|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Nevíte někdo o jiném podobném místě, kde se dají anonymně probírat intimní věci ? Už jsem tu provařená a nepřijde mi to tu anonymní - měla bych pocit, že to říkám všem svým známým , rodině, příbuzným..... a na to nemám 
Není tady
Není tady
zajímavý pocit. Já jsem zase moc šťastná, že už to teď říkám mým známým, mé rodině.
Díky za tuhle skvělou rodinu.
Tohle je má skutečná rodina.
tak si změň Nick a máš pokoj, ne? :-)
Není tady

majkafa napsal(a):
zajímavý pocit. Já jsem zase moc šťastná, že už to teď říkám mým známým, mé rodině.
Díky za tuhle skvělou rodinu.
Tohle je má skutečná rodina.
Ale jo, já jsem taky ráda chodím, ale když se to týká mě, mám prostě zábrany - to není žádné hanění - jsou tu milí lidičkové - alespoň někteří
Není tady

step napsal(a):
www.hofyland.cz
www.zpovednice.cz
díky
Není tady
taky bych ti radila změnit Nick.Mrkla jsem na Zpovědnici a vůbec se mi to tam nelíbilo.Tady je to víc na úrovni.
Není tady

Asi takhle - jsme tady anonymní a záleží jen na každém z nás, nakolik je ochoten obnažit svoje soukromí bez toho, aby se druhý den chytal za hlavu, co tady na sebe vykecal a na základě jakých-kterých indicií ho může odhalit zvědavá sousedka, zhrzený partner, bývalý manžel a tak podobně 
Není tady
O tomle jsem nedávno psala...http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=16900
Mám tentýž dojem :-( Cizí problémy, radosti, rady atd. si přečtu ráda, ale s vlastními sem nechodím. Tedy, vážné problémy nemám - naštěstí
- ale kdyby byly, tak nevím...
Není tady

Ono se říká - sdílená radost, dvojnásobná radost - sdílená starost, poloviční starost.
Ale určité věci by si měl každý rozmyslet, do jaké míry je chce veřejně ventilovat 
Není tady
Já jsem se tady svlékla z kůže. A vlastně mě to zachránilo před smrtí.
Děkuju.

Je opravdu problém otevřít se na diskusi, neboť je to dohledatelné a následně zneužitelné. Mám s tím zkušenost z jiné diskuse, a řešila jsem to i na zpovědnici.cz. Je fakt, že je tam mnoho hulvátů a ignorantů, co si dělají srandu a zesměšňují...ale je tam i pár fakt fajn lidí, co dokážou pomoct.
Jen chci doporučit, nikdy nedávejte jasné indicie k dohledání své totožnosti na internetu. Mám s tím hodně špatné zkušenosti... Stačí jeden blbec se správnými známostmi...a je zle.
Není tady
Mám jen samé dobré zkušenosti. Se spoustou babinetek a pár babineťáky se znám osobně, je mi s nima moc krásně.

majkafa napsal(a):
Mám jen samé dobré zkušenosti. Se spoustou babinetek a pár babineťáky se znám osobně, je mi s nima moc krásně.
Já právě taky, proto je po anonymitě
Není tady
Souhlas, a tak radši zvednu telefon a některé babinetačce zavolám ... a ona mě ...... některé se známe ooopravdu dost , takže tě chápu 

Mashanko, důležité je, že je tady s kým si popovídat, když to člověk potřebuje, nezbývá než věřit, že jsou tu správní človíčci.
Není tady

Spíš bych to řešila změnou nicku.
Zpovědnice.cz - kdysi jsem tam bývala dost často a nedala jsem na ni dopustit. Dnes z ní nemám vůbec dobrý pocit.
Není tady
Ta zpovedníce a hofylland. Občas tam zabruslím, ale tady je to více na úrovni, hlavně proto že sem píší starší lidé, co mají zkušenosti. Tam jsou mladí náctiletí a ti mají někdy poněkud zvláštní problémy:-) Na zpovědnici prý taky chodí mnoho feťáků a psychicky labilních lidí:-) Takže zůstaň tady:-)
Já myslím, že změna nicku nepomůže...kdo tě zná ten tě pozná:-) nejlepší je se s tím smířit 
Upravil(a) step (29. 6. 2007 7:52)
Není tady

step napsal(a):
Ta zpovedníce a hofylland. Občas tam zabruslím, ale tady je to více na úrovni, hlavně proto že sem píší starší lidé, co mají zkušenosti. Tam jsou mladí náctiletí a ti mají někdy poněkud zvláštní problémy:-) Na zpovědnici prý taky chodí mnoho feťáků a psychicky labilních lidí:-) Takže zůstaň tady:-)
Já myslím, že změna nicku nepomůže...kdo tě zná ten tě pozná:-) nejlepší je se s tím smířit
Taky myslím, že mě kdekdo pozná i s jiným nickem - tak jo, kašlu na to 
Není tady
mashanka napsal(a):
Nevíte někdo o jiném podobném místě, kde se dají anonymně probírat intimní věci ? Už jsem tu provařená a nepřijde mi to tu anonymní - měla bych pocit, že to říkám všem svým známým , rodině, příbuzným..... a na to nemám
tady je úplně jiná skladba lidí než na zpovědnici.Mrkla jsem tam jen jednou na pár témat ..a děkuju pěkně. Takže být tebou, raději se svěřím,jak ty říkáš, "rodině,známým".. kteří ti pomohou, než to říkat pochybným existencím, které tvůj problém zesměšní.
Vždyť přece většina těch, kteří ti tu radí, se zase na oplátku svěřují tobě se svými starostmi.Takže zůstaň. 
Upravil(a) lindaB (29. 6. 2007 16:56)
Není tady
Ja som si tu nasla kamaratky s ktorymi si dopisujem.Vobec mi nevadi,ze som sa tu otvorila a aspon mam nazory inych ludi na moje problemy.Mne to pomaha.
Není tady