|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jsme s manželem 22let. Brali jsme se z lásky. Máme dvě děti ve věku 20 a 17 let. Naše manželství bylo jako každé jiné, občas se vyskytly nějaké mráčky, někdy větší, někdy menší, ale vždy se po nějakém čase vyčistilo nebe a vše fungovalo tak jak má. Před třemi lety jsme tak jako asi každý byly postiženy takovou tou jak se říká " manželskou krizí". Nevím jak se to stalo, ale začali jsme se jeden druhému odcizovat. Často jsme si neměli co říct, když jeden vešel do místnosti druhý odešel. Začali jsme si lézt na nervy. Pokud nebyly děti doma, tak jsem ani s návratem z práce nepospíchala a časem ani manžel nechodil rovnou domů. Byl to asi první výstražný signál, že není něco v pořádku. Chybělo mi s někým si popovídat o čemkoliv. V práci jsem sice obklopena samými muži, ale to není ono, chtěla jsem si povídat s ním. Když všechny snahy byly marné, tak jsem začala surfovat po netu a dostala se až na chat, kde jsem si ze začátku povídala s mnoha muži i ženami svého věku. Postupně jsem si s jedním začala psát víc a víc, po půl roce mu dala i telefonní číslo. Za čas jsem zjistila, že jsem se platonicky zamilovala. Asi Vám bude připadat nemožné být zamilovaná a jen si psát a volat. Nikdy jsem se s oním mužem neviděla na živo. Vyměnili jsme si fotky, to ano, ale měla jsem šílený strach se s ním potkat. Jenže jak jsem tak byla ovlivněna tímto netovým vztahem, tak jsem si nevšimla, jak se mi manžel mění před očima, jak je čím dál tím méně doma, jak o sebe začal přehnaně dbát, jak přestává nechávat telefon volně položený, jak si ho bere i do vany, na toaletu, ven když si jde zaběhat, jak v noci když nemůže spát si zapne počítač a vydrží tam až do rozednění. Jednoho dne jsme si omylem vyměnili telefony ( máme úplně stejné), vůbec nevím jak se to mohlo stát, nenechával ho volně. Ve výtahu když jsem chtěla zavolat kamarádce že už jedu jsem ten omyl zjistila a jak jsem se vracela zpátky tak jsem ani nevím proč mu koukla do zpráv a v tu chvíli se mi zhroutil celý svět. Děkoval ji tam za krásný večer a všechny předchozí a že večer až usnu tak se opět sejdou alespoň na PC když ne v reálu. Ale že ten včerejšek byl úžasnej. V tu chvíli mi došlo, že jsme ten údajný včerejšek měli výročí svatby a porve jsme nikam nešli, protože musel zůstat v práci. Vrátila jsem se domů, on v pohodě spal na gauči, takže jsem se jako správná hysterka předvedla v tom nejhorším světle, asi si dokážete představit co to je když ženská něco takového zjistí a jedná s horkou hlavou. Bylo to šílený! Přiznal, že bedlivě sleduje mou korespondenci s oním pánem, že si do Pc nainstaloval jakýsi program, který mu stahuje vše co napíšu a to že ho dohnalo najít si přítelkyni. Tolik vzteku a hněvu pohromadě, dokonce na mě poprve vztáhnul ruku, děti ne to jen koukaly, syn mě začal bránit a on na něj vztáhnul ruku, vlítla jsem mezi ně a chytla pořádnou facku. Bylo to šílený !! Druhý den jsme se domluvili , že to oba ukončíme, že jsme udělali kopanec oba dva. Takže já jsem sedla k PC napsala že už nechci aby mi volal a jakkoliv kontaktoval. Údajně mi pak ještě odepsal, ale to už četl jen můj manžel a zprávu vymazal. Myslela jsem a věřila tomu, že manžel udělal to samé a svou kamarádku vymazal ze života. Bohužel neudělal za tři měsíce ( těsně před vánocema) jsem ho nachytala u vchodu jak si s í přes třicet minut telefonuje a slibuje, že s tím vztahem něco udělá a že po vánocích od nás odejde. On byl totiž v tu chvíli tak nemyslící, že si stoupnul ke zvonkům a když jsem zvedla domácí telefon, slyšela jsem celý jejich rozhovor. Tohle mě porazilo, začala jsem mít psychické potíže, skončila na práškách, zhubla 12 kg. Po novém roce se zdálo, že už je opravdu konec, jenže během několika měsíců jsem zjistila, že pokračuje vesele dál, zapoměl se totiž odhlásit z ICQ a zústal tam viset poslední vzkaz, že se těší na zítra do lesa a že se tam budou zas a znovu pářit. Nadopovala jsem se práškama abych získala klid a začala to řešit, jenže prášky začaly učinkovat nějak úplně jinak, začala jsem brečet, prosit ho na kolenou, bylo to šílený a ponižující, on semnou jednal jak s kusem hadru, řekl, že si to všechno musí rozmyslet a že neví jestli chce být semnou, že chce být sám a svobodný. neustále se snažil mlžit, že už s ní nic nemá. Pak jsem díky těmhle všem šokům skončila v nemocnici. Ze dne na den jsem začala mít ukrutné bolesti v podžebří. Okamžitě mě operovali a našli ve mně 64 kamenů. Všemi těmi stresy jsem přišla o žlučník. Nikdy jsem žádné zažívací problémy neměla, ale co dokáže stres to by člověk nevěřil. Manžel začal být pozorný a opět to vypadalo, že je vše tak jak má být. Jenže když už jednou vás zklame a podvede, nikdy už nevěříte. Jak jsem si tak doma marodila, tak protože zůstával telefon už opět volně ležet, tak jsem ho prolustrovala no a byla jsem opět na začátku. Přál tam Marcelce krásný a úspěšný den a posílal ji spoustu pozitivní energie, protože jí ten den měl nějak moc. Bodeť by neměl, když měl doma prvotřídní servis. V tu chvíli se ve mně něco zlomila, přestala jsem prosit, žadonit, naléhat a zcela otevřeně mu řekla že bych chtěla aby se do vánoc odstěhoval. Byl vykulenej, tohle jistě nečekal. Asi po měsíci mi ta jeho napsala jednou v noci SMS, kde mě osočila z jakéhosi zneužití jejího čísla. Začali jí volat nějací muži a nabízet sex, měla dojem, že jsem to její číslo zveřejnila já. naštěstí byl mažel doma a tu zprávu si přečetl jako první. Takže mám pocit, že to byl takový bod zlomu. Od té doby jsem nenašla nic co by nasvědčovalo tomu, že spolu pokračují. Ale kdo tohle prožil, ví jak se věci mají. NEVĚŘÍM mu !!! I když mě podvedl tolikrát, ponižoval mě, dokonce i nějakou tu facku jsem chytla jsem asi nenapravitelný snílek, stále ho miluju a nedokážu si představit zestárnout bez něj. Mám všude kolem sebe spoustu mužů, nemůžu si stěžovat, že by se žádná nabídka nevyskytla, ale byla jsem přísně vychovaná, naši se rozvedli když mi bylo 15 let a jsem si řekla, že nikdy nedopustím aby moje děti prošly tím samým. Stačí to co prožily do teď. A mimo jiné táta je pro ně středem vesmíru, teda teď už jen pro dceru.
Není tady
Ještě bych jen chtěla dodat, že jakékoliv jeho kouknutí se do mobilu, jakékoliv jeho rozsvícení mi v okamžiku obrátí žaludek naruby. Jedno vím zcela určitě, zjistit, že vše pokračuje vesele dál, okamžitě od něj odcházím. I když by mi to asi urvalo srdce a ublížila bych nejvíc sobě, ale planým slibům se nedá věřit do nekonečna.
Není tady
Ach jo JANKO, to je zase příběh ..... v názvu se ptáš, zda se dá žít dál po nevěře. Určitě dá, někdy prý dokonce i lépe než před ní. Ale obávám se, že u vás to ještě není o životě po nevěře, ale s milenkou. Jen se zeptám - co víš o ní?
Není tady
Salen,zdravím Tě, Ty nám dáváš do těla! 
Není tady
Janko,
nejsem schopná žádné rady a naprosto chápu Tvoje rozpoložení. Ale jedno vím jistě - neměla by ses nechat zničit. Ono to totiž fakt za to nestojí. Měla by ses sama sebe zeptat na rovinu, proč s ním chceš zůstat. Protože jsi na něm finančně závislá? (to se může změnit) Kvůli dceři? (může ho po případném rozvodu kdykoliv navštívit, průběh jejich života jim můžeš nechat volný). Ze zvyku? (ale neboj, zvykneš si na něco úplně jiného, totiž na duševní svobodu). Ty důvody znáš jenom Ty.
Cítím, že jsi zatím jenom v půlce své cesty. Totiž - teď máš před sebou horkou kaši ( i když už mnohaměsíční), ale přijde pak doba, kdy manžel s Tebou sice zůstane, ale klidně se může stát, že Ty už o něj ztratíš ten původní zájem.... A v té době máš svým způsobem vyhráno, protože přestaneš být závislá. Budeš klidnější a vyrovnanější. Všecko bude jednou dobré, uvidíš.
