Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 29. 6. 2007 21:41

petulka85
♥♥-----
Místo: Krnov
Web

něco na uhry

ahojky,chtěla jsem se zeptat jestli nevíte co by mi pomohlo abych se zbavila uhrů ..už nevím co dělat grater mám je na celé bradě a ještě i takové velké a podkožní ..zbytek pleti mám většinou bezproblémovou,dělá se mi to jen na bradě. Vyzkoušela jsem už všechno možné z drogérie ale moc to nepomáhá. Vždycky se mi nějaký třeba už zahojí a další tři se mi udělají... sad Už jsem přestala používat i make up,ale ani tím se to nezlepšilo. A ani to nejde ničím zakrýt... občas se s tím stydím i chodit mezi lidi. Tak bych byla ráda,kdybyste mi něco poradili,čím bych se těch uhrů aspoň trochu zbavila,děkuju sjuk

Upravil(a) petulka85 (29. 6. 2007 21:41)

MUSÍME SE SMÁT DŘÍVE, NEŽ SE STANEME ŠŤASTNÝMI, NEBOŤ BYCHOM MOHLI ZEMŘÍT, ANIŽ BYCHOM SE ZASMÁLI....!

http://sirmi.ic.cz/smajl/467.gif

Není tady

#2 30. 6. 2007 11:27

armania
♥♥-----

Re: něco na uhry

Ahojky,
ja mam sice plet uplne bezproblemovou ale zkusila bych zajit do lekarny a neco vybrala tam.Misto makeupu bych koupila aknecolor,mel by stat kolem 100kc.Maji dva odstiny pro svetlou a tmavou plet.Hodne lidem co znam to pomohlo a nektery kamosky to pouzivaly misto normalniho makeupu.Takze doporucuji zajit si do te lekarny a nechat si poradit.Ceny jsou srovnatelny te kosmetice co koupis v drogerii,samozrejme,ze nektery vyrobky jsou drazsi ale myslim,ze opravdu pomuzou a pokud ne,doporucuji zajit ke koznimu,tim by se mel problem uricte vyresit.Jestli mas cas,tak se podivej na internet,treba najdes nejaky tipy na akne,funguje i lekarna online,kde se muzes podivat co vsechno nabizi a za jakou cenu at mas aspon trochu predstavu:)

Není tady

#3 30. 6. 2007 11:32

petulka85
♥♥-----
Web

ahojky,děkuju za radu... aknekolor už tak dva týdny místo makeupu používám,ale nějaké zlepšení jsem nepocítila.. Ale asi opravdu zkusím konečně zajít k tomu kožnímu,chtěla bych se toho zbavit

MUSÍME SE SMÁT DŘÍVE, NEŽ SE STANEME ŠŤASTNÝMI, NEBOŤ BYCHOM MOHLI ZEMŘÍT, ANIŽ BYCHOM SE ZASMÁLI....!

Není tady

#4 30. 6. 2007 21:20

Jessie
♥♥♥♥♥--

Co zkusit hormonální antikoncepci - mě zabrala báječně - už jsem to tu psala několikrát.

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#5 20. 7. 2007 13:36

petulka85
♥♥-----
Web

tak jsem to zvládla i bez hormonální antikoncepce :-) v lékárně jsem si koupila konopný krém na akné a pleťovou vodu s tee tree olejem a po vymáčknutí to čistím peroxidem a už na bradě nemám skoro nic:-)

Není tady

#6 21. 7. 2007 11:57

Jessie
♥♥♥♥♥--

No vidíš to je super - a ještě jedna rada teď mnou osobně vyzkoušená - zahřej trochu mléka (asi polévkovou lžíci), rozdrob do toho droždí a vzniklou kašičku si napatlej na obličej a nech dokud to neuschne. Výborná záležitost

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#7 21. 7. 2007 12:21

petulka85
♥♥-----
Web

Děkuju za radu,pak to vyzkouším smile jen si musím skočit pro droždí stolt

Není tady

#8 10. 9. 2007 10:31

kačer
♥------

ahoj, já měla stejné problémy jako ty, kožní mi na to dala antibiotika DEOMIXIKOIN(nevím přesně, jak se to píše) .je to jen na lékařský předpis, ale pomáhá to stoprocentně a dlouhodoběsmile

Není tady

#9 17. 9. 2007 15:19

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

petulka85 napsal(a):

ahojky,chtěla jsem se zeptat jestli nevíte co by mi pomohlo abych se zbavila uhrů ..už nevím co dělat grater mám je na celé bradě a ještě i takové velké a podkožní ..zbytek pleti mám většinou bezproblémovou,dělá se mi to jen na bradě. Vyzkoušela jsem už všechno možné z drogérie ale moc to nepomáhá. Vždycky se mi nějaký třeba už zahojí a další tři se mi udělají... sad Už jsem přestala používat i make up,ale ani tím se to nezlepšilo. A ani to nejde ničím zakrýt... občas se s tím stydím i chodit mezi lidi. Tak bych byla ráda,kdybyste mi něco poradili,čím bych se těch uhrů aspoň trochu zbavila,děkuju sjuk

Taková hezká holka smile gloria

to je fajn, že už jsi našla co ti pomůže. A kdyby zase problém, tak zkus Vichy, Normaderm, je to celá řada. Sice je dražší a mají jen v lékárnách, ale je to výborná kosmetika na všechny typy pleti.
A usmívej se smile

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#10 7. 11. 2007 9:32

Décima
♥♥♥♥♥--

Není tady

#11 7. 11. 2007 14:54

kaca17
♥♥♥----
Místo: Okres HK

Ahoj petu, na zakrytí zkus make up od Dermakolu - protizánětlivej. Taky používám. Jinak pravidelná návštěva kosmetičky je taky dobrá. Rozhodně neřešit antikoncepcí - po ukončení je to stokrát horší.

Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.

Není tady

#12 8. 11. 2007 21:15

Náka
♥♥♥----

Já jsem kdysi používala obyčejný peroxid vodíku,který má běžně každý v lékárničce místo tonika.Hodně mi pomohl jen se musí dát velký bacha,aby se nedostal do očí.Nalít trochu na vatový tampon a potírat akné ráno a večer.Děsně ale vysušuje,tak je dobrý po aplikaci použít lehký pleťový krém.

Není tady

#13 8. 11. 2007 21:55

kukusa
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Humpolačka

Ahoj, zrejme mas problemy hormonalniho razu. Zasla bych za kozni a mozna za gynekologem, aby ti predepsal HA. Jeste prosim kolik je ti let???
A s temi mokvavymi uhrakami jsem si taky uzila, na noc na ne zabirala budto zubni pasta nebo Sulfran (k sehnani za par korun v lekarne) - vecer osetris plet a pak si namaznes ty hodne hnisavy, vysusi je to.

http://lilypie.com/pic/090312/7zB3.jpghttp://b3.lilypie.com/Bbt9p1/.png

http://lilypie.com/pic/081130/UxM5.jpghttp://bd.lilypie.com/DrzCp1/.png
kontrola u gyndr 16.3.

Není tady

#14 8. 11. 2007 22:43

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mě docela pomáhá Aknepur zásyp. za pár korun a nejúčinější ze všech drahých věcí.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí