1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Klubko napsal(a):
Nebo nehodila mali, děvče ty musí být nasraná kadý den.... Hele, ty jsi rozvedená? Ani bych se nedivila. Nebo chlap musí být trochu slepý?
)))
Asi je slepý - u 27 let. A pořád jeden a ten sám. To jsi zklamaná, co? A asi Tě nepotěím, rozumíme si a jsme si věrni. Mezi námi panuje stále láska. A obě děti mám taky jen s ním. Heč!!! A neboj, nasraná nejsem doma ani v práci. Lidi kolem mě za nic nemůou a vesměs mají podobný názor na věci jako já, take nevím, proč bych jim měla dělat ivot jetě těím. Moná se pohybuji mezi jinou vrstvou ne Ty a nebo je tu jetě jedna monost: nebojí se přede mnou vyslovit jejich názor. Protoe jak Vás tady slyím a vidím, tak se jim ani nedivím. Kadý holt nemá pusu tak prořízlou, aby Vám to dokázal říct na rovinu a nebál se Vaich uráek a těkanců. Já kalu na Vae uráky, mě můe urazit jenom skutečný inteligent.
Upravil(a) NatálieLa (6. 2. 2008 14:28)
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Nae generace čtyřicátníků doplatila na vechny ty revoluce a balíčky, normální ivot u nečekám
Myslí?
Co mají říkat dnení SLUNÍ důchodci? Celej ivot pod rudým praporem a kdy se to změní tak to mají pár let do penálu. Samozřejmě zdůrazňuji slovíčko SLUNÍ.......
Není tady
Petr100 napsal(a):
Pokud můete, přečtěte si dnení článek v MfD. Jsme poslední zemí, kde nebyla provedena důchodová reforma. Pokud se nic neudělá, republika zbankrotuje. Já si platím dvě důchodové připojitění, dost peněz a hodně roků. přítí rok mohu jedno ukončit a vyfasuji cca 200.000,- take zase bude dost peněz na cigárka a nějakou lahvinku skotské.
Hlavně aby Ti ho nerozkradli, nebyl bys první ani poslední.
Není tady
Klubko napsal(a):
Nebo chlap musí být trochu slepý?
)))
Méďa přece není slepý kdy píe na počítači......
Není tady
Irenko, kdyby mi bylo 40, klidně začnu od začátku. Ale pár metrů před důchodem je to fakt horí.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Musím, nerozumím tomu, e vláda můe za to/ kterákoliv/, e matky nedostávají výivné. Já mám pocit, e půlroční neplacení alimentů je trestný čin. Jo, za komunistů bylo více věcí svatých. Výjezdní doloky, devizový příslib, Tuzex, Sanops, jedovaté mléko, voda, chleba s rtutí a co uliční výbory, StB a Lidové milice, to byla také dokonce posvátná věc.
Hochu, ty to taky nemá v hlavě v pořádku. Kdo jiný ne vláda má zajistit, aby otec platil na dítě? Jak to můe srovnávat s takovými nesmysly? Uznej sakra, e se komunisti o ty děti dokázali postarat líp ne dnení politici. Co vidím v okolí, tak při dluhu 10 tis. je to alovatelné, ovem stejně to z otce nikdo nevymůe, pokud on sám dobrovolně nezaplatí. Proč to nezaplatí matkám stát a ten u má páky na to, to z otce dostat. Matka při nedostatku financí nemá na právníky...
Není tady
NatálieLa napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Pokud můete, přečtěte si dnení článek v MfD. Jsme poslední zemí, kde nebyla provedena důchodová reforma. Pokud se nic neudělá, republika zbankrotuje. Já si platím dvě důchodové připojitění, dost peněz a hodně roků. přítí rok mohu jedno ukončit a vyfasuji cca 200.000,- take zase bude dost peněz na cigárka a nějakou lahvinku skotské.
Myslí, e se rozkrade třeba Credit Suisse?
Banky, fondy, to vechno je firma jako kadá jiná, musí si vybírat ty, které budou stabilní i za 40 let.
Není tady
Aneri napsal(a):
No já jsem to pochopila tak, e jsou patné zákony a evidentně patné jsou a téměř ve vech oblastech.To je sice pěkné, e neplacení výivného můe být trestný čin, ale pokud nepracují soudy dobře a policie...a u jsme zase u těch patných zákonů. A stále dokola...... Vláda by je mohla změnit, e , ale proč by to dělala, oni se mají dobře a na lidi se... ! Romské děti nakrmíme, protoe jdeme do té Evropy a na bílé kaleme. A ty se, Musim, starej, jak umí! /nic ve zlém/
SVATÁ PRAVDA!!!
Není tady
Modroočka napsal(a):
Já si taky spořím, ale v edesáti dostanu tak asi 350.000,- co je o ničem. Je mi 38, kdoví, co bude, a mi bude 60. Abych si i v důchodu udrela ivotní úroveň, musela bych si teď spořit tak asi 3.500,- měsíčně. Zatím důchod raději moc neřeím. Moje tchýně pracuje ve skladu, je jí 65 let a nedovede si představit, e by měla být doma. Tchánovi je 68, je doma u 12 let, nejdřív v invalidním důchodu, pak v strarobním a nemůe dělat nic, je kardiak, má patné klouby, proděl asi 6 těkých operací břicha. Take je to asi individuální, někdo můe pracovat i v sedmdesáti, někdo u nemůe v těch čtyřiceti.
Taky je rozdíl, jestli někdo maká těce fyzicky ve slévárně a někdo sedí za stolem v pojiovně. To druhé můe dělat a do osmdesáti, kdy to tady tak pozoruji.
Není tady
PetrV napsal(a):
NatálieLa napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Banky, fondy, to vechno je firma jako kadá jiná, musí si vybírat ty, které budou stabilní i za 40 let.
Mám stejný penzijní fond, ovem Tvoji jistotu bych chtěla mít.
Není tady
helena napsal(a):
Co vyberou na daních, to zase rozkradou (např. 50 milionů z Magistrátu v Praze)
Rozliuj, děvče. 50 melounů skutečně nerozkradla vláda, ale nějaký "ibal" (či několik), který to měl vymakaný. Toté, jako kdy si chlapec z Magistrátu posílal penízky vybrané za zábory veř. prostranství na svůj účet a trvalo docela dlouho, ne mu na to přili. Na vládu se dá hodit ledacos, taky mám jisté výhrady, ale e ouřadům nefunguje kontrola, za to fakt nemůe.
A kdo to tomu ibalovi umonil? Kdo ho nepotrestá? Nedovedu si představit, e by u nás ve firmě někdo zaplatil třeba jen 50 tisíc na něčí soukromý účet. To je takový problém zjistit, kdo je podepsaný na převodním příkazu? Kolik asi lidí má k tomu podpisové oprávnění? Nebuď směná, u nás by se tohle stát nemohlo. A to jsme poměrně velká firma se stovkama poloek na bankovním účtu denně.Ovem na ministerstvech nebo na Magistrátu Prahy to projde lehce. Snaili se to omluvit tím, e doklad napřed nechali podepsat a potom zfalovali účet. Vdy je to směné, opět za to nese odpovědnost ten, kdo posílá převodní příkazy do banky. Takový doklad u nedám z ruky. Mimochodem - dnes větinou elektronicky. Kolik lidí má k tomu kroku oprávnění? Nenech se vysmát. Podvodníci se vysmívají celému národu a vládakrčí rameny, protoe z toho zřejmě taky něco má. Jinak si to vysvětlit nedovedu. Moná jim to erou takoví, jako jste Vy, ale větina lidí uvaujících normálně to nezbatí
Není tady
PetrV napsal(a):
NatálieLa napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Jak ty ví, e u nich mám pojitění?
Není tady
NatálieLa napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Musím, nerozumím tomu, e vláda můe za to/ kterákoliv/, e matky nedostávají výivné. Já mám pocit, e půlroční neplacení alimentů je trestný čin. Jo, za komunistů bylo více věcí svatých. Výjezdní doloky, devizový příslib, Tuzex, Sanops, jedovaté mléko, voda, chleba s rtutí a co uliční výbory, StB a Lidové milice, to byla také dokonce posvátná věc.
Hochu, ty to taky nemá v hlavě v pořádku. Kdo jiný ne vláda má zajistit, aby otec platil na dítě? Jak to můe srovnávat s takovými nesmysly? Uznej sakra, e se komunisti o ty děti dokázali postarat líp ne dnení politici. Co vidím v okolí, tak při dluhu 10 tis. je to alovatelné, ovem stejně to z otce nikdo nevymůe, pokud on sám dobrovolně nezaplatí. Proč to nezaplatí matkám stát a ten u má páky na to, to z otce dostat. Matka při nedostatku financí nemá na právníky...
Děvče, netvrdím, e to mám v hlavě v pořádku. Jen si nedovedu představit, jak třeba Topol obchází po republice nepaltíče alimentů. Já myslel, e se o děti starají rodiče a ne komunisti nebo třeba Zelení. Má to nějak popletené v hlavičce.
Není tady
NatálieLa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Já si taky spořím, ale v edesáti dostanu tak asi 350.000,- co je o ničem. Je mi 38, kdoví, co bude, a mi bude 60. Abych si i v důchodu udrela ivotní úroveň, musela bych si teď spořit tak asi 3.500,- měsíčně. Zatím důchod raději moc neřeím. Moje tchýně pracuje ve skladu, je jí 65 let a nedovede si představit, e by měla být doma. Tchánovi je 68, je doma u 12 let, nejdřív v invalidním důchodu, pak v strarobním a nemůe dělat nic, je kardiak, má patné klouby, proděl asi 6 těkých operací břicha. Take je to asi individuální, někdo můe pracovat i v sedmdesáti, někdo u nemůe v těch čtyřiceti.
