|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahojky mamino a ukaž se tu, ať mi není smutno... i když je ti asi teĎ líp s těhulkama, než s ufňukanou tetkou
pá pá a měj se hezky
Není tady
Ahojky majky, tak jakpak se cítíš? hele tak mě napadlo, nechceš přijet na víkend do prahy, na dámskou jízdu??? byla bych ráda, a neboj alkohol ani cíga nedostaneš 
Není tady
Ahoj Andrejko si moc hodná ale asi ne protože mám nějakou spací nemoc a ke všemu mi je strašně špatně od žaludku.jdu k doktorovi mám hrozný kašel tak pa
Není tady
Ahoj Ajo já vůbec nestíhám první den v prác zase fofr ještě sem u šéfa nebyla tak sem zvědavá ale už to chci mít za s sebou a co ty povídej už se těšíš na svatbu???Hele mě je tak špatně chvílema a strašně bych pořád spala to je děs každý odpoledne sem chodila spinkat a večer mi je zle a nemůžu spát to je hrůza a už nekouřím a co ty???
Není tady
ahojky markétko, já už myslela, že na mě prdíš... no co já, jsem 21DC kouřím maximálně jednu denně a někdy ani to ne, na svatbu se těším, ale nervíky pracujou :-) ale spíš ty povídej, půjdeš na rizikový, máš fotečku, kdy za mnou přijedeš, co honza, co mamka? prací se nestresuj, ta za to nestojí přeci, jo a tvou adresu chci, abych ti mohla poslat oznámení 
Není tady
beruško: ani podle tohohle to nejde, chceš pomoct?
2. klikni na Pregnancy (u lilypie.com - Expecting a Baby - tam už pak stačí jen zadat termín porodu - Due-Date a vybrat, jak bude metřík vypadat)
3. vyber si metřík (je tam několik stran = More Designs: )a zase NEXT
4. vyber si figurku, bude cestovat po metru (zase několik stránek) NEXT
5. ted tam vyplníš Due Date: předpokládaný termín porodu, zacina to lednem
6. ukáže se ti tam metr a pokud se ti líbí, tak najedeš na "bbCode:" a označíš všechny ty nesmysly myší a zmáčkneš "ctrl" a "c" najednou (uloží se to do schránky ke kopírování). A to je tady všechno
7. najdeš si na foru nahoře Nastavení, v něm Podpis a zmáčkneš "ctrl" a "v" a ty nesmysly se tam zkopírují a zadáš, aby se vždy zobrazoval podpis. A pak to jen odzkoušíš
Další odkazy na vytvoření metříku:
www.lafemmebonita.com ; www.etickr.com , www.tickercentral.com , tickers.baby-gaga.com, http://pregnancyandbaby.com/ , http://www.widgetbox.com/widget/baby-ticker , http://www.i-am-pregnant.com/names/goodies.php , http://www.nurturedfamily.com/pregnancy_tracker.aspx , http://pregnancy-ticker.qarchive.org/ , http://www.thepregnancyplace.com/tickers/
Není tady
Aji já sem asi tupá mě to prostě nejde a ke všemu sem asi slepá hele ale to je jedno nějak to ještě zkusim ale jinak si moc hodná tak ať ti ta svatba vyjde ty se máš.Moc ti to přeju a hlavně ať už si taky těhu moc bych ti to přála moje adresa je Markéta Kovářová, Tyršova 1303, 294 21 Bělá pod Bezdězem.Budu se moc těšit na oznámení.fotku mimča nemám on mi jí nedal a jdu tam jako až na 11 tt to je dlouho co???teď sem 6+3 a ještě nemám ani průkazku tu až toho 30.11. to je mazec myslela sem že jí budu mít dřív asi je fakt divnej ten doktor.
Není tady
děkuju, budu to posílat v pondělí, tak ti to dojde během týdne... markét, tak kdyby si chtěla pomůžu ti...
Není tady
a půjdeš na rizikový??? tak majky, já to zkusím, dám to jako k sobě a když se ti to bude líbit pošlu ti adresku sem a ty si jí pak zkopíruješ jenom do toho svého podpisu jo? a kdy máš termín porodu??
Není tady
tak co majky, líbí nelíbí, kdyžtak uděláme jiný???
Není tady
majky tak copak je s tebou???
Upravil(a) Zemanka (1. 11. 2007 15:08)
Není tady
ne majky vydrž, to je hned, já musím dom za chvilku a zítra už mám volno
Není tady
tak poslat to nejde sem... tak já ti to pošlu v emailu a ty si to zítra jen zkopíruješ do nastavení/identifikace/podpis... ju??
Upravil(a) Zemanka (1. 11. 2007 15:09)
Není tady

Upravil(a) Zemanka (1. 11. 2007 15:10)
Není tady
Ahooooooj markétko
jasan, že tu jsem 
Není tady
Andejko já vůbec nestíhám mám toho moc musím všechny faktury zpětně naházet do účetního programu je jich přes dvěstě třicet a mám na to jen do zítra takže to asi zhebnu to je děs a jak se cítíš po svatbě??fotečky nádherný akorát mi tam přijdeš taková smutná nebo si se tak styděla??a byli tam vůbec rodiče že na tý fotce sem viděla jen svědky??a jaký to bylo jak ste to pak oslavili tak mi všechno napiš a když budeš mít ještě fotky tak určitě pošli a moc ti to slušelo tak já jdu zase makat mimís dobrý akorát když sedím tak mě tlačí pupek tak zatím pa pa
Není tady
majky ta svatba byla jen se svědkama
ale naši to věděli.... no smutná ne, spíš taková vyjukaná a vůbec já se takhle ksichtím pořád
a jak to s tebou vůbec bude, řekla si to šéfovi, půjdeš na rizikový??
Není tady
No Andrejko na rizikový to zatím nevypadá můj doktor je nějakej divnej jdu tam až na 11 tt pro průkazku takže nic nevím ani fotečku mi nedal
TAK ŽE TO ti na svatbě nebyli rodiči ani Honzovi??to já bych je tam asi zase chtěla ale moc ti to slušelo a jak pak probíhala oslava??a co mimís snažíš se??Mě je pořád tak divně a trochu mě bolí bříško to asi jak roste nebo já nevím a vůbec nemám chuť na sex hele tak si to užij dokud můžeš!!!
Není tady
Nebyli, já bych taky ráda, ale prostě to nešlo, aby tam byli... Tak zase na druhou stranu, pokud jsi zdravá ty i mimis, tak na rizikový nemusíš a nepříjdeš o spoustu peněz!Já se snažím, no zítra to mám dostat, tak pojedeme nové kolo a snad pod ten stromeček to nějak dopadne :-)
Není tady
no já jsem ještě v práci vůbec mě to nebaví a ta daňová poradkyně mě už pěkně sere má mi něco poslat a dokud mi to nepošle nemůžu jít domů ale ona má strašně důležitého klienta z prahy tak prostě nemůže ale já asi půjdu normálně domů mě to nezajímá jako tohle.tak hlavně že svatba se povedla a je vše ok přeju ti moc to mimi co nejdřív tak zítra pa pa šéf tu ráno není tak si můžem psat
Není tady
Dobré ráno markétko, tak jakpak se máš po ránu? dočkala si se včera toho dokumentu od poradkyně? a šéf už ví, že si těhu? já to zatím nedostala, tak uvidíme...
Není tady