18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobré odpoledne, chtěla bych se zeptat na názory ostatních.
Ve svém osobním ivotě jsem se setkala s tímto-
je moné, e člověk, s kterým chodíte např. 2 měsíce, pak spolu vlezete do postele a se zděením zjistíte, e vás ten člověk nepřitahuje sexuálně, e vás nevzruuje??? Je to moné, e jej srovnáváte s minulým partnerem, se kterým jste si sexuálně rozuměli??
Ten "nový", který vstoupil do ivota těch, co si rozuměli, tomu, kdo podvádí, prý nevoní. Nevoní pokoka, ten člověk jej nepřitahuje, nevzruuje.
Podotýkám, e je to v době, kdy jetě není zcela uzavřen vztah starý, ten, kde ta sexuální chemie funguje perfektně.
Četla jsem články, e to tak můe být, ale co zkuenosti?? Stalo se to někomu, e jste s někým chodili- třeba měsíc, pak se s ním vyspali a s hrůzou zjistili, e vás ten člověk po sexuální stránce nepřitahuje??? Nevzruuje? e sedíte vedle něj a říkáte si- doufám, e nebude chtít??
Není tady
Teď něco takového řeím s kamarádkou. Jeden kluk, taky můj kamarád,ji neustále obletovat¨, přemlouval, zval.Tak spolu začali chodit. Teď ¨jsou spolu měsíc, on jí nepíe, ignoruje ji a ten vztah u je asi odepsaný.Od svého přítele jsem se dozvěděla, e říkal, e ona ho nepřitahuje, e se mu líbí jiná holka s kterou před nějakou dobou flirtoval.To nechápu straně tu mou kamarádku chtěl, ona se kvůli němu v podstatě rozela se svým přítelem a teď na ni kale.Nevím jestli to byla okamitá ztráta přitalivoati nebo co. Nechápu to.Asi je to váně nějaká chemie, nebo kdy u ji měl, tak u to pro něj nebyla výzva, nevím.
Není tady
Spí bych to tipla na tu výzvu, chlapi jsou v tomhle úplně"pratění",mají to jinak ne my.
Já to teda zjistím dřív, ne s tím člověkem vlezu do postele-pokud mě nepřitahuje, tak tam s ním prostě nelezu.
Není tady
Neco podobneho jsem citil jedinkrat - kdyz jsem mel da se rict mou prvni partnerku - tak me pritahovala jako holka, ale v posteli ( i kdyz jsem byl prakticky nezkuseny a ona zkusenejsi ) - tak nedovedu si to predstavit, ale proste me nepritahovala... a musim rict, ze to i brzy skoncilo proste... nevim jak to definovat, ale ten sex mi nic nedaval...
Není tady
No, mně, kdy někdo nepřitahuje, do postele s ním nelezu, take se mi to nestalo, ale zase se mi stala opačná věc - e mě někdo přitahoval natolik, e dolo k výbuchu váník tam, kde to bylo nepřípustné
Natěstí se to neprovalilo
Upravil(a) mashanka (9. 7. 2007 9:11)
Není tady
Stalo. Přitahoval mě neuvěřitelně a do "postelového " okamiku. Najednou jako kdy utne - ádný náznak vzruení, prostě nic. Pokusů bylo několik, vdycky úplně to samé. V podstatě ale neznám nikoho, kdo by mě kdy přitahoval víc. A přitahuje stále. I kdy vím, e sex s ním je na houby. Netvrdím, e to je jím a e je v posteli motyka, prostě tam jen něco nefunguje.
Není tady
Kdy mi někdo nevoní, tak si s ním ani nic nezačnu. Ale zaila jsem i vztah, kdy mi ten dotyčný voněl a hodně a v posteli nám to prostě neklapalo.
Není tady
ano, je to mozne a dokonca bezne.
sexualni partneri si musia "vonat" - to je myslene tak, ze aj spotene telo, dokonca aj pach moči na spodnom pradle je pre vas vzajomne eroticka. v prirode je to tak zariadene. existuje totiz niekolko typov ludskych imunitnych systemov a najviac si "vonaju" jedinci s najviac odlisnym systemom imunity. dosledkom je odolnejsie potomstvo. takze - pokial ti partner "nevonia" a nepritahuje ta, ani do toho radsej nechod. je totiz dost velka pravdepodobnost, ze si to odnesu aj vase deti - proste je o dost vacsie riziko, ze budu nachylne na choroby alebo dokonca na vyvinove vady. no a ked si k tomuto este pripocitate defacto neprijemny sex... taky zivot asi nechcete.
