Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 29. 6. 2007 11:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Mám se bát?

bazalka napsal(a):

A teď si Pavli,vem,co by to bylo za průser,kdyby jim po tý ráně zhaslo ouplně!!! dumbomdumbom
To by bylo fakt na Bohnice.Takhle máš aspoň nějakou naději,že team nějaký světýlko problikává a že možná,když ho praštíš,že se rozsvítí,ale pak bys měla JISTOTU,že zhaslo...Jsi v pr***líííí a můžeš se jít klouzat.... reta

Si mě teda vůbec nepotěšila...dumbom co já teď budu dělat...

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#52 29. 6. 2007 11:46

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Skutecne si myslim ze o nic vazneho nejde.
Cim vic budes neduveru a strach prizivovat tim hur Ti bude.
I kdyby jsi se mela rozkrajet vyzkousej si o tom premyslet jinak. Uvedom si ze jsi pod vlivem strachu a ten Ti nedovoli uvazovat ciste.
Zkus mu duverovat,prestan byt jako detektiv protoze on zacina maskovat prave zrejme z duvodu Tveho chovani.
On vi ze mu prestavas duverovat.Tezko Te je ted schopen tak jak tak presvedcit ze o nic nejde,nebod Ty tomu odmitas verit.
Muzes si s nim o tom vsem ale take otevrena promluvit. Ale s duverou.
Ptala jsi se ho ,jake zajmy jsou jim spolecne,ze si s nima pise?
Cim statecnejsi  budes tim lip,protoze on za Tebou pak prijde sam ,kdyz mu ukazes duveru a lasku.
Bud klidna a delej jakoby nic.
No jasne ze vim,ze se to snadno keca ale hur provadi,ale za to nic nedas.Navic muzes ziskat vic ,nez chovanim ktere situaci zatezuje.
S chlapama se musi nekdy taky jako s detma.No a to vis jak.
Zatim neudelal nic. Az bys videla ze je neco cerne na bilem.Nestaral by se o rodinu nebo zacal trajdat,pak ho placni po palici.
No je to muj nazor ale citit to musis sama.

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#53 29. 6. 2007 11:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Anda napsal(a):

Možná problém máš, možná ne.. Kdyby mou mobilní korespondenci viděl přítel, roztrh by mě jako hada. A přitom se jedná jen o sms od kamarádů a známých.Naprosto neškodných. Ale oslovení "Zlatíčko", "Srdíčko" atd. (respektive důvod, proč mě tak druhá strana oslovuje) bych vysvětlovala jen těžko.

Jenže každý jsme jiný a co je v poho u tebe, nemusí být u drhuhýho...a ty sama jsi si jistá, že nemůže přijít něco - cokoliv, že se "kamarádství" nemůže zvrtnout...? Já bych z tohoto měla strach, vždy je to na hraně a někdy pak stačí krize doma, nebo cokoliv...

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#54 29. 6. 2007 12:48

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Jelimánku,
mně osobně se chování Tvého muže tak, jak ho tady popisuješ, nelíbí. Každý má právo na "svobodu", ale tohle nějak není ono. Přidala bych se k radám Bazalky. Přidat mu práce. Zkus vymyslet denní i noční režim tak, aby on byl pořádně zapojen do domácích prací a do hlídání miminka.
Ale taky bych nevynechala debatu s ním. Pokus o takzvané nalití si čistého vína. Nelze nikomu (tedy ani jemu) nakazovat, aby se choval tak nebo onak. Ale v této době, kdy máte mimčo, to beru tak, že on skutečně nemá právo věnovat svůj čas na netu nebo v esemeskách jiným osobám. Ten čas, který probdí u PC, by měl věnovat vám dvěma.
Nijak se zbytečně nenervuj, ale zkus mu říct, jak vnímáš jeho chování a že je to pro Tebe třeba nepřijatelné. Držím palce.

Není tady

#55 29. 6. 2007 12:53

myholi
♥♥♥----
Místo: Brno

Tak už jsem si udělala vlastní ICQ, (email jsem měla vždycky svůj). Manžel na to s údivam hleděl a po chvíly se mě ptal proč? Myslela jsem že ho dumbom. nahodila jsem jen úsměv a řekla mu, že to tak bude lepší, když pořád mění hesta...  On na mě jen překvapeně koukal a zmohl se jen na :aha.
Jinak, že bych si někam sama vyrazila, tak to bohužel moc nehrozí :-(. A když jdu s malou, tak si je jistej tím, že by stejně žádnej chlap neoslovil ženskou s kočárem.

Není tady

#56 29. 6. 2007 12:57

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

jsi mu měla, říct že se ti to hodí aby jsi měla vlastní ICQ ... no asi ho budeš muset trochu potárpit chlapce :-)

Není tady

#57 29. 6. 2007 12:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Koukej, není to jen tvé dítě...musí manžílek a otec v jedné osobě vysedávat a krafat a psát si s nějákýma slepicema...hezky mu přistřihni křidýlka...když má v noci tolik roupů, tak ať vstává k mimču on, ty se aspoň vyspíš a odpočineš si...a pohlídat ho snad taky může, aby sis někam mohla vyrazit...proč ho víc nezapojíš...jsou to vaše děti, ne tvoje děti...

Není tady

#58 29. 6. 2007 12:59

myholi
♥♥♥----

Tercila:Já mu všechno v klidu řekla, že mi vadí, když si píše zrovna v době, kdy jsme spolu nebo tak. Ale on to jako problém nevnímá :-(. Dnes jsme byli s malou u doktorky a on v čekárně psal kámošce sms, že je s náma u doktorky (obsah není zaručen, vím jen to co mi řekl)-. Nechápu přoč jí to psal a ještě k tomu přede mnou.

Není tady

#59 29. 6. 2007 13:00

myholi
♥♥♥----

Vašek: Tak mi poraď jak ho chytře a nenápadně potrápit?

Není tady

#60 29. 6. 2007 13:01

myholi
♥♥♥----

PPavlaa: jenže já v noci kojím...

Není tady

#61 29. 6. 2007 13:02

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

...jsi na něj řekla bych moc hodná...měla by jsi přitvrdit...bych s ním vyběhla úplně jinak...

Upravil(a) PPavlaa (29. 6. 2007 13:04)

Není tady

#62 29. 6. 2007 13:03

merunka
♥♥♥----

Hirondel proboha kolik ti je?Takovýhle naivní blaboly snad nemůžeš myslet vážně.Že něco skrývá z důvodu jejího chování? Proč svádíš vinu na ní?Zřejmě netušíš,co to je být doma s mimčem a jaká je realita. usch Zamysly se trochu a tu růžovou knihovnu si nech někam jinam.

Není tady

#63 29. 6. 2007 13:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Jelimánek napsal(a):

PPavlaa: jenže já v noci kojím...

no a? Mlíko přece můžeš odstříkat, ho prostě ohřeje...znám spoustu párů, co tohle dělají a chlapi to dělají dobrovolně, páč je jim jasný, že péče o rodinu nekončí tím, že domů donesou výplatu dumbom

Není tady

#64 29. 6. 2007 13:05

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

- taky si začni psát sms (můžeš psát rodičům, kamarádkám apod.) když se bude ptát tak mu řekni že to píšeš jen kamarádovi a ještě ... dodej toho stejně něznáš... nebo můžeš přisadit ... a znám ho jen chvíli, ale bacha tyhle dodatky jsou už silný kafe!!!!!!
- vždycky když půjdeš s malou ven tak se dloooooouho šlechti před zrcadlem aby si toho všiml a nezapomeň si vzít hezký prádlo ...
- taky si piš na netu a hodně se u toho usmívej a když příjde tak to rychle zavři aby neviděl co to je ...

Není tady

#65 29. 6. 2007 13:13

merunka
♥♥♥----

Vašku klobouk dolu,tvoje nápady jsou naprosto svkělígodlike Tebe bych chtěla poznat.big_smile

Není tady

#66 29. 6. 2007 13:21

x52658
Host

Merunko,to tady nejsi sama,že?!?!?! big_smilegloria

Jelimánku a není to mimi už trochu velký,abys k němu musela vstávat i v noci???A manželovi,kdyžtak řekni že je arogantní a samolibej,pokud si myslí,že tě nkdo nemůže oslovit.Aby se nedivil,hošík...
Jo a s tím uculováním u pc,to je fakt dobrý,to zabírá!!!!

#67 29. 6. 2007 13:21

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

merunka napsal(a):

Vašku klobouk dolu,tvoje nápady jsou naprosto svkělígodlike Tebe bych chtěla poznat.big_smile

lollollol no to raději nechtěj cool

Není tady

#68 29. 6. 2007 13:24

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

bazalka napsal(a):

Merunko,to tady nejsi sama,že?!?!?! big_smilegloria

Jelimánku a není to mimi už trochu velký,abys k němu musela vstávat i v noci???A manželovi,kdyžtak řekni že je arogantní a samolibej,pokud si myslí,že tě nkdo nemůže oslovit.Aby se nedivil,hošík...
Jo a s tím uculováním u pc,to je fakt dobrý,to zabírá!!!!

