Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 29. 6. 2007 13:53

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

Re: Mám se bát?

lollolreta

Není tady

#77 29. 6. 2007 13:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

hirondel napsal(a):

Skutecne si myslim ze o nic vazneho nejde.
Cim vic budes neduveru a strach prizivovat tim hur Ti bude.
I kdyby jsi se mela rozkrajet vyzkousej si o tom premyslet jinak. Uvedom si ze jsi pod vlivem strachu a ten Ti nedovoli uvazovat ciste.
Zkus mu duverovat,prestan byt jako detektiv protoze on zacina maskovat prave zrejme z duvodu Tveho chovani.
On vi ze mu prestavas duverovat.Tezko Te je ted schopen tak jak tak presvedcit ze o nic nejde,nebod Ty tomu odmitas verit.
Muzes si s nim o tom vsem ale take otevrena promluvit. Ale s duverou.
Ptala jsi se ho ,jake zajmy jsou jim spolecne,ze si s nima pise?
Cim statecnejsi  budes tim lip,protoze on za Tebou pak prijde sam ,kdyz mu ukazes duveru a lasku.
Bud klidna a delej jakoby nic.
No jasne ze vim,ze se to snadno keca ale hur provadi,ale za to nic nedas.Navic muzes ziskat vic ,nez chovanim ktere situaci zatezuje.
S chlapama se musi nekdy taky jako s detma.No a to vis jak.
Zatim neudelal nic. Az bys videla ze je neco cerne na bilem.Nestaral by se o rodinu nebo zacal trajdat,pak ho placni po palici.
No je to muj nazor ale citit to musis sama.

Hirondel, naprosto s Tebou nesouhlasím, takový plamínek se musí uhasit okamžitě. Pokud by ho Jelimanek
hasila až jí manžel bude někde trajdat, to už je dost pozdě a už málokdy se takový situace dá zachránit.
Promiň, ale to co píšeš mi přijde jako názor 15leté naivky

souhlas stoltstolt

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#78 29. 6. 2007 14:29

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

PPavlaa napsal(a):

PetrHl napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

vava jsou ti chlapi vůbec normální vava pořád si něco dokazují, doma to má rodinu, bych je někdy fakt něčím praštila, ať se jim rozsvítí dumbom
Je nějákej vůbec normální...zodpovědnej, se kterým se dá normálně žít...snad asi ani ne...to jsou vyhlídky...bóže já se měla narodit v jiným století, tohle není nic pro mně..grater

Pavli, nejenom chlapi! Víš, já se právě už půl roku rozvádím a také to začalo už před rokem "nevinným" psaním mé ženy na xchatu, libimseti, na messengeru, a to bych mohl pokračovat.
Na toto se dá poradit jedině zaměstnat toho druhého tak, že nebude mít čas a chuť a samo ho to možná přejde.

Ty taky....vava...můj si psal se svou spolužačkou...taky se rozvádíme...tongue

nojo, internetová seznamka = zabiják vztahů ve kterých to neklape uplně na 100%

Není tady

#79 29. 6. 2007 14:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

život je tááák hnusnej gratergratergrater

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#80 29. 6. 2007 14:32

myholi
♥♥♥----
Místo: Brno

Petr

PetrHl, PPavlaa:Těď jste mě úplně vyděsili grater

Není tady

#81 29. 6. 2007 14:34

x52658
Host

PPavlaa napsal(a):

Ale néni,nebeč!!!!Vždyť víš jak to je-to špatný odchází,aby to udělalo místo tomu lepšímu. pussa

#82 29. 6. 2007 14:34

myholi
♥♥♥----

On mi tvrdí, že tím relaxuje :kaputalition:
Jinak já se snažím dělat to co mi radí Vašek, ale....asi to nezabírá, tak jak bych si představovala.

Není tady

#83 29. 6. 2007 14:35

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Jelimánek napsal(a):

Petr

PetrHl, PPavlaa:Těď jste mě úplně vyděsili grater

To jsme rozhodně nechtěli vyděsit, jen upozornit na to abys tu situaci co máš nepodceňovala

Není tady

#84 29. 6. 2007 14:39

myholi
♥♥♥----

Bazalka: já vím, že je už veliká, ale ona byla pořád nemocná a tak. Takže je to asi tím, musím časteji krmit :-(

Není tady

#85 29. 6. 2007 14:41

myholi
♥♥♥----

PetrHl: To se právě snažím nepodceňovat. Proto jsem se obrátila na veřejné fórum o pomoc a radu.
Uvnitř mi něco bije na poplach! Cítím to :-(

Není tady

#86 29. 6. 2007 14:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Beruško, vyděsit tě vážně nikdo nechtěl...jen to nepodceňuj, ať neskončíš jako my...
O.K. to určitě není, musíš to řešit teď, pak už bude pozdě...klidně zkus, co ti radí Vašek...na výsledky je ale ještě brzo, dej tomu čas...

Není tady

#87 29. 6. 2007 14:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

bazalka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Ale néni,nebeč!!!!Vždyť víš jak to je-to špatný odchází,aby to udělalo místo tomu lepšímu. pussa

roll proč mám pocit, že odchází to dobrý, přichází to špatný a nic lepšího v nedohlednu....roll se bojím, že tohle je jen zoufalé utěšování, který si tady všichni opakujem, aby jsme se nehroutili...grater

Není tady

#88 29. 6. 2007 15:03

x52658
Host

Jelimánku,já jsem tím kojením nic nemyslela,jen mě to zarazilo...A na výsledky je fakt brzy.to musí on vidět,že se to stalo jako zvykem...no,drž se,je to boj...

Pavli-protože jdeš do neznámého a tohle ti doteď,tedy do sesypání tak vyhovovalo.A je těžý si do tý hlavinky narvat,že to může a hlavně,že to bude lepší.Však to zvládneš!!!A utěšování to je,ale ne zoufalý.Vždyť se toho děje okolo hafo a stejně si lidi nedaj pokoj a pořád věřej a jdou si za svýma snama.Věř tomu,že bude líp!!!A koukej tomu věřit nebo mě opustí můj optimismus a začnu zase vyvádět!!! big_smile

#89 29. 6. 2007 15:09

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

bazalka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

roll proč mám pocit, že odchází to dobrý, přichází to špatný a nic lepšího v nedohlednu....roll se bojím, že tohle je jen zoufalé utěšování, který si tady všichni opakujem, aby jsme se nehroutili...grater

nene, já to tak mám, teprve teď si uvědomuju jak špatné bylo to co odchází, i když je to dost bolestné.

Není tady

#90 29. 6. 2007 15:09

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

bazalko, to bych nerada pussa depkovat tady obě, to by z nás měli radost usch

Není tady

#91 29. 6. 2007 15:13

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

bazalka napsal(a):

nene, já to tak mám, teprve teď si uvědomuju jak špatné bylo to co odchází, i když je to dost bolestné.

va a kdy to přijde i na mně, abych si uvědomila to samý vava pořád čekám a pořád je to jen bolestivý a mám pocit, že víc ztrácím, než nacházím...hmm

Není tady

#92 29. 6. 2007 15:27

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Pavlo, a nehledáš moc intenzivně? Ono se většinou něco nalezne uplně jinde než člověk hledá.

Není tady

#93 29. 6. 2007 15:36

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

vava že by roll nemám pocit, že něco hledám..jen se v tom pořád plácám a když je už líp a já se kolem sebe směju, m. má telepatii a srazí mně zpátky tam, odkud jsem se tak dlouho hrabala tongue
ale jinak myslím, že fááákt nic nehledám...jen něják čekám, až to přebolí a zase bude dobře...bude teda doufám vawink

Není tady

#94 29. 6. 2007 17:48

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Merunko,
nedivim se reakcim lidi.Kazdy ma pravo na sve vlastni podle nalady.Ale rada Ti reknu, ze jsme v diskusi a kazdy muze rict co citi ,nebo co si mysli.Rozumime si?  Tebe ani nikoho nenutim jak rikas Ty-ty blaboly.
Ty jsi mela dnes asi spatnou naladu,vid?

PetrHL
nemas se zaco omlouvat.I Tvuj nazor na me mi nijak nevadi. Je to nazor.
Stejne jako muj,kdyz rikam co rikam.
To byla zase ma zivotni zkusenost ale je treba si uvedomit ze to musi vedet a citit jen Jelimanek jak to je s jeji situaci.Kdo dela chybu.
Lide si nekdy malujou silene predstavy a pak obvinujou za to druhe.
No necht si moje slova vylozi kazdy po svem.
Nic neni tak cerne jak se zda.Nedulezitejsi ve vstahu je mluvit ,mluvit a mluvit s otevrenosti a nehrat divadlo.
No ale 15. me skutecne neni.
Kazdy mame nejaky nazor.

