Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 30. 6. 2007 15:10

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VYSOČINA

ZÁNĚT ŠLACH

MÁM ZÁNĚT ŠLACH NA NOZE KOLEM VNITŘNÍHO KOTNÍKU.
LÉKAŘ MI ŘEKL, ŽE SE SÁDROU JEŠTĚ POČKÁME...NOHO MÁM ZAVÁZANOU, LEDUJI, POLYKÁM LÉKY PROTI ZÁNĚTU A BOLESTI, ZKUSILA JSEM ZÁBALY Z PŘESLIČKY A NIC.POŘÁD PAJDÁM O BERLÍCH A BOLÍ TO A BOLÍ TO.
NEMÁTE NĚKDO DOBROU RADU A ZKUŠENOST? DÍKY smile

Není tady

#2 1. 7. 2007 14:02

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Re: ZÁNĚT ŠLACH

Sluníčko, to mě mrzí, že trpíš, já měla zánět šlach při infekcích/borelie,chlamydie/, můj lékař  však říká, že šlachy nebolí :-). Také nepomohlo nic /led, obklady teplé, studené, magnety,masti..../ , až jsem začala brát kombinaci ATB a stejně to nepomohlo hned. Kamarádka měla totéž, měla obě ruce v ortézách a že to bylo lepší, tak snad klid....je i tě líto, vím, jak to bolí :-( Ale lékař bude dobrý, jinak říkají, že si to vymýšlíš...

Není tady

#3 2. 7. 2007 13:42

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

AHOJKY ANERI...TEN TVŮJ LÉKAŘ JE VÁŽNĚ ČÍSLO!
JÁ BYCH MU PŘÁLA JEDEN DEN SI TO ZKUSIT...NOHA MĚ BOLÍ I V KLIDU, NATOŽ KDYŽ JDU O BERLÍCH...
JEN TIŠE DOUFÁM, ŽE MĚ SÁDRA MINE...KOMBINACE LÉTO A SÁDRA NEJDE DOHROMADY!!!
MÁM ALE POŘÁD TEN KOTNÍK MOC OTEKÝ A JE NA NĚM ČERVENÁ SKVRNA, TAŽE PŘI MOJÍ SMŮLE...BÍLÁ KUKLIČKA NA NOZE MĚ NEJSP͊ NEMINE. dumbom
A CO TY, JAK SE MÁŠ? PÍSNI MI MAILÍKA...KONEČNĚ MĚ UŽ POSLOUCHÁ POČÍTAČ A TAK TI MَU NAPSAT.PA

Není tady

#4 5. 7. 2007 10:02

Romana.P
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj, jsem už 10 dní doma se zánětem šlach obou zápěstí. Namohla jsem si to v práci. Beru léky, mažu mastí, mám ortézy, chodím na rehabilitace a jsem relativně v klidu. Je to určitě lepší než zpočátku, ale pořád to ještě dost bolí. Mám jít v pondělí na kontrolu a obávám se, že to ještě nebude dobrý. Máte někdo zkušenosti s léčbou? Je normální s tím marodit tři neděle? Víte, šla bych ráda co nejdřív do práce, vzhledem k tomu, že už marodím 14 dní, bude výplata dost smutná a já jsem na všechno placení sama. Na druhou stranu vím, že pokud mi to bude jen trochu bolet, nebudu v práci nic platná, kdo to zažil, ví, o čem mluvím A i kdybych tu bolest nakrásně překonala, mám strach, že si to opět rozjedu.

Není tady

#5 5. 7. 2007 10:27

ita
♥♥♥♥♥♥-

Sluníčko, zkus mast Ibalgin  nebo Flektor, mně pomáhá.

Není tady

#6 5. 7. 2007 11:27

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Romano raději to vyléčit teď než aby se to za chvíli vrátilo, nakonec teď už bereš aspoň vyšší částku nemocenské a příště bys zase začínala na té nižší, tak už raději vydrž až se to úplně vyléčí. Já jsem to nikdy neměla, ale maminka na to trpívala na jedné ruce a často se jí to vracelo...

Strach je malá smrt...

Není tady

#7 5. 7. 2007 11:35

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Tak mě na zánět šlach nikdo neléčil, protože jsem si to vymyslela, šlachy nebolí. Ale vím, že se s tím marodí i několik měsíců. Kamarádka měla ruce v ortézách myslím 6 týdnů a stejně říkala, že ji to bolí...mě trochu přestaly bolet, jakmile jsem začala brát velké dávky ATB na infekce.