Není tady
Leilo, to je zajímavé téma.
Mě se nestalo, e bych s nekým chodila a pak mě v posteli nepřitahoval. Protoe jak u tady padlo, tak kdyby mě nepřitahoval, vůbec bych s ním do té postele nelezla. Spí je zajímavé, e jsou kluci který třeba potkám dneska ve městě a je mi to úplně ukradený, nedovedu si představit, e bych třeba s nima měla znova spát, ani mě to nenapadne, u mě fyzicky neberou. Ale pak jsou vyjímky a ty mi voní pořád. Moc let. A odjakiva tomu tak bylo. Já mám ráda, kdy chlap hezky voní kvalitním parfémem. Ale pak mi musí vonět i tak nějak přirozeně. A pak je vechno úasný a podlamuje mi to kolena
Není tady
Ano, prave nieco take prezivam, clovek, ktory ma velmi pritahoval, bola to naozaj silna vasen, mi proste po niektore dni nevonia. Zvlastne je, ze to nie je stale, keby to tak bolo, tak by sme to ani nedotiahli dalej ako po prve rande. Dnes je opat ten horsi den a ja od rana rozmyslam, ci je v tom nejaka choroba, ci ma zmysel investovat do toho energiu a poznacit jeho ego rozoberanim tohto delikatneho problemu. Nie je to smrad noh, potu ani ziadny iny nedostatok hygieny, pretoze to obcas citim z jeho dychu aj ked ma cerstvo umyte zuby. Ja neviem, ale co zatial citam, moze to byt podla skusenosti niektorych aj neprekonatelny problem v dlhodobom suziti...
Není tady
Tahle chemie je jasnou realitou, ale u en je to asi větí problém jetě neli u muů. Protoe mu "dosáhne lehce orgasmu" i s tou co mu moc "nevoní". Nemyslím ted samozřejmě nějaký smrad, ale to "chemické vonění". Záhadnějí je spíe "náhlé znechucení" partnerem někdy na první pohled z nejasné příčiny. Stává se to někdy enám v trvalejím vztahu, tohle taky chlapi tak nemají.
Není tady
stalo. byla jsem sama asi ctyri mesice a pak se seznamila blize s muzem, u nehoz jsem leta padala na koena. moc jsme se neznali, ale byla jsem z nej hotova, z jeho usmevu a vzhledu.
jeste libani s nim byl naprosto uchvatny a vzrusujici zazitek. kdyz jsem ho ale poznala bliz, uplne me prestal pritahovat, zjistila jsem, z mi "nevoni" a sex byl krize, totalni. kdyz jsem zjistila tohle, prestal se mi postupne libit i fyzicky.
je to fakt zvastni, ale otocila jsem nazor o sto osmdesat stupnu. nikdo dalsi v tom nebyl. proste vzhled a hezke oci nejsou vsechno, i kdyz je z toho ze zacatku clovek totalne hotovy.
Není tady
me se to stalo ted nedavno ukoncili jsme vztah po trech letech a zkousel jsem navazat jine znamosti a paradoxne jsme se rozesli kvuli sexu a jaky jsme meli kazdy jine potreby ale kdyz jsem chtel navazat nejakou jinou byt jen sexualni znamost tak jsem potom zjistil ze mi treba nevoni tak jsem najednou ochladnul taky si to nedovedu moc vysvetlit ale faktem je ze kdyz mi holka nevoni tak me proste nemuze ani pritahovat chemie je velmi ale velmi dulezita...
Není tady
Stalo se mi to, známe se dlouhá léta, vdy pěknej chlap vizuelně. Začali jsme si psát, vechno super, strávili jsme spolu víkend, polibky prostě úasné. No jene pak dolo i na sex a z mé strany to prostě nebylo ono, jednak mi přiel jako kopejtko, ale říkala jsem si, e je to začátek a nebudu nic vzdávat hned.Ale stejně nic moc. On chtěl, ale z mé strany jsem necítila tu "chemii, přitalivost, vůni" .Stale jsem si namlouvala, e to bude ok po čase, al nebylo, cítila jsem, e se nutím do něčeho a začínám přemáhat. Uf, hroznej pocit a a pak u jsem na to neměla Prostě mi nevoněl, netěila jsem se s ním na to. V ivotě se mi to s nikým dříve nestalo. Musela jsem to ukončit, opravdu jsme si nesedli v sexu z mé strany.
Není tady
Kerrin: to znám velmi dobře prostě kdy není chemie nezmůe nic a můe se člověk přemáhat a stejně je to prd platné...
Není tady