nechci, ať vylosujou jinýho ... a oni už pak nikoho nelosovali.
Takže babi jim prozradila, že je skoro slepá a oni se na ní chtěli napakovat. Zajímalo by mě, kolik by musela po podepsání "výherní listiny" doplácet. Takže takhle má ulízaný hoch po prémiích :-) Ulovil blbou rybu :-) Mělo by jim tam zdravotní posudky s žádostí o odstoupení ze smlouvy posílat víc lidí, aby je odnaučilo si vybírat za oběti hodně starý lidi.
Není tady
Tak to gratuluju, že se zadařilo.
Naše babča si ještě udržuje přehled i inteligenci výrazně vyšší než její stejně staré kamarádky, ale mám pocit, že nějaké takovéhle blbosti je klidně schopná naletět taky. Stáří se zastavit nedá, zblbneme nakonec všichni.
Není tady
Dobrý den,
ve středu byla moje babička na zájezdu s firmou Beck a samozřejmě se nechala také zlákat, a zakoupila si od této sprosté firmy vysavač s kuchyňským robotem. Jelikož prý "vyhrála" 30 000Kč, tak si za tuto částku směla vybrat zboží. Jenže to zboží prý ale má mnohem větší cenu, takže musí doplácet po dobu 20ti měsiců celkem přes 20 000 Kč. No absolutní nesmyl. Ihned když mi to sdělila, jsem si našla vaše stránky, na kterých jsem se dočetla, že má nárok na vrácení do 14dnů a jak postupovat. Takže zítra ráno budu ihned volat do firmy Beck, že odstupuji od smlouvy a zasilám zboží zpět. Takže doufam, že vše vyjde...Nechápu jak můžou být tak bezcitní a vydělávat tímto způsobem na starých lidech, je mi z nich zle.
Není tady