Není tady

#8 5. 7. 2007 11:45

Romana.P
♥♥♥♥♥♥-

No to si právě nejsem jistá, jestli budu brát v nemocenské už vyšší částku. Nevím, jak se to počítá. Jsem sice doma už 17 dní, ale jelikož dělám na směny a také jsem měla během té doby pár dní dovolenou, měla jsem jít do práce za tu dobu jen osmkrát.

Není tady

#9 5. 7. 2007 17:42

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Dovolenou během nemocenské nečerpáš. Nemocenskou bereš od prvního do posledního dne PN, za kalendářní dny! Dostaneš nemocenskou za celých 17 dní, za první 3 dny nižší.

Strach je malá smrt...

Není tady

#10 5. 7. 2007 17:51

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

všechno o nemocenské najdeš zde:
www.cssz.cz/nemocenske/default.asp

Strach je malá smrt...

Není tady

#11 6. 7. 2007 8:16

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

zajímavé         http://www.chlamydie.info/node/1095

Není tady

#12 6. 7. 2007 22:47

fena
♥------

Sluníčko,mám zkušenost v tomto ohledu s homeopatií:Traumel mast v kombinaci Traumel tabletky.Obojí je volně prodejné(dohromady asi 25O,-kč).Je důležitý i klidový režim končetin(orteza,dlaha).Doma jsem byla 8 týdnů.Chce to vydržet!Přeju hodně trpělivosti!

Není tady

#13 7. 7. 2007 0:44

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

FENO, HNED V PONDĚLÍ VYŠLU MANŽÍLKA DO LÉKÁRNY...DĚLÁ MI TOTIŽ SPOJKU SE SVĚTEM lol

ITO, IBALGIN ANI FLEKTOR MI NEPOMOHLY...ALE PŘESTO TI MOC DĚKUJU...A VŮBEC VÁM VŠEM gloria

Není tady

#14 14. 7. 2007 19:36

Eduš
♥♥-----

Sluníčko, zánětem šlach na levém zápěstí trpím již od začátku března. Nyní se stav již podstatně zlepšil, ale stále nosím ortézu a nebo aspon bandហpři větší zátěži. Nejdříve jsem měla DD proudy, k ničemu, potom mě neminula sádra. Ale měla jsem jí jen 14 dní. Potom to bylo zase špatné, musela jsem rozcvičit ztuhlý palec. Nakonec jsem dostala Aulin - nesteroidní antirevmatikum a 6x laser. Musím říci, že se to hodně zlepšilo. Doufám, že brzy přestanu i bandážovat. Ten laser je dobrý, pomohl mě i při tkzv. tenisovém lokti.Ŕekni si o doporučení lékaři, ale stejně si musíš laser zaplatit. Ale není to tak moc a pomůže. A chce to opravdu silnější léky, užívat aspon  2 měsíce. Ta sádra by v tom vedru asi nebyla moc fajn. Držím palce, at se netrápíš, ale je to ne delší dobu. Hlavně aby bolesti byly snesitelnější. Tak držím všechny palce.

Není tady

#15 14. 7. 2007 22:16

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

EDUŠ,
TAK MĚ NEMINUL ŠKROBÁK A HROZÍ MI TOU SÁDROU...JÁ BYCH RADĚJI TU ORTÉZU...NEJSP͊ SI O NI ŘEKNU I KDYBYCH SI JI MĚLA ZAPLATIT...UŽ TEĎ MĚ TEN ŠKROBÁK ŠKRÁBE JAK TISÍC MRAVENCŮ sad
AULIN JSEM DOSTALA VE STŘEDU...JEN MI NEDĚLÁ MOC DOBŘE...JAKO OSTATNĚ VŠECHNY LÉKY.
MOHLA BYS MI PÍSNOUT NA MAILÍK, KOLIK TĚ LASER STÁL? DÍKY

Není tady

#16 18. 11. 2017 9:47

lenora
♥♥-----

Ahoj mě bolívali šlachy a pomohly mi na to přírodní tabletky  flexiharpan.

Není tady

#17 18. 11. 2017 20:15

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Možná by ses měla poohlídnout po nějakých tabletkách, které by to pomohly s mluvnicí, co ty na to? tongue

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí