|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojky. Jsme s manželem 8 let, z toho 6 let manželé. Máme dvě děti (skoro 7 let a druhé 8 měsíců). Nedávno jsem přišla na to, že si manžel dopisuje s holkama. Jak mobilem, tak přes ICQ. Když jsem naťukla, že mám podezření, tak mi to sám řekl. Prý to jsou "jen" kamarádky, které ani osobně neviděl. Prý o nic nejde a mám být v klidu. Jenže....vše schovává a dokonale maže. Dokonce už delší dobu přespává v obýváku.
Co si o tom myslíte? Mám se bát nebo být opravdu v klidu?
(červík prostě hlodá)
Díky za názory a postřehy
Není tady

Já bych osobně asi v úplném klidu nebyla. Tedy by mne hlavně zajímalo, proč spí v obýváku. Zamysli se nad tím, jak to mezi vámi funguje po všech stránkách. Tam nejspíš najdeš odpověď, jestli být v klidu nebo ne.
Není tady
...paní Kekulová říkala, že jak začne spát mužskej v obýváku...je zle.... 
Není tady

adra napsal(a):
...paní Kekulová říkala, že jak začne spát mužskej v obýváku...je zle....
..... a měla pravdu.
Není tady
On tvrdí, že bez Tv se mu špatně usíná. Dřív jsme totiž spali normálně v obýváku.
Jinak je u nás vše beze změn. Dokonce i milování.
Je pořád s námi doma nebo v práci. Nikam sám nechodí.
Fakt myslíte, že se mám bát?
Není tady
a čeho se bojíš????
Není tady

Třeba jde o platonické vztahy, třeba si tak dodává sebevědomí a jen flirtuje a v žádném případě nechce nic měnit...
Jestli vztah funguje normálně, tak by to snad nemělo vadit.
Není tady
Já bych se bála. Kamarád taky rád a je otázka času, kdy se holky budou chtít poznat osobně. A ze své zkušenosti vím, jak takové anonymní hovory na chatu probíhají - flirt ve velkém. Nemusí z toho být nic, protože na chatech se vedou silné řeči, pak se ukáže že realita je jiná, ale přes písmenka a hlas se zblbne rychle a často. Nová doba ....
Není tady
A zahnat zpět do ložnice - bez TV se usíná zdravěji a postel žádná rozložená sedačka nenahradí! :-) Ono se spíš v obýváku snáz posílají smsky a není kontrola, v kolik se od toho pc jde spát.
Není tady
Adra: Bojím se toho, že mi neříká pravdu. A že dělám něco špatně!!!
Není tady
Tiina: Telefon mu neprohlížím. Už ze zásady!!! Jen dřív, když přišla sms, tak mi hlásil, ať mu jí přečtu. Teď přestal. A než mi to vyklopil, tak psal v noci, protože si myslel, že spím. ( já třeba kojila ).
Od té doby co to vím, píše klidně přede mnou.
Není tady
Damila: On mi taky tvrdí, že si je moc dobře vědom, že by lepší než já nenašel.
Není tady

Já, kdybych byla chlap a chtěla maskovat, že si dopisuji s holkama, zadám si je do mobilu i do ICQ mužskými jmény a bude pokoj. Já mám taky v seznamu takhle pár mužů - prostě Karolína, Zdeňka a Vlaďka
- a nikdo s tím žádný problém nemá 
Škoda, že muže tohle nenapadne. Buď jsou tak blbí nebo to dělají schválně, aby byli prosvé ženy přitažlivější, když je o ně zájem - jsou prostě divní
Není tady
Salen: On nepíše tajně - už. Já jsem většinou dýl vzhůru jak on. A dveře z ložnice do obýváku jsou vždycky otevřený.
Není tady
Mashanka: on to právě nemaskuje. Občas mi sám od sebe o nich něco poví.
Není tady
adra: možná se bojím, že ho pálí se mnou dobré bydlo. Protože já jsem takovej malej tolerantní a usměvavej blbec...
Není tady
Jelimánku, proč stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko ??? Už dlouho se držím toho, že řeším věci až když nastanou. Je zbytečné trápit se dopředu nějakými KDYBY ... Ale pod nějakou naprosto neprůhlednou záminkou ho nasměruj zpět do ložnice ( i kdyby jsi měla do sedačky nasadit červotoče
) ... paní Kekulová měla fakt pravdu .... a buď sama sebou ... usměvavá a tolerantní. Taky se možná chlapec nudí , spoustu lidí chatuje jen z nudy .... asi má hoch málo " práce " ... nenápadně na něj něco přesuň

Není tady
mashanka napsal(a):
Já, kdybych byla chlap a chtěla maskovat, že si dopisuji s holkama, zadám si je do mobilu i do ICQ mužskými jmény a bude pokoj. Já mám taky v seznamu takhle pár mužů - prostě Karolína, Zdeňka a Vlaďka
- a nikdo s tím žádný problém nemá
Škoda, že muže tohle nenapadne. Buď jsou tak blbí nebo to dělají schválně, aby byli prosvé ženy přitažlivější, když je o ně zájem - jsou prostě divní
a neni to zbytečný takový lhaní, co důvěra?
Není tady
Jelimánku, třeba nic nebylo, ale když to bude pokačovat dál, tak se s nima možná bude chtít vidět ...
Není tady
Jelimánku,
ničeho se neboj a nemaluj čerta na zeď. Vtáhni ho do ložnice, každý večer umiluj k smrti, on bude spát jak mimino a přejde ho noční sms-kování
A jak píše BB, řeš to, až bude co k řešení. Teď bys zbytečně dělala dusno a váš vztah by to zhoršilo.
Mashanko,
taky mám hodně dívčích jmen v mobilu
dost dobrá taktika. Ten můj si tam dává jen počáteční písmena - šíleně nenápadné když v půlnoci vola "O" a nebo "P" a on mi říká podej mi telefon.... chlapy tam má celým jménem.....
Není tady
:-))) ty písmenka jsou fakt dobrý
Není tady
vašek napsal(a):
:-))) ty písmenka jsou fakt dobrý
No, aspoň "je jasno" 
Není tady
Mashanko-to moc nepomůže,nám svého času taky volal a psal Venda... 
Jelimánku,no,snad,měj oči otevřené.Pravda,stahovat kalhoty daleko od brodu je zbytečný,ale... 
jééé bazalko kdybych psal já, tak píšu tobě ne manželovi :-)))))
Není tady