29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
no majky, já jsem chtěla taky spolužačku, je to i má nejlepší kamarádka... tak uvidíme! a kdy by ta svatba měla být?
Není tady
ahojky, tak tě tady vítáme mayo a jak se máš ty?
Není tady
Jo mam se dobre.
ten je taky moc krásnej, my o tom taky uvažujem, pronesla jsem, že aspoň jednou za život chci být jak princezna
Není tady
Jo to si piš že jo... my holky to vidíme jináč než ty naši miláčkové... do kolika tu jsi? Já už asi půjdu, nevadí?
Není tady
Tak pápá a zítra zase tady, měj se hezky...
Není tady
Ahojky majky
Není tady
majky četla si to od saďourka? jsme zvané do snažilek na chat! tak to tu zabalíme?
Není tady
Ahojky tak jak se máš,já sem včera byla v práci do půl sedmý hrůza, ale dneska poslední den a pak dovča dneska sem úplně hotová ještě bych spala. Jo a koukala si tam jak sme si psali píše nám saďourek že se jí líbíme ať jdeme mezi snažilky. A už se ti vrátil Honza?
Není tady
Jo, já si s tebou ráda píšu, padla si mi do oka :-) přijede dnes, jenže se uvidíme cca 1,5hod. protože, já odjíždím na víkend k našim do náchoda a on zase na chalupu, takže spolu budeme pořádně až od neděle... už jsi si koupila ty vitamínky, já je poctivě beru=) tak jak chceš, můžeme být tady nebo se vloupat k nim!? Tyjojo, do půl 7, fůůůj, tak takhle dlouho jsem tam byla parkrát a stačilo mi to:( to bude zasloužená dovolenka co? Já jdu sice do práce, ale aspoň, že ty dva dníky na víc Mimo já jsem dnes, taky jak když mě někdo praští, v noci jsem moc nespala, bolelo mě břicho a ráno ten otravný budík, jsem se nemohla vyhrabat... Už máš nějak rozmyšlíno co dál? Zda operace nebo ne? A co na to tvůj honza?
Není tady
Tu operaci ještě nevím pořád na to myslím.Taky se mi s tebou dobře píše tak to bysme se někdy mohli třeba vidět třeba už s bříškama?Honza dobrý včera byl na rybách takže sme se viděli jen večer chvilku přišel v půl desátý večer.Já tu budu tak asi po obědě teď tu budu mít lidi a pak přijdou hokejesti pro faktury pak jedu odvést výplaty a na poštu tak asi po obědě ale když budu mít čas tak sem vždycky mrknu. Vitamíny ještě nemám až po vyplatě takže tak za 14 dní.tak mi písni já sem budu občas koukat pa zatím
Není tady
Teda ty máš dnes napilno:)já ale taky,právě jsem si říkala, aby si se nezlobila, že tu občas jen mrknu a sem tam písnu... Jé to bychom se někdy mohli sejít s bříškama, podpora musí být! Já vím, s tou operací je to těžké rozhodnutí, ale uvidíš co doktůrci řeknou a taky třebas to cvičení pomůže! Budu držet pěstičky... A ty nechceš chodit s ním na ryby? Má kamarádka se do toho se svým přítelem vžila a někdy takhle tráví neděli mě by to asi moc nebavilo, nevydržím někde jen tak dlouho sedět! Ale stejnak pak dýl, budu na sebe muset dávat bacha a nějaké to mé lítání (jsem taková pohrkaná
nepřijde v úvahu! Tak zatím pá a až bude chvilka písni, ju...
Není tady
Teď mám chvilinku ale mám hrozný hlad ještě sem nic nejedla. Jo chodim s nim ale včera sem byla dlouho v práci a pak sem chtěla koukat na Ordinaci v růžovce a dělala sem večeři byla sem tam s ním předevčírem a o víkendu no a tak mi vzal malej prut a když sem to třikrát přetrhla tak už byl na nervy a pak si ještě sám přepálil vlasec když kouřil takže to byla fakt sranda mě to přišlo vtipný ale jemu asi moc ne no prostě jak Pat a Mat na rybách něco takovýho jinak dobrý. Určitě bysme se pak mohli někdě sejít
Není tady
No dnes je to síla.. až bude chvilka času tak ti poviprávím o kolegyni co chodí a nechodí do práce... já se dnes ještě ani nezastavila:(ani nejedla, jen si skočím asi dolů do bufetu něco koupit, ať neumřu hlady a pak znovu rovnou po hlavě do toho..dobrou chuť a zatím pá
Není tady
to je hrůza dneska:(
Není tady
Majky letím domu, čeká mě honza... tak si užij víkend a samo dovolenou, ať si odpočineš zatím pápá a někdy se přihlas
Není tady
Ahojky já vůbec nestíhám a už jdu konečně domů tak se měj taky hezky určitě až přijdu tak ti hned napíšu možná kouknu u našich na net ale nevím jak to budu stíhat.Užiju si to snad dneska sem úplně hotová tak si užij Honzika zatím musím letět pa pa určitě napíšu
Není tady