neni o co stát, byla by jsi sklamaná dumbomlolreta

Není tady

#69 29. 6. 2007 13:32

merunka
♥♥♥----

Tak to tě zřejmě s bazalkou budem muset vzít na kafe,nebo:storstark:.Byly by sme pěkná trojka,ne?stolt

Není tady

#70 29. 6. 2007 13:32

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

PPavlaa napsal(a):

vava jsou ti chlapi vůbec normální vava pořád si něco dokazují, doma to má rodinu, bych je někdy fakt něčím praštila, ať se jim rozsvítí dumbom
Je nějákej vůbec normální...zodpovědnej, se kterým se dá normálně žít...snad asi ani ne...to jsou vyhlídky...bóže já se měla narodit v jiným století, tohle není nic pro mně..grater

Pavli, nejenom chlapi! Víš, já se právě už půl roku rozvádím a také to začalo už před rokem "nevinným" psaním mé ženy na xchatu, libimseti, na messengeru, a to bych mohl pokračovat.
Na toto se dá poradit jedině zaměstnat toho druhého tak, že nebude mít čas a chuť a samo ho to možná přejde.

Není tady

#71 29. 6. 2007 13:36

x52658
Host

merunka napsal(a):

Tak to tě zřejmě s bazalkou budem muset vzít na kafe,nebo:storstark:.Byly by sme pěkná trojka,ne?stolt

Já tedy do trojky nejdu!!!Já ne!!!Ne a ne a ne.To jsem mohla mít doma.Děkuju pěkně! mad

#72 29. 6. 2007 13:41

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

hirondel napsal(a):

Skutecne si myslim ze o nic vazneho nejde.
Cim vic budes neduveru a strach prizivovat tim hur Ti bude.
I kdyby jsi se mela rozkrajet vyzkousej si o tom premyslet jinak. Uvedom si ze jsi pod vlivem strachu a ten Ti nedovoli uvazovat ciste.
Zkus mu duverovat,prestan byt jako detektiv protoze on zacina maskovat prave zrejme z duvodu Tveho chovani.
On vi ze mu prestavas duverovat.Tezko Te je ted schopen tak jak tak presvedcit ze o nic nejde,nebod Ty tomu odmitas verit.
Muzes si s nim o tom vsem ale take otevrena promluvit. Ale s duverou.
Ptala jsi se ho ,jake zajmy jsou jim spolecne,ze si s nima pise?
Cim statecnejsi  budes tim lip,protoze on za Tebou pak prijde sam ,kdyz mu ukazes duveru a lasku.
Bud klidna a delej jakoby nic.
No jasne ze vim,ze se to snadno keca ale hur provadi,ale za to nic nedas.Navic muzes ziskat vic ,nez chovanim ktere situaci zatezuje.
S chlapama se musi nekdy taky jako s detma.No a to vis jak.
Zatim neudelal nic. Az bys videla ze je neco cerne na bilem.Nestaral by se o rodinu nebo zacal trajdat,pak ho placni po palici.
No je to muj nazor ale citit to musis sama.

Hirondel, naprosto s Tebou nesouhlasím, takový plamínek se musí uhasit okamžitě. Pokud by ho Jelimanek
hasila až jí manžel bude někde trajdat, to už je dost pozdě a už málokdy se takový situace dá zachránit.
Promiň, ale to co píšeš mi přijde jako názor 15leté naivky

Není tady

#73 29. 6. 2007 13:43

merunka
♥♥♥----

Bazalko takhle sem to nemyslela:lol: Mě taky úplně stačí počet dva. Ale ke kafi nás může být čím víc tím líppussa Třeba by se někdo rád přidal,ne?

Není tady

#74 29. 6. 2007 13:48

x52658
Host

Noooo,taaak,noooo,no tak tedy dobře...Ale on se na nás stejně vyflákne.I kdyby nás bylo deset.... grater

#75 29. 6. 2007 13:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

vava jsou ti chlapi vůbec normální vava pořád si něco dokazují, doma to má rodinu, bych je někdy fakt něčím praštila, ať se jim rozsvítí dumbom
Je nějákej vůbec normální...zodpovědnej, se kterým se dá normálně žít...snad asi ani ne...to jsou vyhlídky...bóže já se měla narodit v jiným století, tohle není nic pro mně..grater

Pavli, nejenom chlapi! Víš, já se právě už půl roku rozvádím a také to začalo už před rokem "nevinným" psaním mé ženy na xchatu, libimseti, na messengeru, a to bych mohl pokračovat.
Na toto se dá poradit jedině zaměstnat toho druhého tak, že nebude mít čas a chuť a samo ho to možná přejde.

Ty taky....vava...můj si psal se svou spolužačkou...taky se rozvádíme...tongue

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí