|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ne nedočkala sem se volala sem pak šéfovi že mi to nezvedá ať si jí zavolá a vyřídí si to sní byla sem tu do čtyř pak sem šla no jasně že to ví přece sem měla podepsat tu výpověď ale setřel a taky se divil.jinak to jde ale dneska se mi nechtělo vůbec vstávat strašně bych ještě spala a nic se mi nechce dělat a v kanceláři už nejsem sama sedí se mnou tiskový mluvčí a vypadá jak teploušek tak fakt super!!!A co ty držím ti palečky ať si těhu co nejdřív třeba už to vyšlo a když ne tak do vánoc to snad stihneš.
Není tady
a ty si měla předtím kancelář sama pro sebe? Já jsem dnes byla vzhůru už ve tři
za to večer usínám u televizních novin, to je hrůza poslední dobou... tak to je dobře, to musel šéf čumět, stejnak mu to patří a je fajn, že tobě to takhle hezky vyšlo
a co novopečený tatínek? hýčká si tě?
Není tady
No tak jak se to vezme maže mě občas a pak spolu chodíme spinkat když sme unavený hele já bych teď fakt jen spala přijdu z práce lehnu si a spím večer na něco kouknu a tak v deset jdu spát a ve tři se pravidelně budím na záchod a nemůžu spát ani na břiše protože mě bolí strašně prsa.tak třeba ti to vyšlo a budeš testit jo hele já když sem si dělala den po tom co sem to měla dostat tak to byl jen stínek fakt malej pak sem si dělala 4den dražší a ten mi vyšel hned + a zároveň s tím sem dělala i mamates a tam byla fakt pořád jen slaboučká tak nevím na mě moc teda nefungovali asi až 10den už byly na mamatestu // ty co šli i vyfotit jsi viděla tak já nevím a někdo to má hned první den úplně silně tak nevím hele.snad ti to vyjde a když budeš testi tak hned napiš pa pa
Není tady
že by, tak to by bylo fajn
asi toho máš v práci moc viď? jo a včera jsem koupila první tři dárky na vánoce 
Není tady
JO já ještě nic koupeného nemám zase to bude až na poslední chvíli moc toho není ale je tu šéf tak se bojím aby mě nenačapal jka píšu na netu víš???
Není tady
acha tak to jo, téda majky já si pořád nemůžu zvyknout na to, že si těhulka, tolik jsme to spolu prožívali a teď nosíš pod srdíčkem mimíska
to je krásný pocit viď?
Není tady
No zatím si to tak nějak asi pořád neuvědomuju jen už teda nekouřím a zatím nemám bříško a kromě těch nevolností mi to zatím nepřijde že sem těhu a ty prsa teda taky ale strašně se těším na 30.11. to jdu na utz a dostanu snad už průkazku ale tenhle týden jdu ke gynekožce u nás zeptat se jestli by mě vzala k ní protože tomuhle já už nevěřím pokažkdý mi říká něco jinýho.
Není tady
to jo určitě by si měla lepší, být u doktorky u vás, než někam dojíždět víš... tolik jsem ti to přála, a vidíš, bude z tebe maminka
já jsem už byla papat, pěkně jsem se nacpala, tak ti snad mimís taky dovolí něco zdlábnout! Jinak pizzu budeme mít večer doma
taky jsem na ni dnes měla chutě 
Není tady
majky mažu domů, testit budu až v pátek, pápá zítra
Není tady
Ahoj Andrej tak co MS ještě určitě nic a co teplotka??honem mi to musíš napsat dneska se půjdu zeptat na tu gyndu u nás jestli mě vezmou tak mi hned prosím napiš pa pa čekám až nahlásíš krásné zprávičky už se nemůžu dočkat.
Není tady
ahoj markétko, tak ms opravdu ještě nedorazila, a teplotak je 37
prosím tě když půjdeš na tu gyndu, zeptáš se mi té doktorky na něco??
Není tady
markétko kdy k ní jdeš? zeptej se prosím, já vím, že předbíhám, jaká je pravděpodobnost, že jsem těhu, když po dvou dnech spoždění ms, je test stále negativní... děkuju, takový sichr, kdyby se zítra neobjevila //
Není tady
A ty už si testovala?Včera sem ti psala že mě to taky ten test vůbec neukázal až asi 4 den a to byl test za 160,-kč a ten ale vyšel hned?ale určitě se jí zeptám chci tam jít dneska tak snad mě vezme a snad jí taky stihnu ale budu na tebe myslet a zeptám se jí!!!