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#95 29. 6. 2007 19:50

nika1971
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

Jelimánek napsal(a):

Ale od včerejšího večera jsem ještě víc nervózní než předtím :-(.
Byl dooost vystrašenej, abych něco neviděla. Navíc máme společný ICQ a ejhle. Dnes ráno jsem zjistila, že naše společné heslo už neplatí :-(.

Nechci malovat čerta na zeď, ale řekla bych, že máš problém sad. Něco bys měla udělat dřív, než bude pozdě..

u nas to zacalo tak isto...a vyklula sa z toho ,,kamaratka,,yikes

Není tady

#96 29. 6. 2007 20:31

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Jelimánku, máte problém, to je jisté. jeho chování není v pořádku, neříkám že se chystá s některou z nich sejít nebo s nimi má po internetu víc než jen běžné flirty a škádlení (možná ano, možná ne), ale je zjevné že se nudí nebo má nějaký problém a hledá rozptýlení jinde.

Zdá se mi že u vás vázne komunikace, viz jeho spaní v obyváku. Také se asi snaží něco před tebou skrýt a to je podle mě vždycky špatně.

Otázka je jak z toho ven. Podle mě by bylo nejlepší si otevřeně promluvit. Když uvidí jak se cítíš, možná se chytne za nos a uvidí že přestřelil a že tě nechce ztratit. Hlavně ale spolu musíte mluvit, komunikovat. Podle mě žádné zkrývání nemá mít ve vztahu místo. Buď si můžete věřit, nebo ne....držím ti palce ať to zvládnete překonat a třeba začít znovu a lépe.

par

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#97 29. 6. 2007 21:20

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Ronja napsal(a):

Jelimánku, máte problém, to je jisté. jeho chování není v pořádku, neříkám že se chystá s některou z nich sejít nebo s nimi má po internetu víc než jen běžné flirty a škádlení (možná ano, možná ne), ale je zjevné že se nudí nebo má nějaký problém a hledá rozptýlení jinde.

Zdá se mi že u vás vázne komunikace, viz jeho spaní v obyváku. Také se asi snaží něco před tebou skrýt a to je podle mě vždycky špatně.

Otázka je jak z toho ven. Podle mě by bylo nejlepší si otevřeně promluvit. Když uvidí jak se cítíš, možná se chytne za nos a uvidí že přestřelil a že tě nechce ztratit. Hlavně ale spolu musíte mluvit, komunikovat. Podle mě žádné zkrývání nemá mít ve vztahu místo. Buď si můžete věřit, nebo ne....držím ti palce ať to zvládnete překonat a třeba začít znovu a lépe.

par

godlikegodlikegodlikegodlikegodlike s tímto příspěvkem se dá jedině souhlasit

Není tady

#98 30. 6. 2007 0:35

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Hirondel má pravdu v tom, že je potřeba komunikovat a komunikovat.... Ale jak "donutit" partnera komunikovat, když nechce a není zvyklý z původní rodiny, to je už skoro filozofická otázka. Nebo bys, Hirondel, měla nějakou radu?

Není tady

#99 30. 6. 2007 9:38

BB
♥♥♥♥♥♥-

PetrHl napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

PetrHl napsal(a):

Pavli, nejenom chlapi! Víš, já se právě už půl roku rozvádím a také to začalo už před rokem "nevinným" psaním mé ženy na xchatu, libimseti, na messengeru, a to bych mohl pokračovat.
Na toto se dá poradit jedině zaměstnat toho druhého tak, že nebude mít čas a chuť a samo ho to možná přejde.

Ty taky....vava...můj si psal se svou spolužačkou...taky se rozvádíme...tongue

nojo, internetová seznamka = zabiják vztahů ve kterých to neklape uplně na 100%

Hmmm ... a kde je to asi tak stoprocentní ..... všude je něco ..... va

BB

Není tady

#100 30. 6. 2007 9:44

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

100% tní je to jedině v hrobě ...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí