18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
řeím rébus
zda opustit zaměstnání, kde mám místo jisté na 8měsíců, skromný plat, téměř ádná práce (chodím sem vlastně odpočívat - není tu co dělat)... kvůli práci na L pro prestiní firmu, kde se budu muset hodně snait, abych dostala hodně peně, zajímavá a akční práce, ale nejistý výdělek, hlavně ze začátku.... hodně učení a sbírání zkueností.... nevím, jestli mi to půjde, kdyby ne, ak jsem bez práce....
říkala jsem si, e je to docela risk, ale na druhou stranu si říkám, e je docela vhodný čas na to udělat riskantní krok.... mám přítele, který by mě snad nějaký čas uivil, ne bych si nala práci (kdyby náhodou), nemám děti a hypotéku plánujeme a na později....
No, kdy si to tak po sobě čtu, tak jsem se vlastně u rozhodla.... asi spí potřebuju konzultaci
Souhlasíte? Nebo byste do toho neli?
Není tady
Píe,e to zaměstnání má snad na 8 měsíců a stejně bude výhledově něco hledat, ber to jako příleitost něco nového se naučit, poznat. Zkusila bych to.
Není tady
Zřejmě to zkusí - u podle toho jak o své současné a budoucí práci píe, se mi zdá e jsi novou příleitostí nadená. Počítala bych ale s tím, e ona prestiní firma se umí skvěle prezentovat - má k tomu vykolené odborníky. Já u se k akčním a zajímavým pracím s nejistým výdělkem a na ivnosák stavím dost skepticky... Taky počítej s tím, e i kdy nebude mít výdělek, stejně si bude muset platit i zdravotní a sociíální pojitění a v novém roce i minimální daň, a to i kdybys nevydělala ani korunu!
Není tady
Já vím, je spousta pro a proti....
jsem asi trochu srab, bojím se toho, ale zase je to velká ance.... kdyby to vylo a líbilo by se mi to, a lo by mi to.... to by bylo
Kdyby to nevylo, tak budu hledat zase jak trotl práci....a bůh ví u čeho skončím.
Není tady
jo s prestiznima firmama na zivnostak mam take zkusenosti.....opravdu hezky se to posloucha,ale celou me to pohltilo,nemela jsem cas na nic jineho......myslim ze jestli jsi ted zvykla na pohodu,budes si ted muset zvyknout na opravdovou litacku,ale zkus to .......
Není tady
Holčička napsal(a):
řeím rébus
zda opustit zaměstnání, kde mám místo jisté na 8měsíců, skromný plat, téměř ádná práce (chodím sem vlastně odpočívat - není tu co dělat)... kvůli práci na L pro prestiní firmu, kde se budu muset hodně snait, abych dostala hodně peně, zajímavá a akční práce, ale nejistý výdělek, hlavně ze začátku.... hodně učení a sbírání zkueností.... nevím, jestli mi to půjde, kdyby ne, ak jsem bez práce....
říkala jsem si, e je to docela risk, ale na druhou stranu si říkám, e je docela vhodný čas na to udělat riskantní krok.... mám přítele, který by mě snad nějaký čas uivil, ne bych si nala práci (kdyby náhodou), nemám děti a hypotéku plánujeme a na později....
No, kdy si to tak po sobě čtu, tak jsem se vlastně u rozhodla.... asi spí potřebuju konzultaci
Záleí na tom, co je to za práci. Jestli je to nějaký MLM - multilevel marketing - to znám, je to super, ale není to na vydělávání peněz, není to pro kadého - třeba pro Tebe jo :-) Ale - dělala jsem to 2 roky a nic jsem nevydělala.
Rada: nech si práci a na ten L (ten můe mít i při práci) dělej ve svém volném čase. Bude mít 8 měsíců práci a jistý aspoň nějaký výdělek (stejně tam nemá co dělat, můe dělat tu práci na L dokonce v prac. době :-), a pak uvidí.
Pokud po 8 měsících se uiví na L - není co řeit. Pokud ne - najde si jinou práci.
Přítel - nejdřív se ho zeptej, jestli by Tě chtěl ivit, to není jako: jsi přítel tak mě uiv... ale: miláčku, nevadilo by Ti mě ivit v tom a tom případě?
Shrnutí: práci si nech, L si udělej a pracuj zároveň v práci a zároveň na L. A uvidí.
Není tady
Díky za radu, jen je trochu pozdě ale to nevadí - rébus jsem řeila v červenci, a dnes jsem odpovídala po 2 měsících práce na L...
Není tady
Holčička napsal(a):
Díky za radu, jen je trochu pozdě ale to nevadí - rébus jsem řeila v červenci, a dnes jsem odpovídala po 2 měsících práce na L...
Nic si z toho nedělej, já jsem teď taky bez práce :-) Ale díky tomu jsem objevila Babinet :-)
Není tady
Tak k tomu objevu gratuluji, myslím, e na netu nic lepího nalézt nelze
Jinak já u práci nala. V pondělí nastupuji. Bylo to poměrně rychle, tak doufám, e to bude stát za to.
Není tady
Já jsem do takové situace la, mám nové zaměstnání... zatím nelituji. Rovně jsem la z takové pofidérní jistoty do sluné nejistoty, take vím, jaké pocity se k tomu váou, ale zatím to zvládám ;o)
Není tady
To je super, e Ti to vylo
Já jsem neměla dost financí na počáteční období bez příjmu - proto jsem toho musela nechat. Nepočítala jsem s tím a nebyla jsem připravená. A bohuel, na tohle tě při přijímacím pohovoru neupozorní
Není tady
A co vlastně dělá Holčí? A co to stěhování do meního města? To nějak zatím zamrzlo,Kdy tak písni SZ
Není tady
Holčička napsal(a):
řeím rébus
Určitě do toho jdi! Je to výzva a pokud nemá děti a nesvazuje tě tolik "mít jistotu", neváhej. Pokud je ti nabízeno místo, o kterém mluví, pak si je zaměstnavatel jistý, e na to má! Tak uka, e tomu tak je, jdi do sebe. A u to dopadne jakkoliv, je to zkuenost k nezaplacení a do ivotopisu se hodí.
Není tady
Tak slyel jsem jednoznačně je lepí ivnostenský list ale prý pouze pokud máte podnikatelsko-kapitalistické geny. Jinak se prý zařadíte mezi notorické nespokojence, kteří prý jen věčně remcaj. Prý by měli místo toho začít něco dělat.
Kdy jsem toto slyel tak jsem nevěděl jestli osoba s tímto názorem nemá faizující geny.
Upravil(a) Georg (6. 1. 2012 0:12)
Není tady
Záleí co Ti vyhovuje. Ale učit se nové věci a rozvíjet se, se určitě do budoucna hodí. Ale mít infarkt ve 40 taky není ádna výhra. Asi záleí jaká jsi osobnost.
Není tady