|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
BB napsal(a):
vašek napsal(a):
:-))) ty písmenka jsou fakt dobrý
No, aspoň "je jasno"
Opice a Pipina..........
Není tady
vašek napsal(a):
jééé bazalko kdybych psal já, tak píšu tobě ne manželovi :-)))))
no jó,Vašíku,jenže já bych si tě tam (do seznamu!!!)strčila jako Vendulku... 
mashanka napsal(a):
Já, kdybych byla chlap a chtěla maskovat, že si dopisuji s holkama, zadám si je do mobilu i do ICQ mužskými jmény a bude pokoj. Já mám taky v seznamu takhle pár mužů - prostě Karolína, Zdeňka a Vlaďka
- a nikdo s tím žádný problém nemá
Škoda, že muže tohle nenapadne. Buď jsou tak blbí nebo to dělají schválně, aby byli prosvé ženy přitažlivější, když je o ně zájem - jsou prostě divní
Tak toto už je starý a dost chlápků už na to dojelo....to bych u chlapa považovala za hloupé, bez nápadu...tohle by mě totiž taky napadlo, dát tam jména naopak, ze mě by vola neudělal 
Není tady
Salen napsal(a):
Já bych se bála. Kamarád taky rád a je otázka času, kdy se holky budou chtít poznat osobně. A ze své zkušenosti vím, jak takové anonymní hovory na chatu probíhají - flirt ve velkém. Nemusí z toho být nic, protože na chatech se vedou silné řeči, pak se ukáže že realita je jiná, ale přes písmenka a hlas se zblbne rychle a často. Nová doba ....
souhlas, vždycky je to tak trochu na hraně, taky bych nebyla v klidu...a šup s ním zpátky do ložnice, jaký v obýváku
a doma víc zapřáhnout, ať nemá roupy, jsou to taky jeho děti, jeho domácnost...trocha práce navíc mu neuškodí a ty budeš víc odpočatá a v pohodě 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mashanka napsal(a):
Já, kdybych byla chlap a chtěla maskovat, že si dopisuji s holkama, zadám si je do mobilu i do ICQ mužskými jmény a bude pokoj. Já mám taky v seznamu takhle pár mužů - prostě Karolína, Zdeňka a Vlaďka
Škoda, že muže tohle nenapadne. Buď jsou tak blbí nebo to dělají schválně, aby byli prosvé ženy přitažlivější, když je o ně zájem - jsou prostě divníTak toto už je starý a dost chlápků už na to dojelo....to bych u chlapa považovala za hloupé, bez nápadu...tohle by mě totiž taky napadlo, dát tam jména naopak, ze mě by vola neudělal
No,ze mě ho dělal 

bazalka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
mashanka napsal(a):
Škoda, že muže tohle nenapadne. Buď jsou tak blbí nebo to dělají schválně, aby byli prosvé ženy přitažlivější, když je o ně zájem - jsou prostě divníTak toto už je starý a dost chlápků už na to dojelo....to bych u chlapa považovala za hloupé, bez nápadu...tohle by mě totiž taky napadlo, dát tam jména naopak, ze mě by vola neudělal
No,ze mě ho dělal
:usch:ten tvůj nemá žádnou fantazii
pošli ho ke mně, dám mu školení 
Upravil(a) PPavlaa (28. 6. 2007 18:30)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
bazalka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tak toto už je starý a dost chlápků už na to dojelo....to bych u chlapa považovala za hloupé, bez nápadu...tohle by mě totiž taky napadlo, dát tam jména naopak, ze mě by vola neudělalNo,ze mě ho dělal
:usch:ten tvůj nemá žádnou fantazii
Ti dík,ale snad-já bych to už ani nechtěla potřebovat! 
bazalka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
bazalka napsal(a):
No,ze mě ho dělal:usch:ten tvůj nemá žádnou fantazii
Ti dík,ale snad-já bych to už ani nechtěla potřebovat!
miláčku to víš, že ne, ty už budeš jen šťastná

Není tady
No joooo,tááák šťastná,až se z toho pominu a odvezou mě do Bohnic! 

Jelimánek napsal(a):
adra: možná se bojím, že ho pálí se mnou dobré bydlo. Protože já jsem takovej malej tolerantní a usměvavej blbec...
Bojis se ze by Te kvuli tomu opustil? Tak to Ti reknu rovnou ze ne. A i "kdyby" tak toho nakonec muze i litovat.
Nemaluj certa na zed.To je velka chyba,malovat si obrazy hrozivych predstav jiz dopredu.
Bud mu dobrou zenou od ktere nebude chtit odejit. Neboj se ,neni ceho. Pokud veris v to ze mu dobrou zenou jses. Pak prestane blbnout.
Muzi nekdy tohle delaji ale neznamena to ze jde o neco konecneho.
Zajimalo by mne(psala jsi),ze nekdy o nich sam mluvi. No a co rika?
Není tady
bazalka napsal(a):
No joooo,tááák šťastná,až se z toho pominu a odvezou mě do Bohnic!
Tak mi tam drž fleka, budem tam spolu šťastný obě 
Není tady
Hirondel: Říká samý nepodstatný věci. Jako, že ta a ta je z toho a toho města, je svobodná, má před svatbou a hlavně že mají společná témata :-(. No a takový.
Není tady
Ale od včerejšího večera jsem ještě víc nervózní než předtím :-(.
Byl dooost vystrašenej, abych něco neviděla. Navíc máme společný ICQ a ejhle. Dnes ráno jsem zjistila, že naše společné heslo už neplatí :-(.
Není tady
Jelimánek napsal(a):
Byl dooost vystrašenej, abych něco neviděla. Navíc máme společný ICQ a ejhle. Dnes ráno jsem zjistila, že naše společné heslo už neplatí :-(.
Nechci malovat čerta na zeď, ale řekla bych, že máš problém
. Něco bys měla udělat dřív, než bude pozdě..
Není tady
PPavlaa: taky to tak cítím. Ale nevím co mám dělat :-((((((
Není tady
Založ si vlastní ICQ,stáhni si Skyep-vlastní,založ si vlastní mail....Večer jdi sama s kamarádkama do hospody,když se tě bude ptát,kam jdeš,tak řekni jen místo,ale né s kým....Chovej se jakoby nic,neptej se,nekoukej,když zapípá mobil,případně si o víkendu vyjeď sama a večery začni prosedávat u Pc,ale dej mu najevo,že nechceš,aby věděl,s kým si píšeš...
Samý rady nad zlato
,ale ono to asi jinak nejde,dokud na něco nenarazíš a on se bude tvářit jako svatej na mostě,tak se ničeho nedohrabeš a nebudeš moct něco řešit...
bazalko, rady dobrý...ale ona má 8 měsíční mimčo...pochybuju, že od něj může někam vypadnout, nebo trávit noci na PC...je ráda, když se vyspí, když si odpočine...vypadnout jde možná jednou, dvakrát, ale ne pravidelně...to chce vymyslet něco jinýho...
Není tady
Ha!!!Chybička se vloudí...Ale 8měsíčni,to zas nejni tak malinký.A na zahrádce u hospody je dobrej vzduch nejni tam zakouříno.A je léto,tak by i mohlo být teplo....Však jsem říkala-rady nad zlato... 
Jelimánek napsal(a):
A zkoušela jsi se ho zeptat ...... ? Omlouvám se, je ráno ..... zeptej se ho ... jakoby nic , večer . Přes den trénuj klidný hlásek a neutrální přízvuk

Není tady
tak co ho nechávat doma tatínkovi, ať si potomka užije a někam začít chodit 
Není tady
bazalka napsal(a):
vašek napsal(a):
jééé bazalko kdybych psal já, tak píšu tobě ne manželovi :-)))))
no jó,Vašíku,jenže já bych si tě tam (do seznamu!!!)strčila jako Vendulku...

Není tady

jsou ti chlapi vůbec normální 
pořád si něco dokazují, doma to má rodinu, bych je někdy fakt něčím praštila, ať se jim rozsvítí 
Je nějákej vůbec normální...zodpovědnej, se kterým se dá normálně žít...snad asi ani ne...to jsou vyhlídky...bóže já se měla narodit v jiným století, tohle není nic pro mně..
Není tady
A teď si Pavli,vem,co by to bylo za průser,kdyby jim po tý ráně zhaslo ouplně!!! 

To by bylo fakt na Bohnice.Takhle máš aspoň nějakou naději,že team nějaký světýlko problikává a že možná,když ho praštíš,že se rozsvítí,ale pak bys měla JISTOTU,že zhaslo...Jsi v pr***líííí a můžeš se jít klouzat.... 
Možná problém máš, možná ne.. Kdyby mou mobilní korespondenci viděl přítel, roztrh by mě jako hada. A přitom se jedná jen o sms od kamarádů a známých.Naprosto neškodných. Ale oslovení "Zlatíčko", "Srdíčko" atd. (respektive důvod, proč mě tak druhá strana oslovuje) bych vysvětlovala jen těžko.
Není tady
Jelimánku,já bych řekla,že tvá situace není nijak černá,ale klid na duši určitě nepřináší.Něco podobného jsem zažila a dlouho jsem si namlouvala,že se nic neděje,prostě jsem nic vidět asi nechtěla.Pak to vše ale úplně utichlo,ale já dnes vím,že to až tak neviný nebylo.Dnes už tak zaslepená nejsem a proto dokážu prohlédnout mnohem lépe.Nepanikařím,nerezignuji,neobviňuji,nerozebírám jen vím.T
o je realita.
Není tady