18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
MÁM ZÁNĚT LACH NA NOZE KOLEM VNITŘNÍHO KOTNÍKU.
LÉKAŘ MI ŘEKL, E SE SÁDROU JETĚ POČKÁME...NOHO MÁM ZAVÁZANOU, LEDUJI, POLYKÁM LÉKY PROTI ZÁNĚTU A BOLESTI, ZKUSILA JSEM ZÁBALY Z PŘESLIČKY A NIC.POŘÁD PAJDÁM O BERLÍCH A BOLÍ TO A BOLÍ TO.
NEMÁTE NĚKDO DOBROU RADU A ZKUENOST? DÍKY
Není tady
Sluníčko, to mě mrzí, e trpí, já měla zánět lach při infekcích/borelie,chlamydie/, můj lékař vak říká, e lachy nebolí :-). Také nepomohlo nic /led, obklady teplé, studené, magnety,masti..../ , a jsem začala brát kombinaci ATB a stejně to nepomohlo hned. Kamarádka měla toté, měla obě ruce v ortézách a e to bylo lepí, tak snad klid....je i tě líto, vím, jak to bolí :-( Ale lékař bude dobrý, jinak říkají, e si to vymýlí...
Není tady
AHOJKY ANERI...TEN TVŮJ LÉKAŘ JE VÁNĚ ČÍSLO!
JÁ BYCH MU PŘÁLA JEDEN DEN SI TO ZKUSIT...NOHA MĚ BOLÍ I V KLIDU, NATO KDY JDU O BERLÍCH...
JEN TIE DOUFÁM, E MĚ SÁDRA MINE...KOMBINACE LÉTO A SÁDRA NEJDE DOHROMADY!!!
MÁM ALE POŘÁD TEN KOTNÍK MOC OTEKÝ A JE NA NĚM ČERVENÁ SKVRNA, TAE PŘI MOJÍ SMŮLE...BÍLÁ KUKLIČKA NA NOZE MĚ NEJSPÍ NEMINE.
A CO TY, JAK SE MÁ? PÍSNI MI MAILÍKA...KONEČNĚ MĚ U POSLOUCHÁ POČÍTAČ A TAK TI MŮU NAPSAT.PA
Není tady
Ahoj, jsem u 10 dní doma se zánětem lach obou zápěstí. Namohla jsem si to v práci. Beru léky, mau mastí, mám ortézy, chodím na rehabilitace a jsem relativně v klidu. Je to určitě lepí ne zpočátku, ale pořád to jetě dost bolí. Mám jít v pondělí na kontrolu a obávám se, e to jetě nebude dobrý. Máte někdo zkuenosti s léčbou? Je normální s tím marodit tři neděle? Víte, la bych ráda co nejdřív do práce, vzhledem k tomu, e u marodím 14 dní, bude výplata dost smutná a já jsem na vechno placení sama. Na druhou stranu vím, e pokud mi to bude jen trochu bolet, nebudu v práci nic platná, kdo to zail, ví, o čem mluvím A i kdybych tu bolest nakrásně překonala, mám strach, e si to opět rozjedu.
Není tady
Sluníčko, zkus mast Ibalgin nebo Flektor, mně pomáhá.
Není tady
Romano raději to vyléčit teď ne aby se to za chvíli vrátilo, nakonec teď u bere aspoň vyí částku nemocenské a přítě bys zase začínala na té nií, tak u raději vydr a se to úplně vyléčí. Já jsem to nikdy neměla, ale maminka na to trpívala na jedné ruce a často se jí to vracelo...
Není tady
Tak mě na zánět lach nikdo neléčil, protoe jsem si to vymyslela, lachy nebolí. Ale vím, e se s tím marodí i několik měsíců. Kamarádka měla ruce v ortézách myslím 6 týdnů a stejně říkala, e ji to bolí...mě trochu přestaly bolet, jakmile jsem začala brát velké dávky ATB na infekce.
Není tady
No to si právě nejsem jistá, jestli budu brát v nemocenské u vyí částku. Nevím, jak se to počítá. Jsem sice doma u 17 dní, ale jeliko dělám na směny a také jsem měla během té doby pár dní dovolenou, měla jsem jít do práce za tu dobu jen osmkrát.
Není tady
Dovolenou během nemocenské nečerpá. Nemocenskou bere od prvního do posledního dne PN, za kalendářní dny! Dostane nemocenskou za celých 17 dní, za první 3 dny nií.
Není tady
vechno o nemocenské najde zde:
www.cssz.cz/nemocenske/default.asp
Není tady
zajímavé http://www.chlamydie.info/node/1095
Není tady
Sluníčko,mám zkuenost v tomto ohledu s homeopatií:Traumel mast v kombinaci Traumel tabletky.Obojí je volně prodejné(dohromady asi 25O,-kč).Je důleitý i klidový reim končetin(orteza,dlaha).Doma jsem byla 8 týdnů.Chce to vydret!Přeju hodně trpělivosti!
Není tady
FENO, HNED V PONDĚLÍ VYLU MANÍLKA DO LÉKÁRNY...DĚLÁ MI TOTI SPOJKU SE SVĚTEM
ITO, IBALGIN ANI FLEKTOR MI NEPOMOHLY...ALE PŘESTO TI MOC DĚKUJU...A VŮBEC VÁM VEM
Není tady
Sluníčko, zánětem lach na levém zápěstí trpím ji od začátku března. Nyní se stav ji podstatně zlepil, ale stále nosím ortézu a nebo aspon bandá při větí zátěi. Nejdříve jsem měla DD proudy, k ničemu, potom mě neminula sádra. Ale měla jsem jí jen 14 dní. Potom to bylo zase patné, musela jsem rozcvičit ztuhlý palec. Nakonec jsem dostala Aulin - nesteroidní antirevmatikum a 6x laser. Musím říci, e se to hodně zlepilo. Doufám, e brzy přestanu i bandáovat. Ten laser je dobrý, pomohl mě i při tkzv. tenisovém lokti.Ŕekni si o doporučení lékaři, ale stejně si musí laser zaplatit. Ale není to tak moc a pomůe. A chce to opravdu silnějí léky, uívat aspon 2 měsíce. Ta sádra by v tom vedru asi nebyla moc fajn. Drím palce, at se netrápí, ale je to ne delí dobu. Hlavně aby bolesti byly snesitelnějí. Tak drím vechny palce.
Není tady
EDU,
TAK MĚ NEMINUL KROBÁK A HROZÍ MI TOU SÁDROU...JÁ BYCH RADĚJI TU ORTÉZU...NEJSPÍ SI O NI ŘEKNU I KDYBYCH SI JI MĚLA ZAPLATIT...U TEĎ MĚ TEN KROBÁK KRÁBE JAK TISÍC MRAVENCŮ
AULIN JSEM DOSTALA VE STŘEDU...JEN MI NEDĚLÁ MOC DOBŘE...JAKO OSTATNĚ VECHNY LÉKY.
MOHLA BYS MI PÍSNOUT NA MAILÍK, KOLIK TĚ LASER STÁL? DÍKY
Není tady
Ahoj mě bolívali lachy a pomohly mi na to přírodní tabletky flexiharpan.
Není tady
Moná by ses měla poohlídnout po nějakých tabletkách, které by to pomohly s mluvnicí, co ty na to?
Není tady