Není tady
Jo a jinak tedy jako technického antitalenta mě překvapuje a šokuje, že lze instalovat jakýsi "odposlouchávací" program... To se mi nějak nezdá....Víte o tom někdo něco víc?
Není tady
TERCI - na icq stačí zapnout uchovávání historie zpráv a může si přečíst vše co se psalo. Jinak o ničem jiném nevím. Jo a v mailu můžeš zadat přeposílání kopií všech zpráv k sobě (ve filtrech) - nedoporučuju, bolí to, vyzkoušela jsem (když mě blbnul, že je to jen kamarádka) :-) .
Není tady
Tak o tom ICQ samozřejmě vím, už jsem byla známmými poučena kdysi
; jak je to s tím mailem, tomu nějak pořád nerozumím, (že by se mi jako mohl někdo nabourat do schránky?, pokud zrovna není hacker?), ale já jsem měla představu, že tady někdo psal o "programu"...to jsem si teda říkala, že to je mazec...
Není tady
Jo aháá, Ty myslíš, když se dostaneš do jeho schránky, že tam mu vepíšeš příkaz k odesílání všech mailů k sobě - do Tvé schránky? Tak jsi to myslela? (Říkala jsem, že jsem antitalent) 
Není tady

Tercila napsal(a):
Jo a jinak tedy jako technického antitalenta mě překvapuje a šokuje, že lze instalovat jakýsi "odposlouchávací" program... To se mi nějak nezdá....Víte o tom někdo něco víc?
Tzv. keylogger je program, který sleduje (a zapisuje) každé ťuknutí do klávesnice. Není problém takový program nainstalovat do PC a potom si prostudovat, co tam ostatní uživatelé dělali, co a komu psali, jaká používají hesla atd. Jeden příklad takového programu - http://www.slunecnice.cz/sw/auto-keylogger/
Není tady
Jankodanko,
drž se a jak píšou tady holky dělej co chceš hlavně ty. Tvůj manžel si taky dělal a asi dělat bude co chce on sám-bez ohledu na tebe.Čeká tě ještě hodně práce, hodně smutku, ale na konci bude svítit sluníčko! Uvidíš!
Všechno jednou přebolí a opravdu bude líp.Nic netrvá věčně-ani to zlé ne.
Moc držím palce!!!!!
Není tady
A jéje, díky, BrenTen.
No fajn, na nevěru by to mohlo zapůsobit, ale - je to právně nepostižitelné?...
Není tady

Tercilo, já se obávám, že do rodinného PC si může každý nainstalovat program, jaký chce.
Zrovna tak - pokud by si ho nechal nainstalovat zaměstavatel do firemního PC, aby zjistil, jestli zaměstnanci nebrouzdají tam, kde nemají, taky mu nikdo nemůže nic říct. Ovšem ve vtzahu zaměstnavatel=>zaměstnanec musí dát šéf podřízeným jasně na vědomí, že jejich pohyb po netu je monitorován.
A co, Terci, proč se ptáš? Obáváš se toho, že bys mohla mit keyloggera v domácím PC, nebo ho tam hodláš dosadit
?
Není tady
ahoj všichni, děkuji za všechna písmenka k tématu. Ten program skutečně existuje a myslím, že je to zrovna ten jak je tu napsán http://www.slunecnice.cz/sw/auto-keylogger/. Když jsem viděla na obrazovce jak si čte všechnu mou poštu tak jsem nevěřila. jsem rovněž technický antitalent, ale postupně jsem se dozvěděla, že tenhle program, né jen že zmonituruje všechny , hesla, každé ťuknutí do klávesnice, ale dokonce v pravidelných intervalech ( tuším každých 15 sekund) jako by ofotí obrazovku, no ten který to nainstaloval si pak počte.
Pro Salen : Vím jen, že se jmenuje Marcela, znám její datum narození, telefonní číslo...
Pro Tercilu : I Tobě dík za písmenka, tuším, že je to přesně tak jak píšeš. Víš co bych potřebovala? Asi nakopat pr.., aby se mi pořádně rozsvítilo.
Není tady
Ahoj jankadanka,
je trocha smutné, že manžel-keď zaregistroval Tvoje chatovanie si s "dotyčným",miesto toho,aby ťa s tým priamo konfrontoval,našiel si Marcelku.Je to smutné,ale v podstate typicky "chlapské".A keďže chlapi sa vo vačšine prípadov snažia byť na všetky strany a za každých okolností "tí dobrí",tak aj prípadný rozchod s novou priateľkou vidím dosť v nedohľadne..
Ja som zmenila prístup mojho M /notorického proutníka/až vtedy, ked som vypustila jeho "možné" šlapky úplne z mysle a začala som sa venovat sama sebe a deťom, prestala som pátrať - a zrazu sa začal starať o mna a o deti--a nie o všetky radodajky okolo.
Dokonca-ked som sa teraz dostala do nezávideniahodnej situácie /3mesiace som dochádzala do nového zamestnania 110km denne-až kým som nezistila, že ani len odvody,nieto výplatu neuvidím a firma sa rozhodla zrazu presťahovať do Polska za lepšími prac.podmienkami/ som --poučená predchádzajucimi 15 rokmi spolužitia,keď jeho peniaze išli šlapkám na autá, dárky, telefony apod. a z mojich rodina žila, fungovala... nič nečakala.A pozri na ňho, potvoru!! xixi--stojí pri mne, rieši so mnou,nakupuje /síce so zatatými zubami--ved prichádzať o tolké peniaze zrazu za jedlo a fungovanie domácnosti po 15 rokoch MUSÍ byť šok/,ale je tu!!
Tým, samozrejme, nemyslím,aby si sa dostala do podobnej situácie.Určite nie.
Iba- trocha naruby obrátená teória a prax mojho života-ked nič nečakáš a staráš sa o seba--samo sa to obráti.
A situácie, ktoré popisuješ, veľmi dobre poznám--obdobia, keď som IBA pátrala a sledovala,mala žalúdok na vode a v hlave nič iné -dobre roky poznám.Ale zo skúsenosti--k ničomu to nevedie--fakt nie.Iba k získaným chorobám a depresiám,ale nerieši to nič.
Skus sa ovladnut..a nemysliet na to a nepátrať.Pomožeš hlavne sebe a detom..a on sa zariadi /tak, či tak/podla seba.Aj keď si si na ňom vystavala svoj svet--ver mi, že v "tom inom" -bez neho sa dá žiť tiež--a určite ľahšie.
Držím palce a všetkým a
pekný pracovný týždeň, hviezdičky.
Není tady
DADKA06 : Asi víš co píšeš, nemusím umět číst mezi řádky, abych nevytušila, že jsi si prošla něčím daleko horším než já. Nevím jestli i on byl vydržovacím manželem, protože ani já ani děti jsme nestrádali (finančně). V jedné SMS mu ale psala, že se má, že te´d přišel k penězům, že by ona taky potřebovala aby ji někdo dal finanční injekci, že by za to byla vděčná. Tak Ti nevím..
Každopádně pokusím se být nezávislá na jeho přítomnosti, půjde to asi dost těžko, bydlíme ve městě kde nikoho neznám, protože i já dojíždím do zaměstnání 30km vzdáleného. Ale když se chce, všechno jde.
Není tady
BrenTen napsal(a):
Tercila napsal(a):
Tzv. keylogger je program, který sleduje (a zapisuje) každé ťuknutí do klávesnice. Není problém takový program nainstalovat do PC a potom si prostudovat, co tam ostatní uživatelé dělali, co a komu psali, jaká používají hesla atd. Jeden příklad takového programu - http://www.slunecnice.cz/sw/auto-keylogger/
Je mozné zjistit, jestli je takový program na mém PC nainstalován?
Není tady

Madlenka napsal(a):
Je mozné zjistit, jestli je takový program na mém PC nainstalován?
Existuje mnoho programů, které to dovedou. Ale nemám s nimi konkrétní zkušenost, tak jen obecně. Zkus třeba http://dewasoft.com/privacy/kldetector.htm nebo http://www.anti-keyloggers.com/
Není tady
Ahoj Kiarko,
ale kdepak, manžel doma u PC vůbec nesedí, má svůj ve firmě, a já si s nikým nepíšu nic závadného. Na to jsem příliš zaměstnaná (i 12 hodin denně) a "otřískaná" životem, abych si myslela, že nějaký jakýkoliv další chlap je lepší než ten můj současný
. Já si pořád opakuju rčení "z deště pod okap"
. Dosadit do PC za účelem "zjištění skutečnosti" bych nic nechtěla, protože si čím dál víc vážím nemluvnosti mého chotě a naopak jsem tady na babinetu v šoku z toho, jak chlápci svým ženám kvákají o svých milenkách. No, otevřel by o tomhle pusu jednou a víckrát by ho v mojí domácnosti neměl kdo poslouchat
.
Ale v práci občas na ICQ zdrbneme nadřízené........
, to by mělo zřejmě fatálnější důsledky než to, že si manžel rozumí s nějakou ženskou 
Není tady