|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ahojky,chtěla jsem se zeptat jestli nevíte co by mi pomohlo abych se zbavila uhrů ..už nevím co dělat
mám je na celé bradě a ještě i takové velké a podkožní ..zbytek pleti mám většinou bezproblémovou,dělá se mi to jen na bradě. Vyzkoušela jsem už všechno možné z drogérie ale moc to nepomáhá. Vždycky se mi nějaký třeba už zahojí a další tři se mi udělají...
Už jsem přestala používat i make up,ale ani tím se to nezlepšilo. A ani to nejde ničím zakrýt... občas se s tím stydím i chodit mezi lidi. Tak bych byla ráda,kdybyste mi něco poradili,čím bych se těch uhrů aspoň trochu zbavila,děkuju 
Upravil(a) petulka85 (29. 6. 2007 21:41)

Není tady
Ahojky,
ja mam sice plet uplne bezproblemovou ale zkusila bych zajit do lekarny a neco vybrala tam.Misto makeupu bych koupila aknecolor,mel by stat kolem 100kc.Maji dva odstiny pro svetlou a tmavou plet.Hodne lidem co znam to pomohlo a nektery kamosky to pouzivaly misto normalniho makeupu.Takze doporucuji zajit si do te lekarny a nechat si poradit.Ceny jsou srovnatelny te kosmetice co koupis v drogerii,samozrejme,ze nektery vyrobky jsou drazsi ale myslim,ze opravdu pomuzou a pokud ne,doporucuji zajit ke koznimu,tim by se mel problem uricte vyresit.Jestli mas cas,tak se podivej na internet,treba najdes nejaky tipy na akne,funguje i lekarna online,kde se muzes podivat co vsechno nabizi a za jakou cenu at mas aspon trochu predstavu:)
Není tady
ahojky,děkuju za radu... aknekolor už tak dva týdny místo makeupu používám,ale nějaké zlepšení jsem nepocítila.. Ale asi opravdu zkusím konečně zajít k tomu kožnímu,chtěla bych se toho zbavit

Není tady
Co zkusit hormonální antikoncepci - mě zabrala báječně - už jsem to tu psala několikrát.
Není tady
tak jsem to zvládla i bez hormonální antikoncepce :-) v lékárně jsem si koupila konopný krém na akné a pleťovou vodu s tee tree olejem a po vymáčknutí to čistím peroxidem a už na bradě nemám skoro nic:-)

Není tady
No vidíš to je super - a ještě jedna rada teď mnou osobně vyzkoušená - zahřej trochu mléka (asi polévkovou lžíci), rozdrob do toho droždí a vzniklou kašičku si napatlej na obličej a nech dokud to neuschne. Výborná záležitost
Není tady
ahoj, já měla stejné problémy jako ty, kožní mi na to dala antibiotika DEOMIXIKOIN(nevím přesně, jak se to píše) .je to jen na lékařský předpis, ale pomáhá to stoprocentně a dlouhodobě
Není tady
petulka85 napsal(a):
ahojky,chtěla jsem se zeptat jestli nevíte co by mi pomohlo abych se zbavila uhrů ..už nevím co dělat
mám je na celé bradě a ještě i takové velké a podkožní ..zbytek pleti mám většinou bezproblémovou,dělá se mi to jen na bradě. Vyzkoušela jsem už všechno možné z drogérie ale moc to nepomáhá. Vždycky se mi nějaký třeba už zahojí a další tři se mi udělají...
Už jsem přestala používat i make up,ale ani tím se to nezlepšilo. A ani to nejde ničím zakrýt... občas se s tím stydím i chodit mezi lidi. Tak bych byla ráda,kdybyste mi něco poradili,čím bych se těch uhrů aspoň trochu zbavila,děkuju
Taková hezká holka

to je fajn, že už jsi našla co ti pomůže. A kdyby zase problém, tak zkus Vichy, Normaderm, je to celá řada. Sice je dražší a mají jen v lékárnách, ale je to výborná kosmetika na všechny typy pleti.
A usmívej se 
Není tady
Ahoj petu, na zakrytí zkus make up od Dermakolu - protizánětlivej. Taky používám. Jinak pravidelná návštěva kosmetičky je taky dobrá. Rozhodně neřešit antikoncepcí - po ukončení je to stokrát horší.
Není tady
Já jsem kdysi používala obyčejný peroxid vodíku,který má běžně každý v lékárničce místo tonika.Hodně mi pomohl jen se musí dát velký bacha,aby se nedostal do očí.Nalít trochu na vatový tampon a potírat akné ráno a večer.Děsně ale vysušuje,tak je dobrý po aplikaci použít lehký pleťový krém.
Není tady
Ahoj, zrejme mas problemy hormonalniho razu. Zasla bych za kozni a mozna za gynekologem, aby ti predepsal HA. Jeste prosim kolik je ti let???
A s temi mokvavymi uhrakami jsem si taky uzila, na noc na ne zabirala budto zubni pasta nebo Sulfran (k sehnani za par korun v lekarne) - vecer osetris plet a pak si namaznes ty hodne hnisavy, vysusi je to.
Není tady
Mě docela pomáhá Aknepur zásyp. za pár korun a nejúčinější ze všech drahých věcí.
Není tady