18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky majky, ano byla to kačka (ta vyí) a evajsek ta mení a jak se má? já zjiuju kde nahlásit změnu trvalého bydlitě
Není tady
No mám se dobře ale v práci mi to leze čím dál víc na nervy je to děsný ale vak to zná u se těím a budu doma tak snad mě ta nová doktorka nechá no 30.11. mi dr palečky v deset ráno tam jdu a hned ti pak polu miminko na fotce přes mms jde ti to?jo a vlastně teď máme v práci skenr tak to vlastně můu poslat i sem u se moc těím ale to čekání je fakt nekonečný!Teď sem byla na obědě a sem zase přejedená!
Není tady
jů budu se moc těit na mimi, a mms mi jde, posílala si mi přeci i ten testík takhle mám toho moc, teď jetě ty změny atd...
Není tady
Andrejko tak jak pak se má??A co u má ve změněné??já se mám docela dobře ale ty záda bolí pořád a bříko taky no to asi jak mimi roste.dneska si půjdu snad asi lehnout i kdy venku svítí slučko ale stejně přijedu dom a u bude chladno tak asi zalezu do pelíku.a jak se jinak má a co ovu kdy jí má tu si hlídej a neprovihni drím palečky a moc na tebe myslím pa pa a napi
Není tady
Ahoj markétko, tak to je dobře, e se má pěkně... Já teď nic moc, přila jsem o babičku, ale nechci tady o tom psát! Jinak ovu je teď tak to poslední na co myslím, jde to mimo mě, take na těhotnou tetu si jetě počká co se týče zařízených dokladů, tak jetě nic moc, nestíhala jsem tak snad...
Není tady
Drím palečky snad ti to vyjde kočičko u tě chci mít v letňátkách!S babičkou je mi to líto
Tak se hodně sna a si pod stromeček nadělí // moc na tebe myslím. Já u jdu přítí týden na tu kontrolu tak se straně moc těím hned ti polu fotečku mimíska snad bude ve ok ale nejvíc se těím a ho uvidím jak si tam plave a taky srdíčko a tak teď u bude vidět krásně celý tělíčko. V práci to je děs přijde mi e dělaj jen naschvály pořád si stěují ty jak nám dělaj účtu e jim to patně připravujeme a tak u mě to fakt pěkně deptá právě sem se od tamtud vrátila a prý má seznam co bylo patně a zítra to řekne éfovi je fakt trapná jak aluje jak malej fracek.Teď jak sem těhotná tak mě hned vechno vytočí a pořád bych se hádala a normálně sem na určitý tipy lidí alergická hlavně v práci a nejvíc mě sere otázka "tak co u kope"?no za to bych vradila!ani nevím proč ale je to fakt trapný jak se někdo chová!!!tak a bude mít čas tak zase písni teď se v práci docela nudim je prostředek měsíce take toho moc není ale za to prvního mám vdycky fofr tak pa pa drím palečky a to vyjde třeba teď kdy na to nemyslí tak se zadaří pa pa
Není tady
Ahojky holky,vím e to sem nepatří,ale chci se zeptat jestli někdo z vás má satelit a jestli vám jde.Nám bohuel vůbec nee. Díky moc.Pa Elika
Není tady