29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tááák našla?
Není tady
jé neboj, já se teď mrknu a napíšu ti postup tak auto čisté?
Není tady
já tu budu taky dlouho, mám stůl plný papírů... tak pro zítra, ale nesměj se, dala jsem si s tím popiskem záležet takže krok 1. (www.babinet.cz)
, krok 2. (žluté pole - rychlá navigace), krok 3. (poradny a diskuse), krok 4. (modré pole, kde se přihlašuješ - fora.babinet.cz), krok 5. (mineš všechna témata a až dole je CHAT) no a jsi tam
dobrý co? rozená navigátorka, chichi
Upravil(a) Zemanka (28. 6. 2007 13:53)
Není tady
JO tak to je dobrý tak snad sem trefim já nemám ten stůl pod těma papírama ani vidět si dobrá tak uvidíme zítra jestli to zvládnu ale myslím že jo vůbec se mi nechce už pracovat ale mám toho tolik hrůza ale pak dovča tak to je aspoň trochu pozitivní, ne??
Není tady
to víš že jo, a máš ji už od pondělí? a jak dlouho? já ji budu mít až v srpnu, takže zatím musím pracovat...
Není tady
Jo už od pondělí ale když bude ošklivo tak budu chodit do práce a nechám si ty tři dny až bude hezky fakt už potřebuju vypnout a pak mám ještě od 30.7-10.7 to bude žúžo jééééééé a kdy ty?
Není tady
já ji mám až od 6.8 tak pak ten týden... le ještě mi zbyde 12dní tak uvidím kdy si to vyberu!a někam jedete?
Není tady
milé babinetky, pokud si chcete povídat jen tak nezávazně, stačí když zmáčkete v horní liště "test" a můžete chatovat
vypnete to stejným tlačítkem, když ho podruhé stisknete.... a můžete u toho i procházet další témata
není potřeba zakládat témata v chatu
Není tady
Asi ne jen tady po čechách možná na Orlík a pak nevím tak různě po kempech ještě sme se nerohodli tak nějak přesně.Byla si někdy na zámku Červená Lhota tam jsou nádherný svatby natáčela se tam Zlatovláska ale ceny nevím ale něco takovýho by se mi líbilo,podívám se a kdyžtak ti písnu adresu
Není tady
tak jo podívej, jsem zvědavá... jj, v čechách je moc hezky:)já byla 2x v českém ráji a když jsem byla maličká tak jsme jezdili do špidlerova mlýna - znáš?
Není tady
Mácháč znám z vyprávění a fotek, přímo u něj sem nikdy nebyla... tak někdy přijeť do prahy a ty by si se chtěla vdávat na tom zámku jak si psala?
Není tady
je to www.cervenalhota.cz, no nevím nebo na Sychrově u Liberce tam jsou taky nádherný svatby.
Není tady
Hezo, tak tam je to také moc hezký... a pak si vyber a už víš, kdo vám půjde za svědky?
Není tady
Haloo
Je tu nkdo nebo jsem zase p½iÅla pozd??
To asi nebude odpoved pro me??
Ja taky. :-)
Jakpak se tady dneska mate??