|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
to je blbost proč by kecaly a navíc tolik testů za sebou???? ani nemáš ms, tak buď v klidu a začni si zvykat mamino 
Není tady
No tak dík moc já si snad zítra dojdu na tu krev abych si byla jistější tak dík já byla teď na obídku už sem měla velký hlad!A co ty už si papkala??
Není tady
jojo, byla jsem papkat, teď zas musím makat... majky já myslím že na tu krev nemusíš, když ti vyšly ty testíky, ale jak chceš!
Není tady
No já nevím tak uvidíme ale stejně by to bylo takový jistější a nebyla bych tak netrpělivá už to chci prostě vědět tak uvidím ale jinak dík si hodná taky jdu něco dělat 
Není tady
tak jak se cítíš? já dnes nějak unaveně, zrovna jsem počítala korunky, co musí jít stranou na svatbu, a vůbec nic nám nezbyde
to je votřes... v práci nestíhám, docela bych potřebovala na doma nějakou domácí práci, jako přivýdělek.. Dnes teda budu prát zbytek prádla, ale zadarmo 
Není tady
já docela dobře jen se mi trochu motá hlava prsa mi můžou prasknout a schořet a trochu mě bolí záda a nejvíc bych ze všeho spala a taky se mi zdá že mám horečku cellá hořím tak už půjdu dom tak pa pa zítra
Není tady
Ahojík majky, tak jakpak se máš po ránu? a co krev, byla si na ni? Já jsem dnes zase měřila, chi a už nemám ms, tak se začneme snažit, abych tě dohnala
měj se hezky a napiš...
Není tady
jé ty už za mnou ani nechodíš 
Není tady
Ahoj Andrejko docela to jde akorát mi je tak nějak divně a mám strašnej kašel na průduškách.Dneska sem si dělala ještě test a je tam tak na krvi sem ani nebyla pošlu ti MMS testu jestli chceš a jde ti to na telefonu?
Není tady
jj, pošli mi tu fotečku, ať vím jak to příští měsíc má vypadat 
Není tady
no krása, ukázkový testík... jsem ráda že ti to vyšlo, teď teprve pozná šéfik peklo co? já si teď užívám honzíka, jsme teď jak dvě hrdličky, včera jsme byli okouknout květinářství kvůli svatební kytičce
už se mi to blíží... hele majky když jsi teď ta těhulka, nechceš za mnou někdy přijet? plosím..
Není tady
To teda bude.Jo určitě bych přijela na návštěvu a třeba na nákupy co říkáš??teď hlavně aby to bylo všechno v pořádku už se těším až mi to doktor potrvdí tak na mě ve čtvrtek mysli jdu tam ve tři odpol.neboj určitě ti to vyjde mysli na svatbu a určitě se to povede mamka mi řikala že to bylo určitě tim jak sem se nervovala s těma játrama tak to prostě nějak vyšlo.nesmíš se na to soustředit fakt sem neměla čas tenhle měsíc na to nějak moc myslet tak nevím ale držím ti palečky moc moc.
Není tady
děkuju, já se teď soustředím na svatbu a na honzíka, protože chci náš vztah upevnit.. teď mi přijede na víkend kamarádka, budu mít rozlučku se svobodou 
Není tady
No uvidíš když budeš myslet na něco jiného než na to otěhotnění tak to vyjde třeba o svatební noci. mysli na svatbu užij si rozlučku a třeba se to fakt povede je mi divně na zvracení a motá se mi hlava a strašně bych spala
Není tady
JSEM TADÝÝÝ, ale mám moc práce.. je jsem na to fakt zvědavá, bylo by to fajn, kdyby se nám to taky povedlo!
Není tady
Určitě se to povede věřím ti teď se hlavně vdej a užívej si to a ono to přijde já napíšu tomu ježíškovi a on to tam nějak zařídí.Moc ti držím palečky já už se těším k doktorovi snad mi řekne že je vše v pořádku a mimčo tam kde mám být a tak ale srdíčko ještě asi nebude a hlavně si kup vitamínky a snaž se omezit kouření.Já ani nevím jak to přišlo snad jen jako že před tím než sem šla do tý nemocnice tak sem byla jak úchylná na sex to sem Honzu pořád oblejzala a dělali sme blobosti a tak bylo to úplně jiný než vždycky fakt sem byla jak nadržená tak nevím jestli to mohlo být tim ale asi to pomohlo.Jdeš na obídek??
Není tady
jojo, jdu na obídek, taky že si to užijem, krom měření teploty, na nic nemyslím 
Není tady
TAk uvidíš určitě se vám to povede hned po svatbě budu na tebe pořád myslet.třeba už jsi jen si to dostala to se taky může stát ale já ti věřím určitě to vyjde
Není tady
markét to by si byla hodná, a co na to vůbec honza říkal?
Není tady
Ještě nic jako je rád ale prý těm testům nevěří až to bude potvrzené od doktora tak se teprve bude radovat ještě to ani nikomu neřekl ale myslím že radost má jen to prostě chce vědět na 100% je prdlej prosimtě.tak uvidim ve čtvrtek když to bude v pořádku jak zareaguje.Ty jo já bych spala úplně se držím abych neusla to je děs.
Není tady
NO JO, a já bych si tak šla zakouřit
od včera jsem neměla a mám chuť 
Není tady