Není tady
děkuju a písneš mi pak sms? majky já budu testit zítra, ale ty si tam měla aspoň stínek, já ani to, ale na zítra si jdu koupit nějaký pořádný test, nevíš jak se ten tvůj jmenoval, a jaký plus se tam ukázalo???
Není tady
děkuju, mám moc práce tak tu dnes skoro nejsem 
Není tady
Ahoj Andrejko tak jak se máš a už zase měříš teplotku moc ti držím palečky a myslím na tebe aby se ti to brzy vyplnilo a na vánoce sis mohla dát ten nejkrásnější dáreček!!!tak až budeš mít čas tak napiš
Není tady
ahojky markétko, tak to ne, udělala jsem ráznou změnu, žádné měření, žádné sledování... nesmím se na to tolik upínat a snad to výjde do vánoce a když ne, svět se taky nezboří
a co ty, ještě tě bolí záda atd?
Není tady
Andrejko záda mě pořád bolí a bříško jen trochu ale pořád mám takový výtoky a to sem nikdy neměla ale prý je to v těhu normální tak snad asi jo. To je dobře podle mě si na to byla asi moc upnutá tak teď na to nemysli a určitě se to povede!A co Honzík a co v práci a jak se jinak máš??je něco nového jen si hlídej kdy máš ovu ať to vystihnete a nezapomeň že vajíčko vydrží jen 24 hodin takže je prý lepší střídat pohlavní styk večer a ráno ale zase holčičí spermie vydrží až 3 dny jinak totiž nevím jak se to povedlo nám když v době ovu sem vlastně nebyla doma ale v neděli sme spolu spali ve středu byla ovu to nic nebylo a až ve čtvrtek a já ovu poznala možná byla totiž už i v úterý takže nějak spermie přežily jinak to nevidím!!snad ti to vyjde přeju moc štěstí a brzo tě chci vidět v letňátkách jako těhulku.A jaký to bylo na sraze?co holky a kolik vás tam bylo??
Není tady
markétko to jsem ráda, že tě bříško už tolik nebolí... s těmi zády s tebou soucítím, protože mě také bolí (z práce)... Nějak poslední dobou vůbec nestíhám :-( kupa práce a málo času! S honzíkem jsme šťastní, sice se mnou nic moc není, večer lehnu a usnu, ještě dřív, než příjde hontutek z koupelny :-) asi to bude tím počasím. Dnes si jdeme zařídit nové občanky a já se jdu vyfotit na další doklady, pak musíme koupit něco babi k narozeninám a hurá domů do tepla. Zapnu pračku a musím trochu poklidit a všímat si honzi, možná i něco upeču... Majky došlo ti oznámení??? Jinak sraz byl čupr, nechceš přijet na toho 30.11., že by si spinkala u nás? Nakonec jsme se sešli jenom v pěti, ale musela jsem brzo domů, protože jsme ráno jeli do náchoda za babi do nemocnice... A co vy, neplánujete svatbu? a co ta tvá nová doktorka? Já jsem v poho, na ovu se taky nechci moc upínat, prostě náhoda je blbec
a uvidíme, každopádně budu mít aspoň koho navštěvovat s mimi
že mi ho půjčíš do kočárku? zatím pápá a napiš
Není tady
Jo dík moc za oznámení došlo úplně sem ti to zapomněla napsat.No se mnou taky nic není sem unavená z práce a z těhu a večer mi bývá špatně tak sem ráda že ležím v klidu no ale jednou týdně se musím vždycky překonat pak je HOnza celej nervózní no chlapi to nechápou!!Svatba asi nebude zatím teď ne je ošklivo chtěla sem až bude léto a hezky tak možná až se to narodí uvidíme!Nevím jestli přijedu já 30.11. mám velký den dostanu těhu průkazku a tak mám lítání pak jdu k tý nový doktorce na tu prohlídku musím ke svénu dr. a pak hned k ní ona je ve Bělí tak to budu mít bez dojíždění a je fakt strašně milá a příjemná!tak snad mě pochopí a bude lepší než ten současný doktor.A neboj půjčím ti ho do kočárku jen musíš přijet za mnou třeba o prázdninách jak jsou ty svátky v červenci to se domluvíme!
Není tady
jasan majky 
Není tady