Taky je rozdíl, jestli někdo maká těce fyzicky ve slévárně a někdo sedí za stolem v pojiovně. To druhé můe dělat a do osmdesáti, kdy to tady tak pozoruji.
Tebe ta pojiovna sere, e. Nastup do pojiovny a bude vysmátá. Jen tak na okraj. Já ve slévárně dělal. V licí četě. Zeptej se muskýho, co to je ruční lití edé litiny.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Tebe ta pojiovna sere, e.
Obávám se e tuhle pani s..e úplně celej ivot, včetně toho, e má doma nejspí slévače místo nějakýho podnikatele.
Mimochodem i já jsem kdysi měl pár let co do činění se slévárnou edé litiny a jsem rád e tuhle ivotní etapu mám daleko za sebou.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Tebe ta pojiovna sere, e.
Obávám se e tuhle pani s..e úplně celej ivot, včetně toho, e má doma nejspí slévače místo nějakýho podnikatele.
Mimochodem i já jsem kdysi měl pár let co do činění se slévárnou edé litiny a jsem rád e tuhle ivotní etapu mám daleko za sebou.
Kde to bylo? Já na průmce i vysočině téměř vechny prázdniny strávil ve Vaňkovce v Brně ve slévárně. Odpolední ichty a hromada peněz za to.
Upravil(a) Petr100 (6. 2. 2008 18:49)
Není tady
Petr100 napsal(a):
Kde to bylo?
KODA Plzeň.
Natěstí jsem měl na starosti udrovat tam jen rozvody vody, páry a limonády (jo i malinovku tam měli rozvedenou trubkama k pecím)
Jo byl to fakt humus, a navíc z 90% platilo e co slévač to regulérní pablb s vyhřátým mozkem od pece. Těch zbývajících 10% byli mistři.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Kde to bylo?
KODA Plzeň.
Natěstí jsem měl na starosti udrovat tam jen rozvody vody, páry a limonády (jo i malinovku tam měli rozvedenou trubkama k pecím)
Jo byl to fakt humus, a navíc z 90% platilo e co slévač to regulérní pablb s vyhřátým mozkem od pece. Těch zbývajících 10% byli mistři.
A evidentně to byla pravda.
Není tady
NatálieLa napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Kde to bylo?
KODA Plzeň.
Jo byl to fakt humus, a navíc z 90% platilo e co slévač to regulérní pablb s vyhřátým mozkem od pece. Těch zbývajících 10% byli mistři.A evidentně to byla pravda.
Věřím, e se to netýká tvého muského. Jeden v rodině stačí.
Není tady
NatálieLa napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Kde to bylo?
KODA Plzeň.
Jo byl to fakt humus, a navíc z 90% platilo e co slévač to regulérní pablb s vyhřátým mozkem od pece. Těch zbývajících 10% byli mistři.A evidentně to byla pravda.
Samozřejmě, jsem rád e to ví.
Upravil(a) Jeňýk (7. 2. 2008 9:53)
Není tady
hoi, no tak, tohle u s argumenty nemá pranic společného.
Není tady
PavlaH napsal(a):
hoi, no tak, tohle u s argumenty nemá pranic společného.
Pavlo vimni si e my s Petrem jsme si pouze vyměnili zkuenosti se sléváním edé litiny. Jo, je to trochu mimo téma ale né zas tak moc. Chtěli jsme tak trochu upozornit i na ná dělnický původ.
Upravil(a) Jeňýk (7. 2. 2008 11:52)
Není tady
Petr100: "Jen si nedovedu představit, jak třeba Topol obchází po republice nepaltíče alimentů. "
Petře, a nemyslela to Natálka spí tak, e Topol má právě z titulu své funkce největí monost něco udělat s právním systémem? Nevím, nemám s tím zkuenosti, ale - kdo jiný ne politik můe něco napravit (nebo podělat) v systému?
Upravil(a) Tercila (10. 2. 2008 20:35)
Není tady
Tercila napsal(a):
Petr100: "Jen si nedovedu představit, jak třeba Topol obchází po republice nepaltíče alimentů. "
Petře, a nemyslela to Natálka spí tak, e Topol má právě z titulu své funkce největí monost něco udělat s právním systémem? Nevím, nemám s tím zkuenosti, ale - kdo jiný ne politik můe něco napravit (nebo podělat) v systému?
Tercilo, jistě ví, jak funguje legislativa. Topol nemá ádnou monost s tím něco udělat. Předseda vlády je jen politická figurka. Zákony dělá úplně někdo jiný. Jak by jsi změnila právní systém, aby to lépe fungovalo? Mě by to fakt zajímalo.
Není tady