|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
holky máte některá tyto golfky? nebo jestli mátě najaké fajn ozkoušené pisněte prosím
http://www.kocarky-malvik.cz/Katalog/Ko … uick-Smart
Není tady

Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 18:00)
Není tady

Pupí,tak do těhle bych určitě nešla - jsou sice super skladný, ale když Ti tam brouček někde na výletě usne, tak to asi pohodlné spaníčko nebude...
Když jsem vybírala golfky, tak jsem chtěla přehazovací rukojeť, polohovací opěrku zad a podpěrku nožiček. Prostě aby to bylo pohodlný a mohl si tam i schrupnout.
Není tady

Jůůůů Buggster je můj sen
ale doma na něj nějak neslyší
, takovýhle typy kočárků jsou spíše pro větší děti, na takovou spíše lítačku

Není tady

Tak do toho bych teda rozhodně nešla. Připadají mi pro mimčo dosti nepohodlné a taky nestabilní. 
Není tady
jsou nádherny,ale jak píšou holky je to spíš pro větší děti...když vidím našeho adama jak je v golfáčích skroucenej,tak ho dávám radši do norlmálního kočárku..Sice máme u golfáčů polohovací záda,takže se tam může vyspat,ale...
Není tady